0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aralarında hız sabitleyicisi yağmur sensörü far sensörü otomatik kararan dikiz aynası ve alaşım jant dışında donanım olarak başka fark yok sanırım.Bu donanımlardan ve tipinden dolayı 2009 elegant tercihim olurdu
Bence elegant Herzaman full olsun iki yaş yaşlı olsun full olması bana göre en önemli kriter (temizliğinden sonra tabii)
1-)Araçların renkleri de önemli benim için2-)Yeni araba bir adım öndedir her zamanDipnot: Makyajsız ve siyahsa bir dk düşünmem
ikiside cok temiz yalnız makyajlıda tüp var diğerinde yok Mesaj Birleştirildi: Kasım 23, 2014, 23:19:31ikiside gri ama dediğim gibi elegant mı makyajmı ona karar veremiyorum....
evet fark olarak bunlar var ama birde dıs görünüs var eleganta ceken özellik donanımları comfort extraya ceken özellik ise makyajlı olması cok arada kaldım ne yapsam bilemiyorum
Lpg ve model avantajından dolayı ben makyajlı diyorum. Güzel bir jant alırsınız görünüşte hiç farkları kalmaz
çelik jant yan çıta tampon köşe bantları spoiler var aracta zaten hersey tamam ama tek istediğim anahtarsız giriş ve kendiliğinden kararan iç ayna onlar olmadığı için uzaklaştırıyor makyajlıdan beni ama yeni kasa olması da yakınlaştırıyor
6 vites manuel şehir içi çevir çevir bitmez :)Tabi tip kişiden kişiye değişir.Ama makyajlı kasa bana dıştan sanki arabanın üzerine bastırmışlarda yassılaşmış gibi bir izlenim uyandırıyor.LPg yi kendinizin taktırmanızı tavsiye ederim neyin ne olduğunu bilmek insana ayrı bir güven veriyor
Anhtarsız girişi unutmuşum bak
Km leri nasıl
İki aracın da fotoğrafı var mı elinizde?
Ben bir ara auris elegant kullandım inanın o araçtan sonra şuanki aracıma ne zaman yaklaşsam parmağımla kapının koluna basıyorum :)En fulü kelimesi ikinci elde büyülü bir kelime olmuşken oda olsun mantığıyla her zaman ülkemizde avantaj sağlıyor
Açık konuşmak gerekirse 2010 23 bindeki confort ekstrayı o sanayi liftinin üstünde gördükten sonra tercih etmezdim.
evet o da aklıma geldi ama öyle bir durum söz konusu olsa sahibi o fotoyu koyacak kadar da olmaz sanırım diye düşündüm