0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emeğine sağlık mis olmuşadanada havalar güzel galiba buralarda yağmur yakamızı bırakmıyor benim araba gri renk oldu
maşallah tertemiz görünüyor, yerde müsait anladığım kadarı ile.
Hep böyle kapalı bir garajım olmasını istemişimdir havalar soğukken bile aracımla ilgilenebileceğim yazın sıcaktan koruyup rahat temizleyip cila atabileceğim ama maalesef yok
Eline sağlık Mahmut. Benim aracı kaça yaparsın pazarlığa başlayalım
Virüs temizliği yapalım o zaman. Eline sağlık Mahmut, iyi olmuş.
Damlacık testin iyi Mahmut.
Öncelikle Maşallah diyelim Ellerine sağlık başarılı bir çalışma olmuş
Maaşallah mahmut'çum nazar değmesin
Çok pis virüs, çoook. Elinize sağlık. Motoru da basınçlı suyla mı yıkadınız ?
TeşekkürlerVirüs pis ama temizliğe hizmet ediyor . Motora motor kapağını çıkardıktan sonra önce est yi tornador ile uyguladım kesmedi artan est yi kompresörün mazot tabancasıyla sıkıp biraz bekledikten sonra basınçlı su ile yıkadım daha sonra hava tutarak kurutabildiğim kadar kuruttum .Aynı işlemi çıkardığım motor kapağına da uygulayıp en son plastik aksamlara plak2 uyguladım. Sonuç motor değişmiş gibi oldu .Gerçi motor değişti de gibisi fazla . Bu arada kullandığım ürünlere plak2 yi eklememişim onuda şimdi düzenliyorum .
Başarılı olmuş. Benim motor benzinli olduğu için motor kısmında fazla oynayamıyorum. Basınçlı suyla temizleme hazzını yaşamadan, ıslak mendil ve parlatıcıyla gözle görünen yerleri silmekle yetiniyorum. Neyse ki sizde öyle bir problem yok.