0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Soylediginiz sorunlari ilk defa sizden duyuyorum oncelikle ilk soru toyota araclari sesizdir motorun calistigini dahi anlamazsiniz seyir halinde iken her arac gibi ses cikarir gaza yuklenip devir yukseldigi zaman alcaginiz arac e14 kasa sanirim otomatik mi alicaksniz manuelde 3.vitese gecerken sorun olmasi garip geldi renk tutmamasida ilk defa duyuyorum burda bir suru kisi var araci beyaz olan bagaj kapagida kapaniyor yani gayet rahat yoksa konularini gorurdum ilk defa
Evet bir ara İnci Beyazı'nda tamponlarda ton farki olabiliyordu.İlk 3 vitesteki sesi daha önce Ahmet abi aciklamistı. ABS ile alakalı bir şeydi sanirim. Bagaj kapanmama olayi gerçekten çok saçma. Showroom'da kafayı yedirtecekti bana. [emoji4] Motordan gelen ses vites değişimlerindeki sesle ilintili olabilir. Tam olarak nasil bir ses acaba?
Mesaj Birleştirildi: Aralık 09, 2014, 21:25:22Merhabalar,Ahmet Bey'in o bahsettiği konu aracın ilk kalkışında gelen ses.. benim bahsettiğim o değil; motordan takırtı şeklinde vuruntu benzeri ses gelmesi ve ilk 1-2-3. viteslerde vites geçişlerinde rahatsız edici geçme sesi olduğundan bahsediliyordu.
Anladım. 1-2-3 viteslerdeki sesi bilmiyorum fakat renk tonu, bagaj kapağı gibi sorunlar doğru.
Beyaz renk tercih edilecekse Kar Beyazı daha mantıklı o zaman, ya da metalik gri.. en azından daha rahat tutturulur diye tahmin ediyorum. yanılmıyorumdur umarım.. inci beyazında hiç boya sorunu yaşayan yada yaşamayan var mı acaba ilk ağızdan duymak daha iyi gelirdi.
Arac hakkinda sorunlari kenara koyarsak 1.33 motor corolla icin yeterli gelmiyebilir ben forumda bir cok problem okudum sizin saydiklarinizi ilk defa duydum sahsen insallah gonlunuzdeki araca sahip olabilirsiniz
1.33 atmosferik motor c sınıfı bir araç için yeterli değil.Diğer sorunlardan ziyade bu kısıma yoğunlaşmanızı tavsiye ederim
Türkiye 1.33 inci beyazı (070 renk kodu) var.Ancak onarımı cok zor bir renk olduğu için kesinlikle tavsiye etmem.
1.33 life araçlarda inci beyazı kullanıldığına eminmisiniz
Şehiriçi tüketim 7-8 civarında oluyor genelde şehir dışında sakin kullanımda 5,5 litreyi görebilirsiniz. 1 den 2 ye geçerken gelen ses ise zamanla azalacak.
çok teşekkürler arkadaşlar,vitesten gelen ses dışında motordan lakırtı sesleri geliyor mu birkaç kişi de bundan bahsetmişti.. sizler yaşadınız mı böyle bir şey?araçla ilgili başka karşılaştığınız bir sorun var mı?
Arkadaslar toyota fabrikasi gövde bolumunde calisan biri olarak arka bagaj kapanmama sorunu yaklasik 3 Ay kadar once halledildi eylulden sonraki uretimlerde bagaj yandan bastirinca da kapaniyor