0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lpg de 25-30 kurus yakar baba gore.Benzinde kalbalik yerde 1,6 arac 50 kurusu zorlar.
Nuri bey siz yanlış hatırlamıyorsam dizelden benzine geçmiştiniz LPG taktırmıştınız. Aracınızla aranız nasıl? Eskiyi arıyor musunuz? Yoksa "oh be" mi diyorsunuz?
nuri bey opet 2,29 dan aldım lpg yi.Birde gerçekten dizelde mi rahatsınız lpg demi? fiyat ve kofor açısından?Mesaj Birleştirildi: Kasım 28, 2014, 15:26:54nuri bey benim anladığım tek bişey var ne olursa olsun montaj öneli.Hatta şöyle anlatıyım bi tane usta lpg yi takıp işi bitirmedi.3 usta var biri depoyu biri montajı diğeri ise arabaya binip program atmadan görevli.montajı yapan usta şunu şuraaya takarsam benzinden lpg geç geçer şöyle yapsam performans düşer şu boruyu uzatsam kendi arabandan tiksinirsin diye tek tek anlattı. gerçi bende başından 1 dk olsun ayrılmadım o da ayrı konu ama:) ha bide prince şunu dedi: bu prınce yazan lpg yi sıvı halden gaz hale geçiren alet varya onun hacmi piyasadakilerden en büyüğüymüş buda yakıta avantaj dedi.
Mesaj Birleştirildi: Aralık 03, 2014, 10:28:04Emre bey benzinli ve lpg li şimdilik iyi sonra ne olur bilmiyorum bende taktırırken prinsmi brc mi gittim geldim prins vs 2 diye bir kit var onu çok tavsiye etmişlerdi bana ancak pahalıydı silver i de brc my11 ayarında demişlerdi 500 tl pahalıydı vs2 taktırmayacaksam brc takarım daha iyi dedim şimdilik.Memnunum birde sakaryada lpg çok ucuz enson 2,09 dan sürekli milangazdan alıyorum indirimde oldu dün akşam heralde 2 nin altına düşmüştür az sonra depoyu doldurmaya gidicem 43 lt felan alıyor tam boşalınca 450 km ortalama gidiyor gayet iyi bence daha ne olsun.
42 tl mi 42 ltre mi.200 km 42 tl yaktigini anlayamazsini.42 ltre yakmissa zaten oda 200 km de cok fazla.ortalama 42 ltre yakmissa 40 kurusa yaklasir.Bu olcum sekli yanlis.Deponuz bitmeden tam anlayamazsiniz.Yogunluk kis sartlarina gore degisir.Ama bence sehirlerarasi minumum otomatik bir 1,6 corolla 25-30 kurus yakar.
Hızınızı sabitleyip kullanın dahada düşük sonuçlar elde edersiniz