0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende onu dedim zaten yabancı değil.Kardeşimin mahallesi,ikinci adres
Tuncay güle güle kullan kamera çok güzelmiş görüntüleri de çok iyi daha ne olsun. Belki ileride bende kaliteli bir ürün düşünüyorum şimdilik bu idare eder..
Tuncay bey o ürğnün link ini atarmısın yada bize temin edebilirmisiniz acaba Mesaj Birleştirildi: Kasım 30, 2014, 13:21:40Bu arada bende gaziantep nizipliyim 27 i görünce sevindim :-)
Suleyman bey ben anytek gpsli modelini kullaniuorum goruntu kalitesi gece cekimi oldukca basariliBen alibaba dan aldim.aldigim zaman siyah rengi yoktu.Suan siyah rengide var.Beyaz cok dikkat cekiyor.Satici oldukca guvenilir.Aldigim urunun lcd ekraninda cizik vardi.Sadece bir resimle yenisini gonderdi.Sonra o cizik de kayboldu.O urunu de gps siz modelini 60 dolara aldim.satici ismi sandywang Buda urunun url sini kopyalayamadim ama anytek car diye aratinca 61 orders ile cikiyor.gps ile 97 dolara satiyor CE Free Ship Car Camera Novatek 96650 WDR Video Recorder 1920x1080 DVR G-sensor Registrator Mini Camcorder External GPS TrackerBirde bu cameranin gps yerine arka kamera olan modeli var hangisini arzu ederseniz.
Arkadaşlar,Bu kameranın sadece lens'i cama konulup kayıt ünitesinin gizli yere konulan modeli var mı?Kocaman camda görüntüyü hiç beyenmiyorum.
yok abi öyle bir model.Hİç denk gelmedim.Ama dikiz aynası şeklinde olan modellerde var.Ahmet abi ben bu kameraya elektrigi en yakın görünmeyecek şekilde nerden alırım.Versoda teypin ordaki çakmaklıktan alıyorum elektrıgı.Kablo sallanıyor benıomde hoşuma gitmiyor
Suleyman bey gps si taktim.Ekranda uydu isareti cikiyor.Buldugu zaman lacivert oluyor.Maalesef anlik hiz yok.Satici ya sordum oda video izlerken cd sinden cikan programla anlik hiz ve konumu videoda gorebilecegimi soyledi.Daha onceki modellerde ekranda anlik hiz vardi.Bunda olmamasi sasirtti.Bilsem gps modulunu almazdim.Kamera kalitesine birsey diyemem ama gps de anlik hizi gostermemesi kotu