0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim sol ön patlamıştı iki sene önce kocaelinde bir usta 40 liraya tamir etmişti , değiştirmedim bu zamana kadarda bi sorun yaşamadım hala sapasağlam . Bu direksiyon kutusunu tamir eden usta nerdedir acaba ? @ceyhun adıyaman (7263)
direksiyon kutusundaki sorun nedir. benim aracımda tıkırtı vardı. Adapazarında yaptırttım. bir tane somun gevşemiş onu sıktı usta. ama daha büyük sorunlara da müdahale ediyor. tavsiye ederim.
Sol amartisoru bende dün değiştirdim :160 tl orjinal parçasağ iç aks başı :60 tl orjinalbir çift viraj iç lastikler 10 tl işçilik 100 tl daha sonra bir rot- balansa koymakta fayda var o da 50 tl
doğrudur araç 200.000 km takside kullanıldı. kıyıpta satamıyorum. şuan tek sıkıntım ön takım. şehir içi olmasa bu arabanın ön takımına diyecek yok. sadece şehir içi değil 3 farklı kişinin bu arabayı kullanmasıda bir dezavantaj. @Aytaç Hut (27127) teşekkür ederim
Benim degistirdigim bazi parcalarin fiyatlari Yaklasik 8 bine ön takımı toplarsiniz
Balmumu kulak tıkaçı
en iyisi sesi umursamamak serviste 8.000 dışarıda en az 5.000 tl
ya arkadaslar benım sol da patladı tamırat yaptıranlar var . ıstanbulda yaptırabılecegım bır usta var mı acaba