0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracı satarken neden sorun olsun, sonuçta ileride, karşı tarafa araçta olan değişiklikleri söylemek en doğrusu olmaz mı, o zaman çekinmeye de gerek kalmaz. Hem aracı kullanacaksınız, en güzeli ne olacak ise onu yaptırın ve anı yaşayın. Bırakalım doğruluk yayılsın ve herkesin kafası rahat olsun.
zaten fotoları çekilip onun tabiki söylenmesi gerekir ama bu kaskoya yazılırsa o zaman şöyle bir duygu oluşur aaa kasgoya yazılmış demekki önemli bir şeymiş .. ondan kaskıyla yandırmadan yapıp sonra satarken foto göstererek anlatmak daha mantıklı geliyor.
Çok kolay bir sekilde lokal boya olur ve hiç belli olmaz.Bölgeside kenar oldugundan cok basit.
Bugün sanayiye gittim fotoyu adama gösterdim dedi ki bu çok kolay yaparız, hatta ücreti sordum sen boş ver ücreti sana ayarlarız dediler. Oysa daha ilk defa gittiğim ve tanıştığım insanlardı. (Orayı da bir arkadaş önerdi belki Antalya da olanlar bilirler Eski Sanayide ki Kaya Oto Servisi) Bundan dolayı inşallah Perşembe günü sabahtan bırakacağım ve akşama alacağım. Beni her yorumunuz çok mutlu etti ve bu konularda tecrübe sahibi oldum. Bence forumların görevi bu ve gerçekten bana bir şeyler kattı. Hepinize değerli yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.
sen yinede fiyatını sor, ayarlarız dediklerine bakma. O sürtünme için maximum 50 tl verilir, zımpra+macun+astar+boya çekecek çok kolay hallolur.
Hocam sizede sorayım sizce bu işlemden sonra kendini belli eder mi bu ?
Sayın Ahmet sen çok kafana taktın bunu yahu. Tampon bu tür ufak değmeleri sürtmeleri emmek için vardır en az masraflı parçadır. Çizilir boyanır, bükülür doğrultulur. Araçta herhangi bir değer kaybına neden olmaz. Hadi şunu yaptır da hepimiz rahatlayalım. Kendini de göstermez merak etme
Baba arabasını kullanmasından ve de babanın tekrar araba vermeme korkusundan kaynaklanan bir problem var sanırım Ahmette. Bu doğrultuda birazcık normal karşılıyorum.
İnşallah hocam en yakın zamanda Mesaj Birleştirildi: Aralık 01, 2014, 21:22:07Hocam biraz öyle değil ama ben benim kendi paramla almadığım bir mala zarar gelmesini hiç sevmem. Ondan dolayı bu kadar dert ettim. Ama sizin sayenizde bu hafta içinde yaptırıp bende kurtulcam sizde kurtulacaksınız çok teşekkürler tekrardan.