0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eski corollaya o kadar uğraştıktan sonra hiç bişeyin fark etmemiş olması korkutuyor
Dortnal anlayisli bi servis ya cok cuzi fiyata yada hic para vermeden cok kucuk bi kutuya rotus boya ihriyacinizi hallederler ben sahsen ordan aldim.dby detailing fiyatlarini bilmiyorum ama hafif pazarlik yapin el isciligini oldurmemek lazim o adamin 700-600 diebilir tum araba jantlar ve dusunemediginiz en ucra kosesine kadar yapar belki rotus boyaya bile ihtiyaciniz olmaz internet sitesinden bi bakin calismalarina anlicaksiniz demek istedigimi.pasta isine makinaniz yoksa bulasmayin hic yapilmadigini dusunursek bi suredir el ile yapmada faydasini gormessiniz tct galeride benim arabanin calismalarini gorebilirsiniz fotolarla onlarda bizim yaptigimiz isler.asla dby detailing kadar iyi yapamayiz biz onu soliyim rotuslama yapariz cilasini pastasini atariz ama kisin bemce pasta atmayin prof yerler disinda.degerlendirme size kalmis auto king var meguiarsin yeri var sonax var dby detailing var gmg garage var (oneririm) kendi adima bi siralama yapacak olursam1-dby detailing2 - meguiars3-gmg garage4-sonax gelirarkasindan bizim arkadas ve ertas gibi yerleri siralarimmuhakkak bi dby detailingin sitesini inceleyin anlicaksiniz
Bu işler biraz da sabır ve merak işi hocam.Ben mesela 3. uygulama sonrası tatmin olmaya başladım ve aracın şu anki durumuyla ilk hali arasında eser kalmadı. Boyanın bütün kiri aktı, cayır cayır yanıyor.Yapılan her uygulama kötü sonuca ulaştırmaz, bu işin kötüsü olmaz, bundan emin olun.Pasta ile cila ayrı şeyler.Pastayı tavsiye etmemeleri, boyayı aşındırıcı özelliğe sahip olmasından dolayı.Fakat pasta kullanmadan da bazı sonuçlara ulaşamazsınız. Millet "Pasta kullanmayın" diyor da, pastayla kim astara kadar inmiş bu zamana kadar ? Yılda bir sefer pasta atılsa hiç bir zararı olmaz.
çok sağ olun işte acemilik mi diyelim internette araştırma yaparken okduğum şeyler hep o yüzden sizlere danışmak istedim ben 1 kere yaptırıp daha yaptırmayı düşünmüyorum konu açılmışken onuda sorim 1 kere yaptırdıktan sonra devamlılık şart mı ?
Yukselle biz cok yapariz pasta cila bilinir zaten.herturlu soruya bilgimiz kadar cevap veririz herzaman.makina isi uzmanlik ve dogru urun ile makina ister pedine kadar hersey dogru olmali ve sabirli olup bi kac uygulama yapmak lazim kesin sonuc icin dedigim gibi galeriden yuksel ile benim konuma bakabilirsiniz ovmek icin degil ornek olsun diye.kisin cila oneririm ama pasta onermiyorum prof yerler disinda cunku anlami yok o soguga pislige kirli havaya hicbisey dayanmaz ankarada boyada tam etkisini gosterene kadar dikmendeki hava kosullari etkisini kirar.ama cila atilir amator veya yari prof sekilde gecerse bi daha atilir hicde sikinti yaratmaz.ama pasta herzaman atilmaz atildimi tam zamaninda atilsin en uzun sekilde gitsin.sahsi dusuncem.dby garage cankayada ama adam isini biliyor fiyat alin durumu anlatin bi derim arkasindan meguiars ve gmg garage icin de yapabilirsiniz bu arada gmg garage da tanidik bilginiz olsun.degerlendirmenizi bi yapin rotus isine yer isine karar veririz birlkte istersenizMesaj Birleştirildi: Aralık 09, 2014, 00:17:06Yukselle biz cok yapariz pasta cila bilinir zaten.herturlu soruya bilgimiz kadar cevap veririz herzaman.makina isi uzmanlik ve dogru urun ile makina ister pedine kadar hersey dogru olmali ve sabirli olup bi kac uygulama yapmak lazim kesin sonuc icin dedigim gibi galeriden yuksel ile benim konuma bakabilirsiniz ovmek icin degil ornek olsun diye.kisin cila oneririm ama pasta onermiyorum prof yerler disinda cunku anlami yok o soguga pislige kirli havaya hicbisey dayanmaz ankarada boyada tam etkisini gosterene kadar dikmendeki hava kosullari etkisini kirar.ama cila atilir amator veya yari prof sekilde gecerse bi daha atilir hicde sikinti yaratmaz.ama pasta herzaman atilmaz atildimi tam zamaninda atilsin en uzun sekilde gitsin.sahsi dusuncem.dby garage cankayada ama adam isini biliyor fiyat alin durumu anlatin bi derim arkasindan meguiars ve gmg garage icin de yapabilirsiniz bu arada gmg garage da tanidik bilginiz olsun.degerlendirmenizi bi yapin rotus isine yer isine karar veririz birlkte isterseniz
övünmek için diye yormadım zaten olur mu öyle şey sağ olun yardım etmeye çalışıyorsunuz benim pastadaki ısrarımın tek sebebi o reismlerdeki kötü görüntüden kurtulmak hızlı cila almıştım 10 tl ye sprey boş zamanlarımda yıkadıktan sonra uyguluyordum o bile 2 saatimi alıyordu ki pasta artık günümü alır yarrın bi uğramaya çalışacağım ..şimdi bi sorum daha olacak çok oldu gene ama idare edin : )1)ciladan sonra mı öncemi olur rotuş işi 2) ufak bi sürtme sonrası tamponun köşe baya kötü durumda ustaya gittiğim zaman tampon boyancak demişti tampona müdahale etmeden pasta işine girmek doğru olur mu
Nedemek bildigim kadariyla herzaman.bunun icin burdayiz.rotus ciladan once yapilmali acimasiz havaya maruz kalmadan kis sartlarinda nekadar beklemesi gerekir net bilmem gün olarak ama kullanilan miktara gore 2-3gun kalsa iyi olur dusuncesindeyim arkasindanda cila yapilir.pasta ile o kotu goruntuden kurtulursunuz dogru ellerde yapilirsa ama sahsi dusuncem prof yer olmaz ise etkisi az olur istediginiz bulamiyabilirsiniz.yoksa pasta yapilmali kil ile birlikte.tamponuda gormeden bisey diyemem sahsen kafadan atmis oluruz kaportacilar genelde boyama meraklisi olur bakmak lazim onada bence
o zaman ben 1-2 gün içinde pasta işini halletmeye çalişim tam bi karar verirsem sizin yönlendireceğiniz yerde rotuşu yaptırıp ardından pasta cilayı yaptrim tampon işine gelirsek dörtnal otonun kaportacısı baktı inceledi "abi rotuş olmaz tırnak giriyo"dedi
bendeki durum bunu bayan uzun ve hacimli hali
Tırnak giren yerlere rötüş atıp kurumasını bekleyerek 2-3 kat atsak sonra zımpara pasta cila atılsa da olmaz mı?
Yerine ve çiziğin derinliğine göre olabilir.
Tamponda kenarlarda Aytaç abi. Klasik sürtmeler falan. Bazısı 1mm kadar derin diyebilirim.