Gönderen Konu: İş çıkışı Arabamı Bu halde Buldum  (Okunma sayısı 5501 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
Ynt: İş çıkışı Arabamı Bu halde Buldum
« Yanıtla #20 : Kasım 24, 2014, 18:23:43 »
mustafa bey büyük greçmiş olsun inanın görünce içim acıdı...ama kasko bozulmadan vakumla çektirerek düzeltilme ihtimali var sanıyorum.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 24, 2014, 18:23:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '13
  • 305 kere teşekkür etti
  • 177 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 24, 2014, 18:27:24 »
Geçmiş olsun hocam. Canını sıkma.  Benzer bir durum benimde başıma geldi daha önce.  Kaskonuzu bozmadan 100-150 tl ye temiz bir ustaya yaptırın gitsin.
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 56000
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 24, 2014, 18:28:36 »
Geçmiş olsun... :(

Altında şirket aracı olunca çoğu sürücü böyle özensiz hareketlerde bulunuyorlar. Kendi alınteri ile alınmış bir araç olsaydı
aynı zararı vermezdi.
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 24, 2014, 18:40:52 »
Geçmiş olsun... :(

Altında şirket aracı olunca çoğu sürücü böyle özensiz hareketlerde bulunuyorlar. Kendi alınteri ile alınmış bir araç olsaydı
aynı zararı vermezdi.

Doğru bir tespit, araçlara milli servet olarak değil, kişisel servet olarak bakılırsa böyle davranışlar kaçınılmaz olur.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 24, 2014, 18:46:22 »
Anlıyorum sizi bende olsam çok sinirlenirdim çünkü bu yapılan kabul edilemez bi durum. Ama işte bazıları insanlıktan nasibini almadığı için direkt bu tarz şeylere basvuruyorlar. Benim demek istediğim her şeyi göz önünde bulundurmak lazım böyle insanlar var aramızda maalesef tekrar geçmiş olsun.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '07
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 24, 2014, 19:39:07 »
Öndeki araç çıkarken oraya nasıl çarpmış anlamadım.Bir de çaprazdan köşeye çarpmış üstelik sert şekilde.
2007 Jetta Comfortline-Lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 6700
  • Model Yılı: '14
  • 9 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Kasım 25, 2014, 08:45:25 »
     Arkadaş Özel Otoparklar ve iş yeri otoparkları tam bir tedirginlik haline geldi. Kocaelide yaşayanlar BELSA PLAZA nın altındaki özel otoparkı bilirler. Otopark araç dizilimi şöyle
araç araç araç KOLON araç araç araç KOLON böyle gidiyor. ama iki KOLON arasındaki o 3 araçlık yere 3 araç zor sığıyor dip dibe neredeyse, mecburen şehir merkezinde işimiz olduğunda oraya bırakıyorum. Geçen gittim bir araç kolonun yanına park etmiş bende yanına 2 araçlık kısmı ortalayarak park ettim. otopark görevlisi geldi ''BAKARMISIN!! aracını o şekilde park edemezsiniz 1 araçlık yer var daha orda'' dedi. Bende üslubunda da sinirlenerek afedersiniz ama g.t kadar yere araba sokuşturuyosunuz bu araca gelip biri sürtse kameranızda yok hasarı karşılayacakmısınız dedim ÇIT yok.
Belki yaptığım etik değil aracı park etme konusunda ama ne yapıyım şimdi normal boyutlarda park alanı çizmeyen otoparkta mı sorun bende mi ?
Herkesi bir zaman için aldatabilirsiniz, bazı kişileri her zaman aldatabilirsiniz, ama herkesi her zaman aldatamazsınız! “Süleyman Seba”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Celica
  • Model Yılı: '92
  • 21 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Kasım 25, 2014, 11:42:31 »
Hocam öncelikle geçmiş olsun . şu aralar sizi en iyi anlayacak kişi benimdir sanıyorum. çünkü geçen hafta cuma günü aracıma 16lık jant aldım ve begenirsem 17lik jantlarımı satmayı düşünüyordum. ancak c.tesi günü sabah arabayı park ettiğim yerden almaya gittiğimde şok edici bir manzarayla karşılaştım. aracıma jant boyunca sürtmüşler ve sol ön çamurlugun tam kenarına ve çamurlukta göçük olmuş. o kadar sinirlendim ki anlatamam. etrafa baktım kamera var mı diye malesef yoktu. hani sürten aracı bilsem ayna cam indirirdim o sinirle. günümüzde insanlar ahlaksız haysiyetsiz olmuş. vicdan falan hep hikaye. o yüzden artık dar sokaklara arabamı park etmiyorum. lanet ettirdiler araba kullanmaktan bu gibi zibidiler !!
VAZGEÇMEDİĞİN SÜRECE YENİLMİŞ SAYILMAZSIN !!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 180000
  • 27 kere teşekkür etti
  • 58 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Kasım 25, 2014, 13:25:28 »
Öndeki araç çıkarken oraya nasıl çarpmış anlamadım.Bir de çaprazdan köşeye çarpmış üstelik sert şekilde.

İnanınki nasıl becerdi bende bilemiyorum. Bu gün yan binanın yöneticisi müsait ise kamera kayıtlarına bakacam onların kamera bizim oto parkı yandan görüyor.

Hocam öncelikle geçmiş olsun . şu aralar sizi en iyi anlayacak kişi benimdir sanıyorum. çünkü geçen hafta cuma günü aracıma 16lık jant aldım ve begenirsem 17lik jantlarımı satmayı düşünüyordum. ancak c.tesi günü sabah arabayı park ettiğim yerden almaya gittiğimde şok edici bir manzarayla karşılaştım. aracıma jant boyunca sürtmüşler ve sol ön çamurlugun tam kenarına ve çamurlukta göçük olmuş. o kadar sinirlendim ki anlatamam. etrafa baktım kamera var mı diye malesef yoktu. hani sürten aracı bilsem ayna cam indirirdim o sinirle. günümüzde insanlar ahlaksız haysiyetsiz olmuş. vicdan falan hep hikaye. o yüzden artık dar sokaklara arabamı park etmiyorum. lanet ettirdiler araba kullanmaktan bu gibi zibidiler !!

Geçmişolsun Ebutalip Bey sizlerede,
En çok kızdığım kazadır olur, araç binerken kaza ihtimalini göze alarak biniyoruz. Bir kazadır oldu gelirsin abi istemeden oldu kaza, param yok sigortam yok hiç bir şeyim yok dese boğazını sıkacak değiliz. Kaçmak ne oluyor buna kızgınlığım.
Geçmiş olsun dileklerine tekrara teşekkürler hepinizin başına bu ve bunun gibi kaza ne daha büyüğü nede daha küçüğü gelmesin İnşallah.
2011 Corolla D4D MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Celica
  • Model Yılı: '92
  • 21 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Kasım 25, 2014, 13:43:11 »
aynen problem kaçmaları. bu gibiler yolda birine çarpsa arkasına bile bakmadan da kaçar. insan gibi gelip durumu açıklasalar yeter zaten. en niayetinde mal, candan önemli değil ama bunlar gibilere göz açtırmıycan yoksa kurtulcak adamı çarpıp bırakıp öldürürler !!
VAZGEÇMEDİĞİN SÜRECE YENİLMİŞ SAYILMAZSIN !!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Kasım 25, 2014, 14:59:06 »
geçmiş olsun mustafa bey. allah'ından bulsunlar ne diyeyim. aynısını benim aracıma da yaptılar. hemde bir haftalıkken. sabır. yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Benzin+Lpg
  • Kilometre: 20100
  • Model Yılı: '12
  • 51 kere teşekkür etti
  • 49 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Kasım 25, 2014, 15:41:44 »
Aynı şey 20.11.2014 Perşembe günü evimin önünde, aracım park halindeyken İSKİ nin vidanjörünün dönemeyip çarpması sebebiyle benimde başıma geldi.
Hasar Tespit tutanağını telefon uygulamasından doldurup gönderdikten sonra servise gittim.Kaskodan yapılıyor, araba hala serviste.
Tampon, düzeltmek için servis tarafından Auto Kinge gönderildi. Boyama işini servis yapacak.Aracımı 28.11.2014 tarihinde teslim edecekler. %100 karşı taraf şuclu çıktığı için kaskonun hasarsızlık indirimi bozulmuyor.(Kasko karşı tarafın sigortasından tahsil ediyormuş bu tip durumlarda ödediği ücreti.) Servisle yaptığım görüşmede 500 TL KDV dahil tuttuğunu belirttiler. Tramerde gözükecek rakamda bu ama şükretmek lazım ki kapıya, arka çamurluğa, stoplara birşey olmamış sizinde.
Çok Geçmiş Olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Kasım 25, 2014, 16:02:00 »
Geçmiş olsun, maalesef bu tip olaylar hepimizin başına geliyor.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Kasım 25, 2014, 16:13:28 »
çok geçmiş olsun vidanjör kullanıcısının işgüzarlığı, yapılmaması gereken hareketler. üzüldüm şimdi avensise
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Benzin+Lpg
  • Kilometre: 20100
  • Model Yılı: '12
  • 51 kere teşekkür etti
  • 49 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Kasım 25, 2014, 16:32:07 »
Teşekkürler.İçim gitti ama ucuz kurtulduğumu düşünüyorum. Allah'tan tamponla kurtulduk.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Kasım 25, 2014, 16:35:23 »
Allah beterinden sakınsın. Büyük geçmiş olsun...
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 180000
  • 27 kere teşekkür etti
  • 58 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Kasım 26, 2014, 11:07:25 »
Araca çarpıp kaçanın nasıl çarptığının kamera görüntüsü aşağıdaki videoda, ancak plaka okunmayacak kadar görüntü kötü. sağ üst köşede saniye sayacının orayı takip ederseniz.
Takibe devam etrafta bayağı çok kamera var illaki biri plakayı görür (umarım tabi).
Arabaya Çarpıp Kaçtı
2011 Corolla D4D MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Kasım 26, 2014, 13:21:15 »
Bile bile lades demiş bu,
Bulunursa Toplanıp dövelim bence haketmiş yani
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Kasım 26, 2014, 13:24:46 »
Geçmiş olsun...

Kurallara uymakta fayda var. Burada da bazıları aracının dörtlülerini açıp yolun ortasına park edebiliyorlar. Neymiş dörtlüleri yakmış... Sizin telefon numaranızı arabanızın camına koymuş olmanız, başkasının aracını zor durumda bırakma hakkı vermez diye düşünüyorum... O arkadaşın acil bir işi olmuş olabilir, telefonu olmayabilir vb vb vb....
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Kasım 26, 2014, 13:30:07 »
Geçmiş olsun...

Kurallara uymakta fayda var. Burada da bazıları aracının dörtlülerini açıp yolun ortasına park edebiliyorlar. Neymiş dörtlüleri yakmış... Sizin telefon numaranızı arabanızın camına koymuş olmanız, başkasının aracını zor durumda bırakma hakkı vermez diye düşünüyorum... O arkadaşın acil bir işi olmuş olabilir, telefonu olmayabilir vb vb vb....

Abi dörtlüyü yakan türlere kurban olayım ben burada adam hiç bir uyarı vermeden duruyor kornaya basınca da haklıymış gibi el kol hareketi yapıyor . Bir gün bir taraflarını ellerine vereceğim o olacak .