0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kendi arabasına da zarar vereceğini bile bile çıkmış demek ki. Ya çok acemi biriydi hesaplayamadı, ya da çok acelesi vardı ki vurmayı göze alarak çıkmış. Geçmiş olsun.
Herkese teşekkür ederim.Acemi olduğu kesin. Acelesi olsa bile o arabayı oradan çıkartmak için uğraştığı vaktin yarı süresinde arabamın önüne bıraktığım karttaki numarayı arası orada olur arabayı çekerdim.
Herkese merhaba!Cumartesi günü iş yerine geldiğimde park yeri sıkıntısı olduğu için misafir olduğunu düşündüğüm (binadan birinin aracı değildi) bir aracın arkasına park ettim, ön cama da kart bıraktım telefon, iş yerini adresi falan vardı, akşam iş çıkışı arkasına park ettiğim aracın olmadığı iş yerinden arkadaşla fark ettik, abi nasıl çıktı bu oradan diye sordu benim ilk tepkim inşallah çarpmamıştır oldu, sonra arkadaş aboooooo deyince bir şeyler olduğunu anladım gidip baktığımda araç resimdeki halde idi, Bildiğim tüm iyi dilekleri araç sahibine saydım. Etraftaki kamera kayıtları var mı diye bakmaya başladık bölge çoğunlukla işyeri olduğundan kamera çok ancak direk kaza yerini gören bir yer var bu gün ona bakıp plaka göre bilir miyiz bakacam, araç füme rengi golf onu hatırlıyorum ancak plakaya bakmadım hiç.Polisi aradım, 2 saat beklemeden sonra trafik polisi geldi, tutanak tutup gittiler, tutanağa araş renk ve modeli yazdık ancak plaka yok, plaka bulamazsak kaskodan yaptırcam, kaskoda ik sene olduğundan hasarsızlık indirimi yapılmamıştı.Sinir olduğun aracı 15/01/2014 de ikinci el almıştım ve aracın üzerinde hasar boya yok diye 1-2bin TL diğer araçlara göre fazla vermeyi çok görmedim. Bu iki ayaklı insan kılığına girmiş mahluklar sayesinde bu 4 kez vurup kaçma oluyor diğerleri ufak tefek tampon sıyrıkları o kadar olur trafikte diye herhangi bir işlem yapma gereği görmedim. Ama git gide kaza ve hasar büyümeye başladı.Bunlar sayesinde arabadan nefret etmeye başladım.Konu çok uzun oldu çok özür diliyorum sizden
Tekrar teşekkür ederim herkese. Benzer vurup kaçma bu 3. olduğu için daha önceki sol ön sis farını olduğu bölgede, o bu kadar derin değil ve göçük yok, sadece boya çizikleri var onun bile boyasına 300tl istediler sanayide. Buna ne kadar isterler bilemiyorum. Pasta cila ile halledilecek gibi değil derin çizikler var ve sanrım braketlerde kırıldı. 100TL gibi bir rakam ise hiç kaskoya bile yaptırmam.
Mustafa Bey geçmiş olsun bunada şükür en azından küçük tampon hasarı ile kurtarmissiniz.aracınızı bir başka aracın çıkışını engelleyecek şekilde park ediyorsanız her şeyi göz önüne almalisiniz. Neden derseniz belki diğer araç sürücüsünün acelesi vardi Acemiydi dikkatsiz bi şöfördü sizin biraktiginiz kartvizit'i görmemiş de olabilir. Yada psikopat biriydi malum türkiyede yol verme mevzuları yüzünden cinayetler isleniyor.hatta hemen hemen her gün hepimiz şahit oluyoruzdur trafikte insanlar birkaç saniye bile tahammülü yok.O yüzden araç park ederken daha dikkatli davranmak gerek heleki bizler gibi aracına fazla önem ve titizlik veren kişiler dikkat etmeliyiz