0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maaşallah siyahı da ayrı yakışıyor...
çok teşekkür ederim arkadaşlar allah size daha siyahını versin:D yasin bey size ayrı teşekkür ederim. bartın da mı yaşıyorsunuz bartına çok sık gelirim. amasra'daki mustafa amcanın yeri çok hoştur:D
hakkaten bartında evlerde bile salatayı güzel yapıyorlar:D bartın candır ben de her yaz gelirim çocukluk arkadaşlarım 3 kişi birden orada görev yapıyor. yazları gelir bir ay kalırım mugada - inkumu-amasra çok yaşanacak yer bartın
yok benim arkadaşlarım Düzceli ve genç bartın'ın muhtelif yerlerinde öğretmenler tanıdık çıkmaz herhalde:D
Cavit abininki de Çankırılı
Aracınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın maşallah.Biri benimi andı.Yasin mehmete selamımı ulaştırmışsın sağol.Bartına 1974 senesinde gelmiştik ortaokula orada başlamıştım.Babam askeri personel olduğundan 1981 senesinde tayinimiz izmite çıktığndan ayrılmıştık.Çocukluk dönemim bu güzel ilde geçti.Yazın hafta sonları havacıların aracı inkumuna denizcilerin aracıda amasraya aileleri taşırdı.hatta amasrada az daha boğuluyordum.
Normalde İnkumda boğulan olur. Amasrada boğulma vakası olmaz. Sen nasıl başardın abi
çok güzel bir araç valla bu devirde öğretmen olmak varmış bizim burdada okul önü lüks araba galerisi gibi hayırlı olsun