0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende azcik yurek bide alet edavat olsa girecem boyle sokucem her yerini ama babam arabayi boyle gorurse hayal bile edemiyorum kurcagi cumleleri
Keyifli zevkli isler bunlar aracını sevince.ellerine saglik bence cok iyi yapmissin. Sıra pasta cilaya gelmis bole binmek ayrı bi keyifli gelir simdi
O beyaz seyin ses yalitimina faydasi oldu mu arabanin altinda baya delik varmis ya
okan aslında böyle işlere giribilmek için ikinci bir kişinin olmaması gerekiyor Mesaj Birleştirildi: Kasım 26, 2014, 00:53:34 onu bir türlü geçemedik ne yapsak ki Mesaj Birleştirildi: Kasım 26, 2014, 00:55:49 emin ol şimdi var desem yahu ne yaptın olurmu öyle şey derler diye demedim çok çok az faketti desem yalan olmaz bunu yaparken bir iki gün tek kişilik kullandım ama araçta metal sesleri motor sesinin direk içeri girmesi oda başka bir zevkti yüksele tavsiye ederim
Abi arkadasim var bende merakliyim bu isede babam sorun yapar yoksa hava filitresini arkadasimla ben montaj etmistik acik hava filitresini bende girerim boyle dagitirim bakarim temizlerim , tek koltuk mu kullandin rolle gidecen sanirlar abi kapismaya falan kalkarlar aman
yüksele tavsiye ederim
Koltuklari nasil söktünüz koltuklari tutan vidalar nasil cikiyor
Havalı tabancayla sökülmüştü benimkiler OKAN.Basit bir işlem, bir koltuk için 10 sn gibi bir süre yeterli. Elle sökmek için de o civatalara uygun aparat lazım, normal civata değildi hatırladığım kadarıyla.
Evdeki alet edevatla sokebilirmiyim dicektim de olmaz herhalde cuma gunu konsolu sokucem aux aldim daha dogrusu arkadaslar tarafindan fena sikistirma ve gaza gelerek bayildik bir seyler
En güzelini yapmışsın.Konsolu sökmede sıkıntı yok fakat teybi çıkarırken yine alet edavata ihtiyacın var.Klasik aletlerle olacak iş değil, dipte bir tane lanet citava var, can sıkıyor.
herkese merhabalar meşhur lacivertimle :)2 günlük derin temizlik araçta sürekli toz kokusu vardı ve biraz tozlu yola girince aşırı toz alıyordu bende sorunun kaynağına indim ve buldum ayrıca zeminin durumunu merak etmiştim emmiyet kemerlerinin oradan toz alıyordu küçük bir sünger parçası bırakılmış onu çıkarıp sıktım köpüğü ve zemini kaldırmışken alta ince bir sünger döşedim faydası olmadı ama psikolojik olarak rahatladım...Mesaj Birleştirildi: Kasım 25, 2014, 23:24:50resim yükleyemedimMesaj Birleştirildi: Kasım 25, 2014, 23:25:18Mesaj Birleştirildi: Kasım 25, 2014, 23:27:40
Öncelikle Zeki beye geçmiş olsun.Olan olmuş bu vakitten sonra can sıkmaya hiç değmez, hele ki aracınız seviyorsanız.Yüksel kardeşim bu arada senin arabaya da değinmeden geçemeyeceğim.Sanki kilometresi ileri alınmış gibi Maşallah aracın iç kozmetiği de neredeyse hatasız.300.000'de olduğuna pek inanası gelmiyor insanın
Satma niyetlenirsen bu fotoları alıcıya göster bence. Çok beğendim. Elinize sağlık.
Lokma mi gerekiyo abi teybi sokmek icin bide teybi sokmeden elimi sokup yapamazmiyin
kesinlikle toz görünmeyen yerlerde yüksel birincisi bagajdaki havalandırmaları kapatmak ikinci de emmiyet kemerlerinin oradan su bıraksan olduğu gibi aşağı iniyor orayada bir çözüm bulsaydın eline sağlık ayrıca senin aracın tabanı temizmiş
süper çalışma eline sağlık, satıyorsan 30bin veriyim arabaya;) keyfin yerine gelsin iyicebenim de ön koltuklardan kasislerde tıkır tıkır sesler geliyor dur konu hk bir topik açayım bendeMesaj Birleştirildi: Kasım 26, 2014, 20:28:43okancım önce vites topuzunu cıkar sonra vites kolunun etrafındaki çerçeveyi çıkar, ondan sonra küllük olan teybin altındaki bölümü dikkatlice çekersen geliyor daha sonra teybin arkasına elin uılaşabilir olmazsa 2 vidası var teybin söker alırsın dısarıhttp://www.fitaudio.com/?View=entry&EntryID=159bende teybe Usb Sd Aux aparatı bağladım 100tl vermiştim, aux u denemedim ama usb bellekten 15 klasöre kadar tanıyabiliyor mp3 leri sorunsuzca dinleyebiliyorum
Havalandırma derken stepnenin oradaki tahliye delikleri galiba. Yarın bi kontrol edeyim. EYLÜL ayında arkadaşın yıkama dükkanına seninkinin aynısı gelmişti ZEKİ hocam.Araba selde kalmış. Arkadaş arabanın her tarafını söküp, arındırmıştı.