0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Plasti dip için şunu söyleyeyim insanlar bunla arabayı komple kaplama yapıyolar ve üzerine araba yıkanıp kurulanıyor.
Plastidip'in metalik rengi var. Plastidip kaplama dayanıklıdır 2 kat çekilirse sağlam olur.
Rahatça yıkanıp bezle kurulanabiliyosa kayganlık problemi yok demektir
folyo kaplamada kadarcık gibi hatalar olabilir ama plastidip te hata yapma şansınız olmaz daha rahat kaplarsınız, tırnak izi falanda olmaz, yaptıktan sonra da resimleri paylaşın bakalım, örnek olur diğer yapacak olanlara
Bi kaportacı ile görüştüm boyatmayı düşünüyorum hocam plasti dip tam Kalıcı çözüm olarak gelme bana
Nasıl boya kullanacakmış söyledi mi usta? ben olsam yine de plastidip tercih ederdim. Plastidip te hemen üzerinden kalkacak bir uygulama değil. Dış etkilere maruz kalan yan aynalarda ve jantlarda uzun süre kalıcılığını koruyor.
Güzel olmuş. Boyacının nasıl boya kullandığını da öğrenseydiniz keşke. Bize de yol gösterici olurdu. Ayrıca ne kadara mal oldu?
Valla hocam usta bunu yap dedim yaptı o kadar kurcalamadım inan ki 40 liraya mal oldu bana
Biraz fazla ama makul. 20 tl boya 20 tl işçilik gibi düşünün. Siz kendiniz yapsanız daha fazla zevk alırdınız arabaya birşeyler yapmak mutlu ediyor insanı. 20-25 tl gibi bir rakam cebinizde kalacaktı.
Aytaç bey parçaları öğlen 11 de teslim edip 4 gibi teslim aldım öncesi ve sonrası fotografları ilk mesaja ekledim bakabilirsiniz.
@YUNUS EMRE ANDAÇ (31887) Güzel olmuş, güle güle eskit.
Yakışıklı olmuş.Anladıgım kadarı ile vernikli boya, bu nedenlede çizilmeye direnci epey fazla olur.
kullandığım boya :yapı marketlerden alabilirsiniz birkaç rengi mevcut 30 tl gibi fiyatı var.parçalar :taşırmadan boyamak için kenarına elektrik bandı çektim. isterseniz kağıt bant kullanabilirsiniz.boyaya hazırız :ve son :bu da görünüşü :Boya uygulamadan önce yüzeyi ince bir zımparayla geçerseniz iyi olur parlak ve eğimli yüzeylerde boya tutunamayabiliyor. Boya kutusunu 20-25 cm uzaktan püskürterek ve sağ, sol - yukarı, aşağı hareketlerle boyarsanız daha iyi sonuç alırsınız.
Görünüş için yanlış fotograf attınız galiba