avensisi bu yüzden sevmiyorum hep tedirginlik içindeyim benim başıma çok geldi
bence en dogru cevabı ahmet vermiş
izmitte kandıra sapağından ptt kargo ve lukoil benzin istasyonu var arabamı ne zaman bunların ikisinin arasına çeksem araba ne kitleniyor ne açılıyor kumanda çalışmıyor jammer yada paratoner var antenini gördüm ptt.deki arkadaşlara sordum onlarda dediler bu takıldıktan sonra bizde sıkıntı yaşıyoruz
bu durumda arabayı ya manuel kilitliyorum yada açık bırakıyorum gelince anahtarı start stop düğmesini yakın tutup besmele ile marşa basıyorum bazen yeşil olup marş alıyor almazsa 3-4 sn bekleyip bu sefer euzu besmele çekip dügmeye basıyorum alıyor daha basmazsa da sırada fatiha var

bu olay yazın tatile giderken manisa içindeki zorlu petroldede oldu ingilizce anahtar algılanmadı yazdı allahtan 3 metre öteki trafik polisleri yemek yiyordu göz kulak dedim arabayı kilitleyemedim dedim güldüler gülmeyin çalınırsa yemegi bırakıp rapor yazarsınız dedim daha çok güldüler
kumandadı pili biteceğine yakın low battery yazıyor
yedek anahtar içerde kalırsa tiz ses çıkıyor
eger hiç ses çıkmayıp anahtarı tanıyorsa ahmet'in belirttiği gibi etrafta sinyal kesici var
atm olabilir,jammer olabilir,askeri bölge olabilir yada yogun sinyal yayan cihaz olabilir
boşuna servise gitmeyin o piller başına bilşey gelmedi ise 2 seneden önce bitmez sinyal verse dahi 1ay gidiyor
beyinde arıza olsa hiç çalışmaz