0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2014 aracın anahtarının pili de bitmez ama aklıma ilk o geldi .. yedek anahtarınızla denediniz mi ?
öyle demeyin araç 2014 model olablir ama takılan pil de yeni üretşm olacak diye bir şey yok
Yedek deneyeceğim yarın onu kullanayım bakalım ne olacak
Nasıl kilitlemeye çalışıyorsunuz?
Yakın bölgede jammer, yüksek gerilim vb var mı acaba?
Murat Bey ben kilitlemeye yönelik herhangi bir girişimde bulunmadığım halde uyarı sesi veriyor. Şöyle ki aracı stop eder etmez kesik bir şekilde sürekli bir uyarı sesi veriyor zaten. Hani bazı araçları stop edince far açıksa sizi uyarıyor ya aynen öyle bir uyarı sesi geliyor. Anahtar ve/veya elle kilitlemeye çalışıyorum ama kapatamıyorum
ımm o aklıma gelmedi haklısınız : ) bende de 2-3 haftadır "low battery" diyor bi ara değiştircem : )
Arkadaşlar pilden mi değilmi nasıl anladınız ki? Nizam bey aracuını hangş yöntemle kilitlemeye çalışıyor? Algılanamadı dediğine göre dokunmatik sistemle kilitlemeye çalışıyor. Aynı durumda kumanda üzerinden tuşa basarak ne yapıyor araç ona bakmak lazım
Murat bey hem elle hem de kumandanın üzerindeki tuşlarla kapatamıyorum.
Bu uyarı sesini verirken ekranda bir şekil yada yazı çıkıyor mu?
istemeden bi mesaj vermişim bizim araç "low battry" uyarısı veriyor pilden olsa nizam beyin aracında da böyle bi ibare çıkması gerekmez mi ?
Hocam bende o şekilde hiç uyarı vermeden bir gün hanımın telefonu ile irkildim "Muratt araba açılmıyor" meğersem pili bitmiş kumandanın, bu yüzdende dokunarak yada tuşa basarak açılma çalışmıyordu. Ne tesadüftür ki hem yedek anahtarın hemde kendi kullandığım anahtarın pilleri aynı anda bitti.