0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nalburda satilan sprey boyayi aracin orjinal ayna kapagina sıkmaktan bahsediyoruz plastik parça dogru ama araba boyasi değil sonuç hüsran olucaktir o boya aticak ve igrenç bir goruntu oluşcak atmaya baslayinca tek cozum boyatmak olucak yine 50 100 lira vericeksiniz fiyatida ornek verdim 25 liraya bile boyanabilir sonucta 2 tane kapak , ben pacaliklari sprey boyayla boyadim atti boya igrenc oldu kapakta nolur allah bilir , folyonun maliyeti 5 lira alip yaparsaniz, başkasina yaptirirsaniz 25-50 civari tutarIsteyen yapabilir tabi sanki benim arabam ayrica folyo işi yetenek ister istici olamdan zor yaparsiniz 5liralik malzemede hata yaparsaniz 5lira çöp olabilir 5lirada gökten yağmıyor
Ben anlatamıyorum galiba sonuçç hüsran olur diyorsunuzda Allah bilir demeyle olmuyor forumdan bilen kullarda var 6 aydır gram sıkıntı yok diyorum araç burada forumdan da gören en az 15-20 kişi var.Ayrıca 5 tl ile 100 tl arasında ki farkta iyiymiş yani Normalde bende kaplama tavsiye ettim zaten kendi yeteneğimiz yoksa bile artık her köşe başı modifiyeci denilen dükkanlarla dolu 15 tlye kaplarlar aynaları...Arkadaşlar emin olun aracımıza en az sizin kadar özen gösteriyoruz zaten severek binmenin şartıda budur... Bahsettiğim gibi metal aksama gidipte hayatta sprey boya vs bende sürmem ama ayna kapakları denk geldi öylesine sıktık ve 6 aydır yaz geçti kışa girdik bi sorun yok....
Benden sonra 2 kiside benimle ayni gorusu bildirmis 1000kişi fikir bildirse benim söylediğim gerçeği değiştirir mi? 6 aydir sikintiniz yoksa allah sikinti cikarmasin karsiniza amiiin cümlemize inşallah cunku kar yagicak yagmur yagicak o boya atmaya baslarsa veya geri donmek isterseniz boyatmak zorunda kalicaksiniz yağmur yaklaşık iki aydır var çokta uzun yola gittik boyanın renginide değiştirdik sıkıntı yok modifiyecilerin kapladigi ayna kapagindan nolur 2 gun sonra baslar atmaya protec gibi firmalarda kaplatirsaniz 150 200 den cekiyolar 2 ayna kaplamaya maşallah hiç birşeyi beğenmiyorsun adam iyi kötü dükkan açmış hemen 2 gün sonra atarmış,önce ki corollayıda kendimiz folyo kapladık 1 sene durdu öyle sattık sen 150-200 vermeye devam dedigim gibi kim naparsa yapsin çokta umrumda konudan cekiliyorum sizde bisey yazmasaniz sevinirim herkes kazasiz belasiz binsin aracina aminnnn inşallahhh
Sizin soylediginiz gercegi degistirmez benim soyledigim gercegide degistirmez herkesin kendi fikri sonucta hiç birşeyi begenmiyorum diye bişey yok zamaninda atv m vardi arka 2 camurlugu 4 saate kapladik folyoyla, yaşadigim ve yaptirdigim seyler edindigim deneyimler ucuz ve kalitesiz birsey yapmamam gerektigini ogreti nasil cin mali telefon çakma telefon almiyosak buda onun gibi birsey
Kendi kendini düzeltmen çok güzel olmuş Okan, nasıl senin gerçeklerin varsa benimde var ve ortada ama sen ısrarla karşısında duruyorsun Ucuz iş peşinde değilim aynı olay ucuz bir şekilde olabilecekse peşindeyim, olayın çin malı telefonla alakası yok olay şu ki telefonla feysbuktan başka işi olmayan Türk halkının daha iyi özelliklere sahipk 1600tlye LG G3, ve ya 1200tl lere Huawei telefonlar varken 2600 tlye iphone 6 alması gibi Param çok mu kardeşim polemiğe girmem alırım 6yı geçerim. Hayır işin garibi ben normalde sprey boya yı savunuyormuşum moduna düştüm benim savunduğum yaptım oldu çokta memnunum kısmı Gerçi sen folyo kaplatmayada karşı çıktın ama En iyisi GMG ye filan gidip 150 lira vermek başka türlü rahat edemeyeceksin sen
Makine bunlar bizle bir mi yaşayacaklar Şimdi evet jantlar ve aynalar da sprey diyeceğim yıkım olucak herkese
Valla sen bişeyler dedikçe şaşırıyorum, hiç akma vs olmadı sökmeden yaptık hatta birşey söyliyim bildiğin evde salonun ortasında yaptık
Bahce evi var kullanmadıgımız orada takılıyoruz Hatta RC aracmın aynı jantlarıda boyamıştık aynaya astım onuda Mesela burada aynalar beyaz bundan önce koyu mavi idi sprey boya ile atma vs olmadı sonra tinerle cıkardım.
Güzel boya atmişsiniz vernik falan attiniz mi uzerine
Evet güzel çalışma. Yalnız kullandığınız boya plastik yoğunluğu fazla olan bir renk olduğundan sizi pek yormamış. Bu tür ana renkleri kırmızı mavi siyah beyaz ben de çeşitli yerlerde kullandım. Sorun çıkmıyor. Ömrü de iyi. Ama Bazı özel ve daha çok Aliminyum, altın sarısı gibi istenen renklerde ciddi sorun çıkıyor. Aşınma dayanımı da çok zayıf oluyor. Sağlamca bezle silseniz bile çıkabiliyor. Gümüş vs renkler çok sinirimi bozdu bir zaman.