0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sizin motorun Recep ivedikle bir yakınlığı var mı ?
elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş birşey dikkatimi çekti neden her resimde aracın bir tarafını sıfırlamışsınız ?
Ellerinize sağlık çok güzel oldu. İmrendim doğrusu. Bende kışa hazırlık yapayım dedim bir ara fiyatta araştırdım (kendim yapma imkanım yok maalesef), Hatta bilgi sahibi olanlara da buradan danışmış olayım.CarWax a sordum iç dış detaylı: dışta kil ile yıkama cila falan 490TL demişlerdiToyotay Bayiye sordum boya koruma Toyota Protect dediler (bu işlem sıfır araçlara yapılır bu araca olmaz demişti "saniye tanponu boyattığım usta" benim araca neden dediler bilemiyorum hatta aracı götürmüştüm aracı görüp söylemişti. Ustamı kekledi bilemedim) 360TLGeçen tamponu boyatmıştım ustaya sordum saniyide o pasta cilaya 150TL dedi.Saydıklarımdan 3 üde birbirinden farklı ama hangisi yapmak daha iyi olur ve fiyatlar nasıldır.
Yok yahu, o kadar değil. 2-3 ayda bir oto kuaförü tarafından motor temizliği yapılıyor.Küçük tozlanmalara ıslak mendil ile müdahale ediyorum.
Eline saglik abi. Cok guzel is cikarmissin ortaya
Çok güzel olmuş. Elinize, kolunuza sağlık.
Eline emeğine sağlık abim güle güle kazasız belasız nazarsız kullan inşallah. Bu arabaları yanyana getirmek ve diğer aracıda duvara bi okadar dayamak zorundamıydın? İçim gitti yahu
mahmut tebrik ederim süper olmuş. farlarının içinde gündüz farımı yoksa yanlışmı gördüm. ama kaporta üzerinde harbi çok emek var.biz bu kadar uğraşamıyoruz. bu yıl nisan başında toyota protect yaptırtmıştım artık 5 yıl onunla idare edeceğiz.
Maşallah abi güzel duruyor. Havalar ısınsın çalışmalara devam etcem bende
Öncelikle ellerine sağlık abi Güzel olmuş Motor başka bir harika bence. Her ne kadar ben de temizleyip dikkat etsem de benim arabanın motorunu en son bayide tanıtımı yapılırken görmüştüm Bir de sorum olacak. Autoglym bir tane cila pedim var delikli delikli canlı sünger tarzında. En son ciladan sonra suyla yıkayıp aynı günü akşam tatile çıkmıştım geri döndüğümde ped taş gibi olmuş Hava muhalefetinden cilamı yapamıyorum ama bu pedle cila yapsam problem olur mu? Ya da ped cilayı çekince yumuşar mı?
Ellerine sağlık çok tatlı olmuş Mahmutcum Allah kaza bela vermesin
Maşallah abi motor sıfır gibi Araçta öyle gerçi. Yalnız aşırı yakın parketmemiş misin
Dün dörtnalda kaportacı burak abiyle konuştum abi pasta öner bana dedim meguiars 105 in üstüne tanımıyorum hiç başkasına bakma dedi üzerine güzel bi de cila at tamamdır dedi
Maşallah pırıl pırıl olmuş, özellikle motor.
Mahmut bey öncelikle elinize sağlık çok güzel bir temizlik olmuş.Aracınızın motorunu bu şekilde temizlemek için nasıl bir işlem ve hangi malzemeleri kullanıyorsunuz?Ayrıca böyle detaylı bir motor temizliği ne kadar süre dayanıyor ?