Gönderen Konu: Yeni Passat ve Hybrid Yaris İzlenimlerim  (Okunma sayısı 3225 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Yeni Passat ve Hybrid Yaris İzlenimlerim
« : Aralık 07, 2014, 21:34:10 »
arkadaşlar merhaba  hafta sonu yeni passat incelemesi ve yaris hibrid test sürüşü yaptım.. öncelikle passattan başlayalım. araç ilk anda dışardan resmen kendine çekiyor. farlar önceki nesle göre kısılmış daha keskin hatlar almış ve yakışıklı olmuş. çizgileri akıcı kullanılmış kapılarını açıp öncelikle sürücü koltuğuna oturduğunuzda kalite algısı bir üst seviyeye yükseldiğini hemen gösteriyor. göğüste yumuşak kullanılan plastik malzeme kalite algısını arttırmış.göstergeler ve kokpit yine ben passatım dedirtiyor.. highline seviyede sunulan elektrikli koltuk ve bel ayarı ayarlamaları çok kolay ve hoş. aynı şekilde ön yolcu koltuğunda da kullanılmış.. koltukların yanal destekleri çok iyi. arka bölümde ise şahane bir diz mesafes var ki benim gibi koltuğu geriye çeken bir kullanıcı için bile arkada müthiş rahat diz mesafesi bırakıyor.. sevmediğim olay ise vw grup olarak hala çıkıntılı arka şaft tüneli bırakıyor ya resmen gıcık ediyor... onun harici araç güzel.. bagaj önceki nesle göre sanki daha yüksek yükleme eşiği var gibiydi bagaj büyük ama uzunlamasına desek doğru olur..koltuk malzeme kalitesi gerçekten güel bi araç.. benim özellikle baktığım ise Toyota ile kıyaslama açısından kapılardaki fitil mi diyorlar lastikmi diyorlar ney ise adı oraya ayrıca baktım.. araca sanki yapıştırımış gibi kesinlikle o fitiller yerinden gelmiyor.. keza passattan sonra showroom da bulunan beatle golf eski passat jetta da da baktım hepsinde taş gibi... Toyota da baş parmakla işaret parmağını tut çek direk yerinden fırlıyor namıssızlar..Toyota resmen cacık gibi duruyor bu konuda.. yaris test sürüşünde avensis yaris ve verso da baktım fitiller hiç birinde 5 para etmez...motor kaputunu kaldırınca motor koruma kapağının 102bin tl lik passsatta olmadığını görünce resmen şaşırdım kaldım..eksi yan bence burası:)) bütün bunlardan sonra hanımı yeni passat için hala kandırabilmiş değilim...
 yaris hybrid test sürüşü hoştu.. aracın çalışıp çalışmadığını sadece göstergeden anlıyorsunuz.kalkış ve 50km saat hıza kadar yumuşak ki oldukça yumuşak ir kullanımdan bahsediyorum elektrikle başlıyor. 50km hızın üstüne çıkınca normal benzinliye dönüş yapıyor ama kesisnlikle hiç bişey hissetmiyrsunuz.. sonuç güzel şehir içikullanım açısından bence 10 numara beş yıldız bi araç.. ama kullanım olarak!!! yoksa koltuk kumaşlarını beğenmedim kapı fitilleri cabası ve cvt şanzıman resmen plastik kkuyor insan bari vites yerini parlak yapar ister siyah piyona black istersen nikelajlı aliminyum görünümlü yap kardeşim işte bişey demek gerek...

bunun haricinde avensis hakkat yenilenme olarak geride kaldı ben showroomda iken avensis almaya gelenler vardı satış temsilcisi bi çekilse adama git passata bak diyecektim verilmez avensise o kadar para.. o kadar para kapı fitilleri nerdeyse eline gelecek:((
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Toyota Club Türkiye

Yeni Passat ve Hybrid Yaris İzlenimlerim
« : Aralık 07, 2014, 21:34:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Passat ve Hybrid Yaris İzlenimlerim
« Yanıtla #1 : Aralık 07, 2014, 23:59:36 »
Abi fitil konusu önceden de vardı felsefe farklılığı var bilmiyorum ama camryde bile belkim fitiller senin dediğin gibi elle çeksen gelir. Wv fitilleri kapıya bildiğin yapıştırıyor servis haricinde değiştiremezsin ama toyotada mantık bu değil al kendin değiştirir maliyeti azaltmak için yapılmış bir detay sadece. Şimdi araçların fitillerini karşılaştıracaksak şöyle olmalı bence ilk önce fitillerin kullanım ömrü ve fitil kalitesi daha sonra sonra çıkarılabilir veya çıkarılamaz göz önüne alınmalı. Bana kalırsa çıkarılması dezavantaj değil avantaj ama kişiye orda yapışık olunca daha iyi ve daha tok olacakmış gibi his uyandırabilir. Diğerini de elle çekiyorsun lab geliyor mantık olarak bakıldığında elleme çıksın abi kendin değiştirip maliyeti düşürebilirsin.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Aralık 08, 2014, 09:58:40 »
ben de tam tersini düşünüyorum Selçuk. yani bu fitiller 6 aya bir değişmiyor yada senesinde sağlam bi görünümü olsun tabi bu benim düşüncem... opelde de sağlamca duruyor. bence almanlar bu işi sağlam yapıyor. maliyet azaltma diyoruz ama aynı model araçlar aynı fiyatlarda bence bu tür işlerde Toyota resmen çamura yaıyor gibime geliyor... ha bu arada dün yeni Corollalara bakınca 2014 ler yani hepsinde arka davlumbaz vardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 08, 2014, 11:11:49 »
Yeni passatın kapı fitilleri ile toyota corolla yada avensisin fitillerini kıyaslamakla açıkçası araç kalitesi arasında nasıl bir bağ var onu çok anlayamadım??

Eğer araç kalitesi fitillerin yapısı ile orantılıysa o zaman benim avensis 125 km den sonra rüzgar sesi alırken yeni passatın 140-150 km den sonra rüzgar sesi alması gerekiyor ancak passatlar 100-110 km den sonra rüzgar sesi alıyor.yani olay sadece fitil yada kapı olayı değil.

Fitillerin o bölgelere yapıştırılması ile başka markalarda daha esnek bırakılmasının bazı sebepleri var yani rastgele böyle yapılmıyor araçlar.bmw 5 serisi yada mercedes E serisine bakarsanız kapı fitillerinin gayet esnek olduğunu görürsünüz ama bu araçlar 150 km den sonra rüzgar sesi almaya başlar.

Eğer böyle olsaydı opel insignianın en iyi araç olması gerekirdi.ben avensisi almadan önce 2 kere test sürüşü yapmıştım ve kapılarım kapanması gerçekten çok toktu( avensisten dahada iyidi) ancak göstergelerin üzerine elimle 1-2 sefer vurduğumda kromaj kaplaması yere düşmüştü ve 120 km den sonra yine rüzgar sesi alıyodu.

Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Aralık 08, 2014, 11:41:44 »
tabiki farklı olabilir ama kalite demek her şeyi her yeri ile demektir. benim gördüğüm şimdilik bu belki daha farklı şeylerde olabilir ama ben şimdilik bu fitillere takmış durumdayım. avensis ise hakkat ön göğüs olarak güzel ama o hız devir yol bilgisayarı kadran yani kısacası çok demode bence.. yenileme kesinlikle şart yosa türkiyede toz yutmaya devam eder Toyota.. kalite olarak ta bence hala passat avensise 10 basar Corolla kullanıcı olarak yorumluyorum bunu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 08, 2014, 11:47:54 »
O gordugunuz fitil bile kapinin tok kapanmasinda etkisi var passati 100 den 110 dan sonra ses aliyomus surdunuz mu  passati yeni cikan bir araci daha 3 gun oldu nerden baksaniz  onla kiyaslamayalim bunla kiyaslamayalim e neyle kiyasliycaz ozaman
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 08, 2014, 11:53:29 »
arkadaşlar merhaba  hafta sonu yeni passat incelemesi ve yaris hibrid test sürüşü yaptım.. öncelikle passattan başlayalım. araç ilk anda dışardan resmen kendine çekiyor. farlar önceki nesle göre kısılmış daha keskin hatlar almış ve yakışıklı olmuş. çizgileri akıcı kullanılmış kapılarını açıp öncelikle sürücü koltuğuna oturduğunuzda kalite algısı bir üst seviyeye yükseldiğini hemen gösteriyor. göğüste yumuşak kullanılan plastik malzeme kalite algısını arttırmış.göstergeler ve kokpit yine ben passatım dedirtiyor.. highline seviyede sunulan elektrikli koltuk ve bel ayarı ayarlamaları çok kolay ve hoş. aynı şekilde ön yolcu koltuğunda da kullanılmış.. koltukların yanal destekleri çok iyi. arka bölümde ise şahane bir diz mesafes var ki benim gibi koltuğu geriye çeken bir kullanıcı için bile arkada müthiş rahat diz mesafesi bırakıyor.. sevmediğim olay ise vw grup olarak hala çıkıntılı arka şaft tüneli bırakıyor ya resmen gıcık ediyor... onun harici araç güzel.. bagaj önceki nesle göre sanki daha yüksek yükleme eşiği var gibiydi bagaj büyük ama uzunlamasına desek doğru olur..koltuk malzeme kalitesi gerçekten güel bi araç.. benim özellikle baktığım ise Toyota ile kıyaslama açısından kapılardaki fitil mi diyorlar lastikmi diyorlar ney ise adı oraya ayrıca baktım.. araca sanki yapıştırımış gibi kesinlikle o fitiller yerinden gelmiyor.. keza passattan sonra showroom da bulunan beatle golf eski passat jetta da da baktım hepsinde taş gibi... Toyota da baş parmakla işaret parmağını tut çek direk yerinden fırlıyor namıssızlar..Toyota resmen cacık gibi duruyor bu konuda.. yaris test sürüşünde avensis yaris ve verso da baktım fitiller hiç birinde 5 para etmez...motor kaputunu kaldırınca motor koruma kapağının 102bin tl lik passsatta olmadığını görünce resmen şaşırdım kaldım..eksi yan bence burası:)) bütün bunlardan sonra hanımı yeni passat için hala kandırabilmiş değilim...
 yaris hybrid test sürüşü hoştu.. aracın çalışıp çalışmadığını sadece göstergeden anlıyorsunuz.kalkış ve 50km saat hıza kadar yumuşak ki oldukça yumuşak ir kullanımdan bahsediyorum elektrikle başlıyor. 50km hızın üstüne çıkınca normal benzinliye dönüş yapıyor ama kesisnlikle hiç bişey hissetmiyrsunuz.. sonuç güzel şehir içikullanım açısından bence 10 numara beş yıldız bi araç.. ama kullanım olarak!!! yoksa koltuk kumaşlarını beğenmedim kapı fitilleri cabası ve cvt şanzıman resmen plastik kkuyor insan bari vites yerini parlak yapar ister siyah piyona black istersen nikelajlı aliminyum görünümlü yap kardeşim işte bişey demek gerek...

bunun haricinde avensis hakkat yenilenme olarak geride kaldı ben showroomda iken avensis almaya gelenler vardı satış temsilcisi bi çekilse adama git passata bak diyecektim verilmez avensise o kadar para.. o kadar para kapı fitilleri nerdeyse eline gelecek:((

inceleme hoş olmuş eklemek istediklerim var keşke

passat satış elemanına sorsaydın hangi pakette mercekli far ve xenon far var diye size 130 bin bandında sunulan araçta mercekli zenon far var diğer donanımlarda direkt merceksiz eski tip lamba olduğunu söylecekti.

130 bin lira verilen araçta kalite algısı ilalki olmalıdır zaten.

yine 80  bin bandında satılan 1.4 en düşük donanımda da sis farı olmadığını belirtelim.

kapı lastikleri konusunda ise ben şunu söylerim.

yapışık lastikli araçın kapısını eksi 15 derecede çart diye açarsanız yapışık yerinden çıkacak ve tekrar yapıştırmak gerekecektir. toyotada klipslerle sabitlenmiş çıksa bile geri yerine rahatça takabilirsiniz  :)
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 08, 2014, 13:07:13 »
Passat yeni chevrolet impalalara benziyor.

Chevrolet Impala 2013-2014 на русском

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 506 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Aralık 08, 2014, 20:37:22 »
O gordugunuz fitil bile kapinin tok kapanmasinda etkisi var passati 100 den 110 dan sonra ses aliyomus surdunuz mu  passati yeni cikan bir araci daha 3 gun oldu nerden baksaniz  onla kiyaslamayalim bunla kiyaslamayalim e neyle kiyasliycaz ozaman

sevgili okan yazdığın yorumu birazda yaşına veriyorum.
yeni passat Bursa Doğuş Otoya geleli 1 hafta oldu.bende 2 gün önce test sürüşünü yaptım zaten.
araç comfortline donanımda.zaten showrromda 2 tane araç var onlarda trendline ve comfortline.highline ellerinde yok.
Bursa Doğuş Otoda samimi tanıdıklarım olduğundan yaklaşık 24 km aracı kullanma fırsatım oldu.
Ovaakça tarafını bilenler bilir güzel bir tırmanış vardır o bölgede kaymak gibide bir asfalt.
yeni passatında yalıtım anlamında eski kasasına göre bariz bir fark yok 110 km den sonra yine rüzgar sesini belirgin olarak alıyor.130 km de ise doruk noktasına ulaşıyor diyebilirim.
aracın dsg şanzımanını tartışmaya gerek yok.kusursuz gerçekten.dizel olduğu için sadece homurtusu bir miktar geliyor buda çok önemli değil.
direksiyonda vibrasyonu hissettirmiyor size.

tekrar söylüyorum, avensis yol sesi konusunda özellikle rüzgar sesi olarak passatdan daha başarılı.
ancak teknolojik anlamda ise passatın eski kasayla alakası yok.araç resmen çığır açacak güzel uygulamaları var.göstergelerde navigasyon,bmw stili hayalet göstergeler daha aklıma gelmeyen bir çok şey.

şunuda unutmamak gerekiyor avensis 2009 teknolojisi ile üretiliyor.sadece donanımda biraz oynama yapılıyor.
ancak yeni passat nerdeyse 2015 teknolojisi ile üretiliyor.

isterseniz daha adaletli bir değerlendirme için amerikaya ithal edilen yeni passat ile toyota camry 2015'i kıyaslayın derim.

Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Aralık 08, 2014, 21:01:57 »
sevgili okan yazdığın yorumu birazda yaşına veriyorum.
yeni passat Bursa Doğuş Otoya geleli 1 hafta oldu.bende 2 gün önce test sürüşünü yaptım zaten.
araç comfortline donanımda.zaten showrromda 2 tane araç var onlarda trendline ve comfortline.highline ellerinde yok.
Bursa Doğuş Otoda samimi tanıdıklarım olduğundan yaklaşık 24 km aracı kullanma fırsatım oldu.
Ovaakça tarafını bilenler bilir güzel bir tırmanış vardır o bölgede kaymak gibide bir asfalt.
yeni passatında yalıtım anlamında eski kasasına göre bariz bir fark yok 110 km den sonra yine rüzgar sesini belirgin olarak alıyor.130 km de ise doruk noktasına ulaşıyor diyebilirim.
aracın dsg şanzımanını tartışmaya gerek yok.kusursuz gerçekten.dizel olduğu için sadece homurtusu bir miktar geliyor buda çok önemli değil.
direksiyonda vibrasyonu hissettirmiyor size.

tekrar söylüyorum, avensis yol sesi konusunda özellikle rüzgar sesi olarak passatdan daha başarılı.
ancak teknolojik anlamda ise passatın eski kasayla alakası yok.araç resmen çığır açacak güzel uygulamaları var.göstergelerde navigasyon,bmw stili hayalet göstergeler daha aklıma gelmeyen bir çok şey.

şunuda unutmamak gerekiyor avensis 2009 teknolojisi ile üretiliyor.sadece donanımda biraz oynama yapılıyor.
ancak yeni passat nerdeyse 2015 teknolojisi ile üretiliyor.

isterseniz daha adaletli bir değerlendirme için amerikaya ithal edilen yeni passat ile toyota camry 2015'i kıyaslayın derim.
Yaşımda ne var onu anlamadim ?  Istersen babasinin oglu olsun test araci en fazla 5 km 10 km surulur 24 km nasil surdunuz  ?  Burdaki dogus otoda en full modeli vardi bizde kullandik ettik sizde passatin ustun oldugunu yazmissiniz  camry ile passatin segmentleri bir degil avensis 2009 teknolojisi ile uretiliyosa kiyaslamiycak kimse passatla avensisi  yeni kasasi cikarsa tamam , ayrica insanlari yaşlarina gore siniflandirmak veya yaslarina gore davranmak irkciliktanda farki yoktur sizin gibi burda bir suru insan var daha oncede bunun tartismasi yasandi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Aralık 08, 2014, 21:03:29 »
Ya farlar xeonon değil demişsiniz ama olmayana da gerek yok zaten adamlar led far yapmış.. Gündüz led lerinden bahsetmiyoruz:))) adamlar yakında matrix ledlere geçecek Toyota da o arada artık xenon sunmaya başlar hayırlısıyla:)))

Mesaj Birleştirildi: Aralık 08, 2014, 21:04:19
Bu test Sürüş olayına bi eklemede ben yapayım golf test sürüşüm tam 50km idi:)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 506 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Aralık 08, 2014, 21:39:37 »
Yaşımda ne var onu anlamadim ?  Istersen babasinin oglu olsun test araci en fazla 5 km 10 km surulur 24 km nasil surdunuz  ?  Burdaki dogus otoda en full modeli vardi bizde kullandik ettik sizde passatin ustun oldugunu yazmissiniz  camry ile passatin segmentleri bir degil avensis 2009 teknolojisi ile uretiliyosa kiyaslamiycak kimse passatla avensisi  yeni kasasi cikarsa tamam , ayrica insanlari yaşlarina gore siniflandirmak veya yaslarina gore davranmak irkciliktanda farki yoktur sizin gibi burda bir suru insan var daha oncede bunun tartismasi yasandi.

sevgili okan,umarım ileride sıfır km bir passat alman mümkün olur,kazasız belasız kullanırsın.
hayatta başarılar,yolun açık olsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Aralık 08, 2014, 21:58:58 »
sevgili okan,umarım ileride sıfır km bir passat alman mümkün olur,kazasız belasız kullanırsın.
hayatta başarılar,yolun açık olsun...
Allah herkese hak ettigi kadarini versin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Aralık 08, 2014, 23:51:56 »
Ya farlar xeonon değil demişsiniz ama olmayana da gerek yok zaten adamlar led far yapmış.. Gündüz led lerinden bahsetmiyoruz:))) adamlar yakında matrix ledlere geçecek Toyota da o arada artık xenon sunmaya başlar hayırlısıyla:)))
Timuçin abi toyota bir veya iki hafta önce yeni led far sistemini tanıttı bu işin piri audidir oda wv grubu gerçi ancak şimdi ledler ile far yansıtması konusunda birçok kombinasyon sunuluyor diyebiliriz uzaklığı aydınlatma olsun karşıdan gelenin gözünü daha az alma olsun yolun genişliğini göz önüne alıp ışığı kenarlara uygun şekilde dağıtma bile detaylar arsında var Toyota'nın da bunları içeren led far teknolojisi artık var üst premium modellere koyacaklar yeni Avensise gelir mi bilmiyorum tabi şunuda eklemek gerek yeni passatta mercek içindeki led teknolojisi amerikada corollada da mevcut camry ve avalon da daha üst düzey teknolojiler var burda da anlatmak istediğim türkiye'de gözde araçlar içinde premium gözle bakılan passatta olan bu teknolojiye biz woww diyoruz, bu teknoloji amerikada Compact sınıfa bile inmiş durumda yani.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Aralık 10, 2014, 10:02:33 »
Selçuk amerikada var hatta daha orada neler neler var da deriz ama ülkemizde sunulmaması ve inatla Toyota bu satış konusunda diretmesi canımızı sıkıyor... yoksa tabiki biliyoruz amerikada compact sınıfta ne donanımlar sunuyor firmalar.. benim sorum şuan Toyota yada ve değil... o köfteler o mangal keyfin:) özlemişim acil bende yapmalıyım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Aralık 10, 2014, 10:05:26 »
Cuma gününe randevu aldım yeni passatı ben de test etcem ama 2.0 tdi modelini istiyordum 1.6 tdi modeli varmış test araçlarında. Test edip göreceğiz bakalım
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Aralık 10, 2014, 10:09:09 »
tavsiyem test ettikten sonra aracın sağını solunu en az bir saat acele etmeden inceleyin. ben öle yaptım.. satış temsilcisi baktı ki ben ince ince bakıyorum diğer müşterilere anlatmaya başladı anlayan belli ediyor yani:)) en son nasıl beğendiniz mi? iyice incelediniz mi? dedi:))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Aralık 10, 2014, 11:46:06 »
tavsiyem test ettikten sonra aracın sağını solunu en az bir saat acele etmeden inceleyin. ben öle yaptım.. satış temsilcisi baktı ki ben ince ince bakıyorum diğer müşterilere anlatmaya başladı anlayan belli ediyor yani:)) en son nasıl beğendiniz mi? iyice incelediniz mi? dedi:))
Bu ara test araçlarına dadandım 3.20d 525xd ile başladım bugün yaris hyrbrit ve yeni308 pek fazla zamanım yok aurisin şanzıman yağı değişcek inceleyebildiğim kadar incelemeye çalışıyım :) borusandaki adamı kafaladım kendi çapımda küçük çaplı drift yaptım :) alacakmış gibi inceliyorum yoksa :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Aralık 10, 2014, 14:04:30 »
Bu ara test araçlarına dadandım 3.20d 525xd ile başladım bugün yaris hyrbrit ve yeni308 pek fazla zamanım yok aurisin şanzıman yağı değişcek inceleyebildiğim kadar incelemeye çalışıyım :) borusandaki adamı kafaladım kendi çapımda küçük çaplı drift yaptım :) alacakmış gibi inceliyorum yoksa :)
Hayirli olsun Auris seckin. [emoji4]
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Aralık 10, 2014, 18:50:39 »
Hayirli olsun Auris seckin. [emoji4]
Eyvallah sağol aslında teyzemin ama bende duruyor genelde civicin papucunu dama attık şimdiden :) ben kendime bi 3-4 aya kadar alcam auris ya da avensis :)

Mesaj Birleştirildi: Aralık 10, 2014, 18:53:01
Bugün alj de hybrit yaris sürdüm. Kısaca bu kadar gereksiz bir araç yok. Kırıkkaleye gidip geliyorum ben hergün bu araç elmadağ yokuşunda kalır çıkmaz. Tam bayan arabası eşine ver çocuğu okuldan alsın market alışverişine gitsin bir erkek hayatta sürmez
2011 Auris Sport