0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben km bazında hesap yapıyorum her zaman lpg inip çıkıyor. en sağlıklı olanı da ubu bence.benzinde aracım 7,1-7,2 şehir içi 6,8-7,0 şehir dışı yakıyor.lpg de ise şehir içi 8,2-8,4şehir dışı 7,8-8,0 yakıyor.aralığında yakıyor.opetten alıyorum lpg 2.30tl hesaplarsak şehir içi 0,190 şehir dışı 0,179 civarı yakıyor.
Performans kaybını sürücülerin çoğu fark edemez , misal 0-100 değeri 10 saniye ise en az 12.5 saniyeye çıkmıştır ki bunu denemeyle fark edebilirsiniz
Pratikte fark edilmediğine gore büyük bir sorun yok fakat LPG'nin motoru öldürdüğü bir gerçek.
arkadaşlar ben niğdeede yaşıyorum öyle istanbul ankara trafiği yok biraz da özenli kullanıyorum (corolla nın daha taksitleri bitmedi )değerler bunlar sizde değerler nasıl acaba merak ettim fazla fark yoktur sanırım.
Emre bey lpg niz hayırlı olsun kış şartlarında aracınızın bu kadar az yakması mükemmel bende brc my 11 takılı 22 23 kuruş arası yakıyor prins bu konuda brc den daha tasarruflu demekki hayırlı olsun tekrardan...
42 tl mi 42 ltre mi.200 km 42 tl yaktigini anlayamazsini.42 ltre yakmissa zaten oda 200 km de cok fazla.ortalama 42 ltre yakmissa 40 kurusa yaklasir.Bu olcum sekli yanlis.Deponuz bitmeden tam anlayamazsiniz.Yogunluk kis sartlarina gore degisir.Ama bence sehirlerarasi minumum otomatik bir 1,6 corolla 25-30 kurus yakar.
Tuncay abi ileti telefondan yazılmış galiba TL logosu yazıyor telden girince. 25-30 kuruş tüpte çok değil mi? Benzinlide o kadar yakıyoruz biz
Hocam benzinde şehir içi 30kuruş nasıl oluyor pek anlamıyorum ancak tebrik etmek lazım. arabayı km yapmadan çalısır halde bıraksak o kadar yakacak 9lt altına daha düşüremedık aracı
Yanlış anlaşılma olmasın ,Tuncay abi şehirlerarası diye yazmıştı onun için belirttim bu rakamları şehir içi babam söyleniyor çok yakıyor bu araba diye