0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun, tampondaki darbe ve boyalar aracın değerini düşürmez. Çizikler derin, lokal boya lazım gibi. Sigortanızda mini onarım varsa Autoking gibi yerlere yaptırabilirsiniz. Veya cebinizden sanayide hallolur.
Peki bu lokal boyayı en iyi nerede yaparlar ? Dediğim gibi babama söylemeden yaptırmak istiyorum. Ondan kaskosu var ama benim o kaskoyu kullanmam zor bence. Bide bu lokal boya şu boya aletinde(ismini tam olarak bilmiyorum) anlaşılır mı ? Ek olarak: Eğer sanayide yaptırırsam kaskoda bir sorun çıkar mı ileride?
Tampon plastik olduğu için boya kalınlığı anlaşılmaz, zaten hasarlı yer en alt bölgede. İyi bir boyacı bulursanız babanız fark etmez. Kaskoya bilgi verilmediği zaman niye sorun çıksın.
Bence en iyi yapacağım şey sanayiye götürmek diğer türlü kaskonun haberi olacak oradan da babamın Peki Antalya da bildiğiniz iyi bir yer önerebilecek var mı? fiyat olarak ve zaman olarak ne kadar tutar ? (tahmini)
Antalya için bir şey diyemeyeceğim ama tahminim en fazla 200-250 tutar.
Öğrenci halimizle vercez artık yapacak bir şey yok Başka arkadaşlardan bilen varsa bana söylerse çok sevinirim.
Bence en iyisi babanıza söyleyin siz. Ufak bir kaza sonuçta herkesin başına geliyor, sonradan anlarsa arabayı bir daha vermez.
Anlayabilir mi bu lokal boyadan sonra ?
Renk tutmaz ton farkı olursa, birde araç temiz iken dikkatli bakarsa anlayabilir.
Bence babanıza söyleyin ve mini hasardan yaptırın..Sonuçta tamponun alt tarafı sürekli olabilecek bir çizik..Tamponda ve alt tarafta olduğundan herhangi bir değer düşüklüğü yaratmaz..
mini hasar demekle autoking de ki mini hasar mı ? ?
Babana söyle gitsin. Ne olacak o kadarcık çizikten en fazla 100 liraya mal olur. Kasko da varsa mini onarımdan bedavaya yaptırırsınız.
Aman Allah'ım abilerim siz nerede yaşıyorsunuz böyle. Ne 100'ü ne 250'si. Böyle ufacık şeylerden bu kadar para alan yerler var mı gerçekten. Kardeş sen bana yakınsan getir aracı bunu bedava yaptırırz. Böyle çok basit bişe için kesinlikle tramer'a hasar yansıtma. Gerçi mini onarım tramer'a geçer mi bilmem ama sanayi de git yaptır. Zaten alt kısım göze çarpan bir yer değil lokal boya yapsın bıraksın. Kendi adıma ve memleketime göre konuşursam çok basit birşey o. Lokal boya da ufakta olsa ücret olur ama güzel bir pastadan sonra rutüş yapılır birşey kalmaz...