0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet beyazlıklar için mecbur rötuş yapılacak.Pasta hafif bir zımparadır ve sürekli yapılırsa boya incelir. Cila daha mantıklıdır, renkli cilalar vardır hem çizikleri kapatır hem beyazlamış yerleri biraz düzeltir hem de parlatır ve boyayı korur. En iyi çözüm bu.Bu arada pasta-cila ile araba boyanmış demez işi bilen kimse. Ölçüm cihazları var, alır kalınlığını ölçersin öyle konuşursun.
http://youtu.be/ZioQ4aI3wPk bunu atlaya atlaya izlersiniz boya inceltme ile ilgili sorunuza cevap olacaktır..
Kromajin oldugu cizigin gitcegini sanmiyorim usteki yerde tas sicramis gitmez boya kalkmis tamamen
taş sıçraması olsa içim yanmıcakta o yıkama cihazından sonra oldu bunlar ..
Kromajin oldugu cizigin gitcegini sanmiyorim usteki yerde tas sicramis gitmez boya kalkmis tamamenIlk resim icin konustum ince sullu boya fircasiyla rutus yapabilirsiniz
gider gitmez diye bisey yok.ramazan abi nekadar para gozden cikarabilir bakmak lazim.araci taniyamaz ama asla aşık olur cikarAma sahsi dusuncem sadece bunlar firca izleri degil bunlar tas izi gibi yani ondanda emin degilim nasil bir tas izidir ki o kaputta kume halinde rötuş da bu işi gorur guzel bi fircayla
hocam çok sağ olun pasta cila ortalaması ne kadar bilmiyorum kaliteli biyere yaptırmayınca sonuçlar pek iyi olmuyormuş taş değil o yıkama sistemi var bu sıradanlardan değil araç kuru halde çıkıyor en son evrede kurutma bezi tarzı bişey geçiyor onun eseri adamlara gidip söylicektimde nerden bilelim önceden olmadığını falan diyecekler diye sormadım bile .. bu rotuş direkt boya değil dimi ? bide ne kadara çıkar ki bu işlemler :/
Abi disarda yaptirma bi yerde cok para istiyolar 300 400 liraya sen kendine set dizersin bildigin boya fakat 5 liraya kutunun icinde aliyosunuz forumda uygulamalari ornek olarak bakabilirsiniz
Ramazan abi hic yapmadiysan ugrasmak istersen ister kendin bi usta bul ister ben seni yonlendiriyim sana biraz ters kalir ama.disarda 10tl ye rotus boyalari var ozel servislere git verirler boya koduna gore kucuk bi tupte ben daha gecen ufak yerlere yaptim.kendim yaptim.fircayla.rotus yapilip guzel bi cila atilmasi bence kis icin.haa paraya gercekten kiyarim diyosan pasta cilani aticak yer var ama aracini taniyamazsin o kadar diyim. Rotus boya atip guzel bi cila kafi gelir ama daha ucuz butceli bir yer istersen benim garage beklerim yenimahallede
ya aslında eski corollaya 3 saat uğraşıp bişeyler yapmıştım ama öyle çokta fark etmemişti hocam vala yönlendirisen iyi olur hem bu rotuş için hem pasta için benim garage derken mekan ismi mi yoksa garajınız mı var :d keçiörende ertaş oto diye biyerden bahsediyorlar ama siz daha iyisini bilirsiniz
bakimlarina nereye gidiyorsunuz? Tanidik ustaniz varsa minnacik rotus boya versin size olmadi bi sasmaz dortnala ugramaniz lazim minnacik bi kutuya koydursaniz yeter.senelerdir bi fiil arkadasimin yaninda takilirim kucuk islerim icin iyi bir esnaf ben kendi arabami yapmayi severim dokundurmam ama el isciligini severim durustlugunu vs adam gibi adam.ertasi bende duydum ama orta sinif bi yer.pisman olmiyim uzun sure gitsin diyosaniz adresiniz Dby detailing.pahalidir bilginiz olsun ama mest olursunuzSahsi dusuncem rotusunu atalim sadece cila yapalim yazinda kil pasta cila Mesaj Birleştirildi: Aralık 08, 2014, 23:34:21Ramazan abi hic yapmadiysan ugrasmak istersen ister kendin bi usta bul ister ben seni yonlendiriyim sana biraz ters kalir ama.disarda 10tl ye rotus boyalari var ozel servislere git verirler boya koduna gore kucuk bi tupte ben daha gecen ufak yerlere yaptim.kendim yaptim.fircayla.rotus yapilip guzel bi cila atilmasi bence kis icin.haa paraya gercekten kiyarim diyosan pasta cilani aticak yer var ama aracini taniyamazsin o kadar diyim.