0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun... Altında şirket aracı olunca çoğu sürücü böyle özensiz hareketlerde bulunuyorlar. Kendi alınteri ile alınmış bir araç olsaydıaynı zararı vermezdi.
Öndeki araç çıkarken oraya nasıl çarpmış anlamadım.Bir de çaprazdan köşeye çarpmış üstelik sert şekilde.
Hocam öncelikle geçmiş olsun . şu aralar sizi en iyi anlayacak kişi benimdir sanıyorum. çünkü geçen hafta cuma günü aracıma 16lık jant aldım ve begenirsem 17lik jantlarımı satmayı düşünüyordum. ancak c.tesi günü sabah arabayı park ettiğim yerden almaya gittiğimde şok edici bir manzarayla karşılaştım. aracıma jant boyunca sürtmüşler ve sol ön çamurlugun tam kenarına ve çamurlukta göçük olmuş. o kadar sinirlendim ki anlatamam. etrafa baktım kamera var mı diye malesef yoktu. hani sürten aracı bilsem ayna cam indirirdim o sinirle. günümüzde insanlar ahlaksız haysiyetsiz olmuş. vicdan falan hep hikaye. o yüzden artık dar sokaklara arabamı park etmiyorum. lanet ettirdiler araba kullanmaktan bu gibi zibidiler !!
Geçmiş olsun...Kurallara uymakta fayda var. Burada da bazıları aracının dörtlülerini açıp yolun ortasına park edebiliyorlar. Neymiş dörtlüleri yakmış... Sizin telefon numaranızı arabanızın camına koymuş olmanız, başkasının aracını zor durumda bırakma hakkı vermez diye düşünüyorum... O arkadaşın acil bir işi olmuş olabilir, telefonu olmayabilir vb vb vb....