0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir arabanın kalitesinin kapı fitillerinin esnek montajı ile ölçüldüğünü bu yaşıma geldim ilk defa görüyorum. passatda kullanılan kauçuk malzemelerin kalitesi daha yüksek dense anlarım ama yanlış olduğunu da söylerim. arkadaşımın 99 model passatında lastik hortumlar tamamen çatlak duruma gelmişti de benim 98 rav da daha bir hortum değişmedi. fitili yapıştırmak veya kanallı monte etmek fabrikaların tercihi olan sistemler hangisinin iyi olduğunu zaman gösterir.
Motoru sorunlu olan bir marka var mı?
Abi bir marka yok .
Atilla abi sadece fitile takmaya gerek yok tmm toyotanında hortumu dayanıklıymış Onuda sayende ben anladım bak bilmiyordum öğrendim ama Şuşa gerçek ben Toyota kullanmayı seviyorum ki ilk aldığım araç 2007 Sıfır Corolla 2.si de Sıfır Corolla....ama şu da bir gerçek Toyota motor yada görmediğimiz hortum dayanıklılığından başka ne sunuyor? Tmm kötü araç değil ama vw yada Opel kadar konforlu gelmiyor bana. Hele şuan ki corollada kullanılan Casio saat ne kadar gıcık bir tasarım bu mühendis işi değil sokakta saat satan Afrika'lı işi gibi bişey olmuş...Donanım desen Almanlar almış başını gidiyor Toyota sunroff a bile hasretiz:))
Toyota dizel motorların yağ yaktığını unutmayalım.Yolda giderken Piston kıran dizel Toyota motorunu bu forumda hepimiz okuduk.Elbette her marka ile ilgili münferit olaylar olabilir.Yeni nesil otomobillerin birbirinden pek farkı yok ( fiyat rekabeti için markaların ikinci sınıf araçlarını bu sınıfa katmamak gerekir dacia vs.)