0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
301 bin km mi yüksel abiye rakip cikti
Bana kalsa çıkartmazdım. İster inanın ister inanmayın tek sebebi ön takımdan gelen ses ve direksiyon kutusu. Kutu işini çözdük çok şükür
Hocam benım arabada sol amartisör degısmesı lazım sol degısınce sagda degısmesı gerekıyor dedı ozel servıs. yetkılı servıste ne kadar ıster bılmıyorum ıstanbulda gorev yapıyorum adanada yaptıracam cunku tum cevrem orada sız servısten fıyat alınca yazar mısınız
abicim bana sol lazım
Direksiyon kutusu işini nasıl çözdünüz ?
Evet sadece kutu ve ön takım yüzünden çıkarttık taksiden. Yoksa arabada ön arka tampon dahil değişen bile yok, motoruda sorunsuz maşallah kuduz gibi gidiyor Ama bakımını hiç aksatmadık. @Okan Kaçar (26205) Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Aralık 11, 2014, 21:51:54Kyb marka amerikan malı amortisör sordum parçacıya çifti için 300 tl dedi. @Yunus Balkan (32600) Hocam benım arabada sol amartisör degısmesı lazım sol degısınce sagda degısmesı gerekıyor dedı ozel servıs. yetkılı servıste ne kadar ıster bılmıyorum ıstanbulda gorev yapıyorum adanada yaptıracam cunku tum cevrem orada sız servısten fıyat alınca yazar mısınız Bu sikintilar yuzunden mi cikardiniz
Kyb marka amerikan malı amortisör sordum parçacıya çifti için 300 tl dedi. @Yunus Balkan (32600) Hocam benım arabada sol amartisör degısmesı lazım sol degısınce sagda degısmesı gerekıyor dedı ozel servıs. yetkılı servıste ne kadar ıster bılmıyorum ıstanbulda gorev yapıyorum adanada yaptıracam cunku tum cevrem orada sız servısten fıyat alınca yazar mısınız