arkadaşlar merhaba forumu inceleme fırsatım oldukça detaylı bakıyorum fakat lpg konusundaki bir çok yorum eski tarihe ayit hafta içerisinde 2006 2.o0 d4d avensisle aranızda olucam lpg konusunda tedirginliklerim var benimde diğer kullanıcı arkadaşlar gibi 2 senedir fiat stilo kullanmaktayım bu aracıma lpg dönüşümü yaptırırken çok tepki aldım olmaz randıman alamazsın sıkıntı olur stop eder devir saatin takılır rölanti dalgalanır dediler 1.5 sene benzinle bindim 1.6 olmasına rağmen performanslı bir araçtı tek kapı skywindowlu gaza dokunduğumda tepkiyi hisseder bi o kadarda benzin sarf ederdim sonunda taktırdım ve tek bir sefer problem yaşamadım şimdi alacağım aracada dönüşüm düşünmekteyim şuanki aracımda BRC var yine aynı marka düşünüyorum araştırmalarım doğrultusunda prince ve atiker taktırın diyenler çoğunlukta atiker bayisi ile telefon görüşmem sonucunda takabileceklerini söylediler ama çok sıcak gelmedi bana princele görüştüğümde hiç yanaşmadılar bile araca benzinli bin diye tavsiyede bulundular şimdi size soruyorum bu araca lpg konusunda bir girişimde bulunmalımıyım yoksa aracı alacaksamda bu haliyle mi binmeliyim