0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öğretmenlikle alaklı bir durum değil tamamen dikkatli ve gelire uyumlu tüketim. Bir de öncelikler önemli. Kimisi arabaya ayağımızı yerden kessin evim olsun der kimisi evden zevk alıcam ama arabadan zevk alırım diye ona yöneliyor Daha neler neler yazabilirim bu konuda buraya
o neler nelerden bende yazabilirim ama yazmıyorum bu tespitimi bir kaç kişide görüp yapmadım genel anlamda çok sık gördüğüm için yaptım çalıştığım yere yakın bir okul var onun önünden geçerken ister istemez gözüne çarpıyor en kötü araç 50 bin tl lik eleştirmek için söylemiyorum öğretmen maaşları gayet iyi durumda sanırım
İrfan hocam hayırlı olsun. Agız tadıyla binmek nasip etsin Allah. Benim ilk aracım siyah renk Corolla idi. 2009 model. Çok severek almıştım. Ama 3 yılın sonunda yoruldum çiziğinden, tozundan. Üzerine 3 gümüş birde sedefli beyaz araç aldım ama hâlâ siyah renk bir araba görünce dönüp bakıyorum Eğer yeterince sabırlıysaniz çok güzel tercih siyah. Haftalık temizliğini, yılda 2 kez boya bakımını ihmal etmemeniz gerek. Öğretmen maaşı öyle abartılı bir para değil. Tabi bunada şükür. Allah daha zor durumda olanlara yardım etsin. Atanması ayrı dert, atandıktan sonrası ayrı. 7 yıl bitti en son 2230 tl maaş aldım. Hanımda çalışmıyor olsa halimiz nice olurdu kim bilir. Bu devirde tek maaşla bir memur ne sıfır araba nede başını sokacak bir ev sahibi olabiliyor malesef. Yinede Allah'a şükür, aç değiliz açıkta değiliz.
Ben canlı siyah corolla görmedim Oysa ne yakışmış. Güle Güle kullanın.
siyah, tek kelimeyle müthiş...iç döşemeye de en çok bu renk gidiyor iyi kombin
Hocam hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan rengide güzelmiş ama bakımi zor olur daha çok dikkat ister aman diyim okulun bahçesine falan park etmeyin
Teşekkürler allah daha iyisini size versin.Mesaj Birleştirildi: Ocak 11, 2015, 11:52:30Teşekkür ederim . Daha güzeli sizin olsunMesaj Birleştirildi: Ocak 11, 2015, 11:56:33Ben de alırken zor olur diye düşünmüştüm ama araba enteresan bi şekilde kir tutmuyor protecten kaynaklı olabilir. Önceki arabamı ayda bir yıkatırdım Eylül'de aldım arabayı bir kere yıkatma ihtiyacı duydum araba 4 bin km de. Okulda da henüz problem yok bakalım
benim bıcır 1'ler arabanın üzerine çiçek balon ve ev yapıyorlar. İlkokulsa sorun yok bence kasti bir şey yapmazlar. Siyahın bakımı belki zor ama özellikle temizken bir asillik var arabada. Ben kışa girmeden yapmıştım boya koruma ve cila bir de çıkışta yaparsak süper olur.
Çok güzel çok. Siyah ciddi anlamda harika duruyor. Ben de öğretmenim ve okulda iki öğretmen arkadaşımda da Toyota vardı. 2004 Corolla si olan sattı ve yeni Auris siparisi verdi kahverengi 49 000 tl idi fiyati sanirim. Aurisi olan diğer arkadaş da sattı ve Corolla siyah siparisi verdi 69 000 ya da 67000 tlydi tam aklımda kalmadı. Yarın okula getirirler. Ben de merakla bekliyorum incelemek için. Sizinki de hayırlı olsun. Darısı bizlere = )
Araba
Çift