0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zafer bey youtube gibi bir yere hd yüklerseniz gerçek kalitesi hakkında daha iyi fikir edinmiş oluruz.
şahsen hatalı bir durumu olanları da ihbar etmek istediğimden benim ihtiyacımı karşılamazdı bu ürün plakalar okunamıyor çünkü
Abi turkiyedenmi aldin
hayırlı olsun abi. ürünün sitesi var mı?
Arkadaşlar dün aracıma Solaner 30 fps çift kameralı araç kamerası ve 32gb class 10 hafıza kartı ile birlikte 200 tl aldım. Bugün ilk yol kayıtları ve görüntülerini denedim çok iyi olmasa da fiyatına göre iyi bir performansı var.Gece görüşlü çift kamerası hareket algılama sensörü 5 mp lithium pilli çakmaklıktan ve usb üzerinden bilgisayardan şarj oluyor. Her iki kamerada 180 derece dönebiliyor her kamerada 4'er adet led kızılötesi gece görüşü var. 32 gb hafıza kartına iki kamera kayıt ederseniz zaman 10 saat tek kamera kayıt ederseniz 40 saate yakın sürekli sesli kayıt yapabiliyor. 2.7 inç tft 16.9 lcd ekranı var iki kamerayı da aynı anda ekranda izleyebiliyorsunuz. kamera açıları 140 ve 120 derece geniş açılı ve zum özelliği var.http://vid1233.photobucket.com/albums/ff386/rockyy62/oto%20kamera/PICT0003.mp4
hayırlı olsun tam ekran da izlesek hd kalitesi yok görüntü yeterli seviyede ama hd kalitesi yok bu bir gerçek. garantili olması iyi bu fiyata çinden çok daha kaliteli kamera alınabilirdi ama onlarında garantisi yok.sonuç olarak yeterli bence
Abi o urun cinde 30-50 dolar arasi.Benin onceki.x3000 modeli burda gold da 270 tl iken.ali babadan 50 dolara almistim.Onemli olan.kullandigi chip kamera acidi.Su anki urun 170 derece cekiyorGece cekimi mukemmel.oncekinde hic birsey gozukmezken bunda cok iui.İyi gunlerde kazasiz belasiz kullanin
Teşekkürler yurt dışında çok daha iyi ve fiyatı uygun olan ürünler var ama gelmesi falan bir problem ürünü görmeden almak riskli internet ortamından belki eski kafalısın diyebilirsiniz ama iğne bile almam kredi kartı kullanmam o yüzden ürünü görüp deneyip almak isterim bana da neredeyse aynı fiyata geldi gece çekimlerini yolda henüz denemedim evde bir kaç kısa gece çekimi yaptım fena değil dediğim gibi bu fiyata yeterli bir görüntü kalitesi var çift lensli olması da ayrı bir avantaj.
Görüntü kalitesi güzel abi Güle güle kullan. Bende almayi dusunuyorum Fakat ses kayiti yapması beni sogutuyor. Acaba sadece görüntü kayit edenleri varmi?
Ooo iyiymis abi o zaman. Aklımda vardı taktırmayi dusunuyordum. Zaten şimdi birde yasa cikmis mecburi olmuş galiba. Bi ara sağlam bi elektronikciye gidip taktircam.