0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
15 gün önce lpg taktırıp sonra niye yeni kasasını almaya karar verir ki insan
model daha önemli bence
evet düşündüklerimin hepsini söylüyosun sağol :)ama nedeni ne olabilir ki acaba Mesaj Birleştirildi: Kasım 23, 2014, 23:55:00donanım da önemli modelde bence
Sİz makyajlı bir elegant bulursanız sorun kökten çözülecek
Zeki abi lift demişin ama yanındaki de auris bence orası toyota servisi
Yok özel servis yasin
zel servis var özel servis var abi Gerekli kontroller sonrasında farklı bir durum yoksa alınır bence ve de makyajlı olana benim içim ısındı alırsanız onu alın bence
Bu aracı diğerlerinden farklı kılan modeline rağmen km si yetkili servis bakımı km nin bir nevi garantisi oluyor.Yoksa bazı özel servisler yetkili servisten daha iyi.Mesele özel serviste liftte olması değil yani.
merhaba arkadaslar cok secerek bindiğim aurisimi satıp bagajdan dolayı corolla almak istiyorum önümde 2 secenek var simdilik 2009 elegant mı almalı yoksa 2010 makyajlı comfort extra mı fiyat olarak düşünmeyin sadece donanım ve makyaj olarak üşünün
Elegant eleganttır bende değiştirmeyi düşünüyorum bu aralar sevdiğim bir arkadaşım 2011 model 13 bin km de com. extra var hatasız gri dedi. Olmaz dedim elagat olmazsa olmaz dedim. Şu anki arabamda n daha donanımlı olmalı yoksa ne anlamı var. Full full dur. Kullanırken de satarkende keyif verir. (bence tabii)
arkadaslar bugün itibarı ile 2010 extrayı aldım aracta hiç bi sıkıntı cıkmadı cok sükür ama cok memnun kaldım bunu aldığıma eski kasa kullanmıstım ama makyajla beraber motor sesinden tutun da baya bi değişiklik var sürüs tarzında ve cok daha keyif veriyor o yüzden kesinlikle makyajlı kasa Mesaj Birleştirildi: Kasım 26, 2014, 00:23:49evet kesinlikle makyajlısı Mesaj Birleştirildi: Kasım 26, 2014, 00:25:11yok kmsinde sıkıntı yok boyasındada bi sıkıntı yok 1 ay önceki muayene tarihindeki km ile simdiki aynı o konuda içim rahat aracta bildiğiniz yoğun bir sekilde sıfır kokusu var
2009 siyah 94 binde brc'li hatasız elegantım var. Araç donanım olarak çok iyive bu donanımlar comforu çok artırıyor. Mesela benim için hız sabitleyici ve anahtarsız giriş ve çalıştırma harika bir özellik. Dün 2012 model comfort ekstra ya bindim. Fark yok içinde sadece dış kasada makyaj var bir de direksiyon değişik. Fiyat yazarsan bir de fikir edinmiş oluruz benim aracın piyasası 44 civarı diye biliyorum. Sana satayım hatta Teşekkürler.Mesaj Birleştirildi: Kasım 26, 2014, 18:01:33 doğru tespit Mesaj Birleştirildi: Kasım 26, 2014, 18:03:39 Bu mesajını yeni gördüm. Güle güle kullan. Kazasız sürüşler diliyorum. Kaça aldın?
46500 e aldım içinde cok farklılık yok haklısın donanım olarak evet elegantta olanlar keyif verici ama yeni kasanın sürüş keyfi bence cok daha mükemmel cok daha keyif verici ha makyajlı kasa ve elegant olsa daha güzel olmazmıydı olurdu ama onlarda 52 53 ün altında temiz bulunmuyo velhasıl ben cok memnunum bunu aldığıma
Sürüş keyfi farkı 132 bg lik valvematik motordan kaynaklı