0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yüzük, anahtar tarzı metaller yada zamanla yıpranma oluyor maalesef,kaportacılar bu tarz plastik aksam boyuyor, çok birşeyde tutmaz...ha unutmadan söyleyelim,boya fırınına sokmasınlar
ben 4 kapı için 150 lira civarı bir fiyat almıştım, bir şişe plasti dip alın güzelce kaplayan bence, hem tırnak falanda bişey yapmaz sonrasında
Karbon kaplama yapabilirsiniz. Ben metresi 10 liraya almistim ama cin sitelerinde cok daha ucuza bulabilirsiniz. Fotograflari paylasmistim linkte bulabilirsiniz.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=63314.0
benim fiyat boya içindi, bir şişe plasti dip 40 lira civarında, youtube de videoları var isterseniz bir inceleyin zor bir yapılışı yok, çokta orjinal duruyor.
ben boyattım ve verniklettim 4 tanesini 50 liraya dost işi yaptı
2 hafta önce 2012 BMWnin benzer parçalarını pianoblack yaptım mükemmel oldu.Tavsiye ederim.
örnek foto yok çünkü eski aracımda idi ve çok memnun kalmıştım2010 corolla idi aracım
Gri renk plasti dip ya da piano black gibi düz parlak gri folyo yapın bence. Boya da sonuçta çok durmadan bu hale gelecek ama diğerleri daha uzun ömürlü olur.
Yasin bey plasti dip daha önce hiç görmediğim bi uygulama bunun kayganlığı nasıl oluyor sonuçta yapılacak bölge sürekli kullandığım bir bölge.Yeteri kayganlığın olması ve sürekli kullanıldığından dolayı aşınmaması gerekli