Gönderen Konu: Corolla hakkında birkaç soru..  (Okunma sayısı 9019 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla hakkında birkaç soru..
« Yanıtla #20 : Aralık 10, 2014, 10:54:48 »
O zaman ben arabanın kenarında dururken yandan kaparken kapatamaığımdan kapanmamış olabilir. 13.11.2014 de üretilmiş benim ki de.  :)

Deneyin bakalım, kapı açık uyarısı verecek mi göstergede?
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 10, 2014, 10:54:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 11 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 10, 2014, 14:51:54 »
Seramik kaplama konusunda fikirlerinizi alabilir miyim, ise yarar mi yoksa klasik para tuzagi mi?  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #22 : Aralık 10, 2014, 14:57:32 »
Seramik kaplama konusunda fikirlerinizi alabilir miyim, ise yarar mi yoksa klasik para tuzagi mi?  :)

Aslında iyi bir uygulama ancak fiyatı biraz fazladır, birde bakımı yapılması gerek yoksa uzun zaman etkisini göstermez. Onun yerine Toyota Protect te düşünülebilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 10, 2014, 15:02:29 »
Toyota protect denilen olay boya koruma mi oluyor en basit sekliyle?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #24 : Aralık 10, 2014, 15:05:27 »
Toyota protect denilen olay boya koruma mi oluyor en basit sekliyle?

Evet. Bu konuda açılmış başlıklarımız var dı forumdan pasta/cila/iç temizlik bölümünde arama yapabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 10, 2014, 15:21:08 »
Tesekkurler, arastirdim sifir araca gerekli olmadigindan bahsedilmis hep

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #26 : Aralık 10, 2014, 15:24:01 »
Tesekkurler, arastirdim sifir araca gerekli olmadigindan bahsedilmis hep

Çeşitli görüşler olabilir ama boya korumanın mantığı yeni boyayı korumak, yıpranmış boyalar için genel olarak pasta/cila uygulamaları zaten yapılmakta.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 10, 2014, 16:08:51 »
Seramik kaplamayı bende yaptırmıştım. 1.300 liraydı ve 900 liraya yaptılar bana. 5 yıl garantisi var. Garanti kartı da verdiler. Williams markası da. Bir önce ki arabam da boya koruma vardı ve faydasını bir kere görmüştüm. Bir araba park ederken ön sağ çamurluğuma sürtmüştü ve beyaz bir çizik oluşmuş ve "eh çamurluk boyanacak" demiştim. Boya korumacıma gittim ve o bölgenin korumasını yeniledi ve çizikten eser kalmadı. Tabi komple korumayı yeniletmiştim.

Mesaj Birleştirildi: Aralık 10, 2014, 20:20:54
Deneyin bakalım, kapı açık uyarısı verecek mi göstergede?

Akşam bagajı defalarca açıp kapadım. Gerek kenardan kapadım, gerek ortadan kapadım. Kapanmama sorunu yaşamadım.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 10, 2014, 21:45:42 »
Ahmet Bey, gönderdiğiniz linklerdeki konulardan birini ben açmıştım; vites geçişlerinden sonra gelen ses için. Aracı alalı tam bir ay olmasına rağmen henüz 300 km yapabildim. Çünkü sadece hafta sonları kullanabiliyorum. Dolayısıyla ses geçti, azaldı gibi yorumlar çok sağlıklı olmayacaktır. Şunu söyleyebilirim ki bu sesi çıkartmadan da kullanabiliyorsunuz aracı ama çok nazik olmanız gerekiyor. Önceki vites değişikliği alışkanlıklarınız sese yol açabilir. Ben araç için Toyota genel merkezden inceletme talep ettim. Gerçekten çok detaylı bir şekilde incelendi ve herhangi bir sorun olmadığı ortaya çıktı. Diğer arkadaşların da belirttiği gibi zamanla geçeceği söylendi. Ancak daha önce paylaştıklarım işinize yarayabilir.

[Artıları,
Dış dizayn, iç mekanın genişliği ve görüş mesafesi, direksiyonun tepkileri, bagajın oldukça büyük olması, büyük bir araç kullandığınızı hissettirmesi, küçük motor hacmine rağmen yeterli sayılabilecek performans (alt devirler hariç), koltukların rahatlığı, yol tutuşunun güven vermesi

Eksileri,
Dijital saatin yerinin saçmalığı, forumda daha önce de belirttiğim gibi ilk kalkışta ve 1. Vitesten 2. Vitese geçtikten sonra gaz verince duyulan vuruntu sesi, iç malzemenin bazı yerlerdeki düşük kalitesi ( kol dayama ünitesi oyuncak gibi, torpido kapağı karton gibi), alt devirlerde verdiği düşük tork, kısa farlar yetersiz, yol bilgisayarının anlık tüketimi göstermemesi ki 2011 yarisimde bile vardı, camdaki buğuyu hızlı çözecek auto seçeneğinin olmaması...

Son olarak, marka değeri, ikinci el satışı, sınıfı ve özellikle aktif-pasif güvenlik donanımıyla isabetli bir seçim diyebilirim. Yakıt tüketimi ile ilgili olarak, yılda en fazla 3500-4000 km yapan biri olarak ekonomik ya da değil demem çok anlamlı olmayacaktır; nitekim ne zaman benzin alsam fiyatlar olumlu ya da olumsuz değişmiş oluyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Aralık 11, 2014, 08:30:16 »
Tesekkurler yanitiniz icin.. beni tek dusunduren bu ses acikcasi cunku 8000 km ye ulasmis birisi yorum yazmisti ve ses kssilmedi ancak azaldi dedi.. ikinci el ilanlarina baktigim zaman 2 bin 3 bin km deki satilik 2. El ilanlarinin fazlaligi acaba bu nedenden dolayi mi arac sahipleri araclarini elden cikartmaya mi calisiyorlar izlenimi olustu. Onun disinda aklimda herhangi bir soru kalmadi
Ahmet Bey, gönderdiğiniz linklerdeki konulardan birini ben açmıştım; vites geçişlerinden sonra gelen ses için. Aracı alalı tam bir ay olmasına rağmen henüz 300 km yapabildim. Çünkü sadece hafta sonları kullanabiliyorum. Dolayısıyla ses geçti, azaldı gibi yorumlar çok sağlıklı olmayacaktır. Şunu söyleyebilirim ki bu sesi çıkartmadan da kullanabiliyorsunuz aracı ama çok nazik olmanız gerekiyor. Önceki vites değişikliği alışkanlıklarınız sese yol açabilir. Ben araç için Toyota genel merkezden inceletme talep ettim. Gerçekten çok detaylı bir şekilde incelendi ve herhangi bir sorun olmadığı ortaya çıktı. Diğer arkadaşların da belirttiği gibi zamanla geçeceği söylendi. Ancak daha önce paylaştıklarım işinize yarayabilir.

[Artıları,
Dış dizayn, iç mekanın genişliği ve görüş mesafesi, direksiyonun tepkileri, bagajın oldukça büyük olması, büyük bir araç kullandığınızı hissettirmesi, küçük motor hacmine rağmen yeterli sayılabilecek performans (alt devirler hariç), koltukların rahatlığı, yol tutuşunun güven vermesi

Eksileri,
Dijital saatin yerinin saçmalığı, forumda daha önce de belirttiğim gibi ilk kalkışta ve 1. Vitesten 2. Vitese geçtikten sonra gaz verince duyulan vuruntu sesi, iç malzemenin bazı yerlerdeki düşük kalitesi ( kol dayama ünitesi oyuncak gibi, torpido kapağı karton gibi), alt devirlerde verdiği düşük tork, kısa farlar yetersiz, yol bilgisayarının anlık tüketimi göstermemesi ki 2011 yarisimde bile vardı, camdaki buğuyu hızlı çözecek auto seçeneğinin olmaması...

Son olarak, marka değeri, ikinci el satışı, sınıfı ve özellikle aktif-pasif güvenlik donanımıyla isabetli bir seçim diyebilirim. Yakıt tüketimi ile ilgili olarak, yılda en fazla 3500-4000 km yapan biri olarak ekonomik ya da değil demem çok anlamlı olmayacaktır; nitekim ne zaman benzin alsam fiyatlar olumlu ya da olumsuz değişmiş oluyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #30 : Aralık 11, 2014, 08:57:28 »
Her marka da alıp 2-3 ay kullandıktan sonra satmak gibi bir durum var. Adam gidip kredi ile alıyor, planı almadan önce gözden geçirmiyor ve sonra bakıyor ki ben bunun altından kalkamayacağım satıyor hemen. Yani bunlara çok takılmamak lazım. Ses bende de var, ama 672 km önce ki gibi değil. Azaldı bir nebze. Ya da ben alıştım bana öyle geliyor. Ancak gaz ve debriyajı biraz hassas kullanırsan minimuma da iniyor. Araba 2013'den beri piyasa da. 1.33 motor desen 2009'dan beri (belki 2010 da olabilir) Corolla modelinde sunulmakta. Yani bir sorun olsa bunlarda herhalde 2015'e kadar uzanmaz ve üretimden kalkardı.
Ben şahsen çok pinpirik biriyim, araba da duyduğum bir koku, bir ses kafama takılır ve gidene kadar rahat etmem. Ama bu derece takmıyorum. O öyle demiş, bu şöyle demiş hiç dinlemedim ve bakmadım bile. Hoşuma gitmişse, tüm beklentilerime cevap veriyorsa olay bitmiştir.

Renault Symbol için demedik laf bırakmaz insanlar forum sayfalarında. Yok 100'ü geçince şerit içinde tutamazsın, frene bassan önde ki arabaya çarparsın. Plastik aksamı 1 yıl geçmeden soyulur vs. vs. Bir önce ki arabam 2005 model Symbol idi ve 1.4 benzinli olup tüpsüzdü. 145327 km yol yaptım ben onunla 10 yıl içinde ve Karadeniz, Ege, Akdeniz kıyılarını gezdim. 180 bile yaptım ben o arabayla kaç kere. Plastik aksamında, direksiyonun da vs. solma ve deforme dahi olmadı. Hatta 1 yıl önce direksiyonu hakiki deri kaplattım ve 5 saatte kapladı adam gözümün önünde. Ve Toyota'ya takasa gittiğim de arabaya ikinci eller ile ilgilenen biri bakacaktı dedim ki "sizin Show room'da sergilenen arabalar gibi temiz" dedim. Adam baktı, inceledi arabayı ve gelip bana "bizim Show room'da ki arabalardan daha temiz arabanız, helal olsun size" dedi.

1.33'e dönersek, şüphelerim vardı evet. Hatta biri yazmış bir forum da araba ile yokuş çıkamadık, yokuş da kalkmadı. Tüm yolcular indi. Eh dedim ben gidip iptal ettireyim arabayı. Eh, aldık arabayı ve 20 günde 672 km ye geldim. Geçen hafta 4 kişi arkada, önde ben ve bir kişi yani 6 kişi ile Dolapdere'den Tarlabaşına çıkan yokuşu 3. vites ile çıktım. VE o yokuşun Tarlabaşına yakın kısmında durdum, önde ki araba durdu çünkü. Ve gayet güzel de kalktım. Bizim evin otoparkının girişi dik bir rampadır. Kapının açılmasını beklerken doğal olarak duruyorum. Sorun yaşamadım. Hatta arabada ilaveten 2 kişi varken de sorun yaşamadım. Bu pazar Anadolu Kavağı'na  Yoroz Kalesine gittik. Yoroz Kalesine çıkan taşlı yokuşu 2. vites ile çıktım. Zaten 3 ile çıkarım diyen o yokuşu yalan söyler.
Babamın ölüm yıl dönümüydü pazar günü. Hekimbaşı mezarlığında kendisi. O mezarlık dik bir yokuştur. Yokuşun ortasında bir önce ki arabam ile 1'den 2'ye atardım ve 2 ile çıkardım. Bunda da öyle oldu. 1 ve 2 ile çıktım.

Gitmeyen araba yoktur.  Sorunsuz araba da yoktur. VW'ler de ise DSG sorunu var. TSI motorlarda yağ yakma ve turbo sorunu var. Bu kadar ince düşünürseniz ki düşünmek de hakkınız siz hiç bir arabayı alamazsınız.

Çok konuşup kafa şişirdim. Kusura bakmayın.  Ve son olarak. Bagaj kapanıyor. İSter kenardan kapat ister ortadan ama kapanıyor. Akşam defalarca açıp kapadım ve kapandı her seferinde. Belki 15 kere açıp kapadım bagajı.  Bagaj deyince aklıma 1996 yılında 128 Bostancı / Mecidiyeköy otobüsünde kulak misafiri olduğum bir anı geldi. 2 adam konuşuyor. Bunlardan biri Kartal alacakmış. Öbürü diyor ki Doğan alsana, ne gerek Kartala diye. Öbürü de diyor ki Kartal'ın pağajı büyük ondan alacağım.  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Aralık 11, 2014, 09:20:59 »
gayet bilgilendirici bu yazınız için sizlere teşekkür ediyorum.. sizler olmasaydınız şimdiye çoktan vazgeçmiştim sanırım :) malum biliyorsunuz 1.33 için test aracı yok ancak satış temsilcisi şube müdürlerinin arabasının 1.33 life olduğunu söyledi ve aynı benim gibi kararsız olup almak isteyenlere kendi aracıyla test sürüşü yaptırdığını söyledi.. bakalım haftasonu nasip olursa kullanıp inceleyip karar vereceğim. Renk ve döşeme seçimi konusu sıkıntılı.. inci beyazı ve bej kombinasyonu istiyorum tabiki ancak bej döşemenin çabuk kirlenmesi ve inci beyazının tutturulamaması yorumları nedeniyle gri içi siyah kombinasyonuna da girmiyor değilim. yada kar beyazı içi siyah olarak düşünmeye başladım. bu konuda düşünceleriniz nelerdir sizlerin Burak Bey?

Her marka da alıp 2-3 ay kullandıktan sonra satmak gibi bir durum var. Adam gidip kredi ile alıyor, planı almadan önce gözden geçirmiyor ve sonra bakıyor ki ben bunun altından kalkamayacağım satıyor hemen. Yani bunlara çok takılmamak lazım. Ses bende de var, ama 672 km önce ki gibi değil. Azaldı bir nebze. Ya da ben alıştım bana öyle geliyor. Ancak gaz ve debriyajı biraz hassas kullanırsan minimuma da iniyor. Araba 2013'den beri piyasa da. 1.33 motor desen 2009'dan beri (belki 2010 da olabilir) Corolla modelinde sunulmakta. Yani bir sorun olsa bunlarda herhalde 2015'e kadar uzanmaz ve üretimden kalkardı.
Ben şahsen çok pinpirik biriyim, araba da duyduğum bir koku, bir ses kafama takılır ve gidene kadar rahat etmem. Ama bu derece takmıyorum. O öyle demiş, bu şöyle demiş hiç dinlemedim ve bakmadım bile. Hoşuma gitmişse, tüm beklentilerime cevap veriyorsa olay bitmiştir.

Renault Symbol için demedik laf bırakmaz insanlar forum sayfalarında. Yok 100'ü geçince şerit içinde tutamazsın, frene bassan önde ki arabaya çarparsın. Plastik aksamı 1 yıl geçmeden soyulur vs. vs. Bir önce ki arabam 2005 model Symbol idi ve 1.4 benzinli olup tüpsüzdü. 145327 km yol yaptım ben onunla 10 yıl içinde ve Karadeniz, Ege, Akdeniz kıyılarını gezdim. 180 bile yaptım ben o arabayla kaç kere. Plastik aksamında, direksiyonun da vs. solma ve deforme dahi olmadı. Hatta 1 yıl önce direksiyonu hakiki deri kaplattım ve 5 saatte kapladı adam gözümün önünde. Ve Toyota'ya takasa gittiğim de arabaya ikinci eller ile ilgilenen biri bakacaktı dedim ki "sizin Show room'da sergilenen arabalar gibi temiz" dedim. Adam baktı, inceledi arabayı ve gelip bana "bizim Show room'da ki arabalardan daha temiz arabanız, helal olsun size" dedi.

1.33'e dönersek, şüphelerim vardı evet. Hatta biri yazmış bir forum da araba ile yokuş çıkamadık, yokuş da kalkmadı. Tüm yolcular indi. Eh dedim ben gidip iptal ettireyim arabayı. Eh, aldık arabayı ve 20 günde 672 km ye geldim. Geçen hafta 4 kişi arkada, önde ben ve bir kişi yani 6 kişi ile Dolapdere'den Tarlabaşına çıkan yokuşu 3. vites ile çıktım. VE o yokuşun Tarlabaşına yakın kısmında durdum, önde ki araba durdu çünkü. Ve gayet güzel de kalktım. Bizim evin otoparkının girişi dik bir rampadır. Kapının açılmasını beklerken doğal olarak duruyorum. Sorun yaşamadım. Hatta arabada ilaveten 2 kişi varken de sorun yaşamadım. Bu pazar Anadolu Kavağı'na  Yoroz Kalesine gittik. Yoroz Kalesine çıkan taşlı yokuşu 2. vites ile çıktım. Zaten 3 ile çıkarım diyen o yokuşu yalan söyler.
Babamın ölüm yıl dönümüydü pazar günü. Hekimbaşı mezarlığında kendisi. O mezarlık dik bir yokuştur. Yokuşun ortasında bir önce ki arabam ile 1'den 2'ye atardım ve 2 ile çıkardım. Bunda da öyle oldu. 1 ve 2 ile çıktım.

Gitmeyen araba yoktur.  Sorunsuz araba da yoktur. VW'ler de ise DSG sorunu var. TSI motorlarda yağ yakma ve turbo sorunu var. Bu kadar ince düşünürseniz ki düşünmek de hakkınız siz hiç bir arabayı alamazsınız.

Çok konuşup kafa şişirdim. Kusura bakmayın.  Ve son olarak. Bagaj kapanıyor. İSter kenardan kapat ister ortadan ama kapanıyor. Akşam defalarca açıp kapadım ve kapandı her seferinde. Belki 15 kere açıp kapadım bagajı.  Bagaj deyince aklıma 1996 yılında 128 Bostancı / Mecidiyeköy otobüsünde kulak misafiri olduğum bir anı geldi. 2 adam konuşuyor. Bunlardan biri Kartal alacakmış. Öbürü diyor ki Doğan alsana, ne gerek Kartala diye. Öbürü de diyor ki Kartal'ın pağajı büyük ondan alacağım.  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #32 : Aralık 11, 2014, 09:25:57 »
Renk ve döşeme seçimi zevk meselesi Ahmet Bey. Ben opak kar beyazı aldım, bakımı daha kolay, güneşten minimum etkilenen ve boya hasarlarında düzeltilmesi daha pratik olur diye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #33 : Aralık 11, 2014, 09:34:14 »
İnci beyazını tutturup tutturamamaları hakkında bir bilgim yok. Allah göstermez inşallah o durumları da. Tampon sürtmeleri, taş izi vs. mutlaka olacaktır. Ben arabanın renginde rötuş boyası alıp ileri de bu gibi durumlarda kullanmayı düşünüyorum. Bir önce ki Renault arabama yapardım. Hatta Renault öncesi Şahin arabama da yapardım.

Bej renk döşemeyi ise ev halkı istedi. Ben siyah istemiştim bakması zor diye. Ama iyi ki bej olmuş. Aydınlık ve ferah. Bakım olayına gelince, arabaya zaten sürekli binen benim. Çok çok binerse annem biniyor hafta sonları o da bir yere gitmek isterse onu gideceği yere götürüyorum veya gezdiriyorum. Ayda yılda bir kere ananem ve teyzelerim biner. Yazdan yaza yıllık izinler de tatile giderken iki kardeşim biner o kadar. Yani bej renk döşemenin şahsıma bir sorun yaşatacağını düşünmüyorum.
Ama piyasa da turtle wax döşeme temizleyicileri var. Bunlar ile yılda bir kerelik temizlik yapılabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Aralık 11, 2014, 09:35:32 »
Renk ve döşeme seçimi zevk meselesi Ahmet Bey. Ben opak kar beyazı aldım, bakımı daha kolay, güneşten minimum etkilenen ve boya hasarlarında düzeltilmesi daha pratik olur diye.
bende renk sorunu yaşamamak için kar beyazı tercih edeyim diyorum ancak kime sorsam niye inci beyazı gibi bir renk varken düz beyaz tercih edesinki diyorlar.. doğru haklılar ama illaki boya vs. olacak olduğu zaman da arabamın yeşile çalan bir renge boyanmasını istemem  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Aralık 11, 2014, 12:13:31 »
İnci beyazında tutturma problemi yok. Zamanında zalim kader ağlarını örmüştü 111 km de araç yapıldı rengi Ahmet Güve abi bi buluşmada kontrol etmişti belli dahi olmuyor demişti
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Aralık 11, 2014, 12:16:31 »
İnci beyazında tutturma problemi yok. Zamanında zalim kader ağlarını örmüştü 111 km de araç yapıldı rengi Ahmet Güve abi bi buluşmada kontrol etmişti belli dahi olmuyor demişti

Acaba?   :islik:
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Aralık 11, 2014, 13:46:51 »
Acaba?   :islik:

Ahmet Bey sizlerin görüşleri nedir? Malumunuz insanlar araştırma yaparken sizin forumunuzu ve yorumlarınızı buluyor haliyle.. bilgilendirici bir açıklama yapabilir misiniz bu renk ile ilgili? İkameleri tercih edilmeli midir uzun vadeli düşünürsek? teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Aralık 11, 2014, 13:52:24 »
Ahmet Bey sizlerin görüşleri nedir? Malumunuz insanlar araştırma yaparken sizin forumunuzu ve yorumlarınızı buluyor haliyle.. bilgilendirici bir açıklama yapabilir misiniz bu renk ile ilgili? İkameleri tercih edilmeli midir uzun vadeli düşünürsek? teşekkürler.

Bu konuda yorum yok.
Çünkü bu renk sadece belli bir markaya özgü zorlugu yok.
Uygulama teknolojisi diger renklerden çok farklı oldugundan biraz zor renk.

Ama imkansız degil.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı