0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emeğinize sağlık.Merak etmeyin hiç bir emek karşılıksız kalmaz, ilahi adalet kuralıdır bu.Benim şahsi fikrimce bu tür uğraşlar bir çok antidepresan ilaçlardan çok daha etkilidir ve sonuncunda büyük mutluluklar verir.Bir dönem benimde bir e12 im vardı.Sürekli uğraşırdım arabamla özellikle pasta cila işlerine elim yatkındır fırsat buldukça cilasını çeker detaylı temizliğini yapardım.. ve birkaç kare..
Kotu olmamis gule gule kullan kardeş ama benim onerimi biliyorsun foto koymicam:)
Sag arkadan yapilan kazayi sevmedim abi umarim saglam bir ustaya yaptirdin.Körük ayarladık bu arada sen yardım istedin de etmedik mi iscilik iyi duruyor gerçi
dostum çerçeve kalmamıştı yapıştırıcı ile sabitlemiştim bende arka çamurluk işçiliğini beğenmedim bu yaptırdığım usta her zaman ki ustam ama ramazanın azizliğine mi uğradık bilemiyorum çokta geciktirdi
abi arabanin boyasi çok mat duruyor bilmiyorum resimlerde mi oyle gorunuyor ama baya mat sanki özelikle camurluk ve kapi arasinda fark belli oluyor
abi ön tampon ve arka tamponların boyali galiba fark belli ediyor umarim pasta ve cila ile çözersin durumu baya matlaşmış çünkü bide senin arabanin kmsi ile oynanmişti yanlış hatirlamiyorsam bu durum normal ama boyalı kısım cok iyi olmuş bana kalirsakeşke aynanida boyatsaydin abi birisi boyasiz galiba
Aynanın boyasız oluşunu tek sen farkettin bunun için ayrıca tebrik ediyorum seni matlaşma durumunu bende farkettim bir pazar halledecem onu bakalım nasıl bir sonuç çıkacak ortaya
rica ederim:) bana kalirsa e12 lerin en güzel renklerinden biri bu renk inşallah eski parlakligina kavuşur takipdeyim