0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar Aurisin dikiz ayna kapaklarını sprey boyayla boyasam zamanla yağmurdan vs.. aşınarak soyulma yapar mı ? Yapan var mıdır ?
Sanırım Zımparalamanız ve sonrasında boya atmanız lazım biraz usta işi gibi bunun yerine Folyo ile kaplatabilirsiniz şahsen ben öyle yaptım
üzerinde vernik olması lazım orjinal boyanın. zımpara atmadan boyamanız zor olabilir. kaplatma işi hem daha kullanışlı hem daha ucuz. herhangi bi tunning dükkanına sorabilirsiniz. %90 hepsi yapıyor kaplamayı.anadolu yakasında bildiğim eliftunning ve maltepe köprüsünden minibüs yoluna inerken yol kenarında bir yer var fakat adını hatırlamıyorum. bostancı sanayide cam filmi yapan yerlerede sorabilirsiniz.
Benim arakadaşın arabasının aynalarını piano black kaplattırmıştık Maslak sanayide. 50 tl di fiyatı yanlış hatırlamıyorsam.
Arkadaşlar yardımcı olmak istemişler ancak bizzat tecrübe var hiç gerek yok o tarz masraflara kapagı kastırarak tırnaklarından kurtar ve al sanayiden en ucuzundan 2,5tl ye Best Sprey boya al sonra hayrını gör En fazla temas sürtme vs olursa sorun olur. Şu an aynalarım siyah maviyi sadece deneme için yapmıştık en az 6 ay oldu sorun yok... Hani diyelim ki benim gibi yaptın baktın olmadı zararın 2.5 tl olur en fazla Buyrun bizim aracın fotosu
Plasti dip sprey ile boya bence ilerde sökme imkanın olur
Evet plasti dip bu ara baya gündem de hatta arabayı komple boyatmak için fiyat bile aldım Baktım da anadolu yakasında yapan yer bulamadım ondan folyo daha mantıklı geldi ben plasti dip sprey boya alsam kendim yapabilir miyim acaba pek güvenemedim bir kaç kat atıyorlar filan
Sprey boya mi yapmayin allahini severseniz boyucam illa derseniz bi boyaciya verin 50 100 liraya boyar plasti dip kullanin folyo kullanin arabanin uzerine sprey boya ne demek
Aynen bende piano black'de karar kıldım öyle yaptıracağım ön panjur ve aynaları kaplatacağım belki tavanıda kaplatırım
Ne alakası var Allah aşkına? 6 aydır kullanıyorum bi Allahın kulu anlamadı Arabanın üzerine derken gidip metal aksamı kaportayı boyamadım avuç içi kadar ayna kapaklarından bahsediyoruz sonuçta sökülüp boyanan parça...50-100lira gökten yağıyosa bilemem ama şahse 3 lira varken gidip o paraları vermem daha önceki corollada da folyo kaplamıştık piano black onunda max maliyeti 5 tl....