0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bilardo olayı gibi ha
Arkadaki palmiyelere bakınca, sıcak ve deniz kenarını düşünüyor insan..,Belkide gerçekten öyledir..!?Atatürkün, Hatay - (denizkenarı) Dörtyol ilçesinin kumsalında, doğal olarak ayakkabısız oynayan çocukları sevmesi esnasında çekilmiş fotoğraflardan birkaçtanesi, günümüz olaylarında tersine kullanmak isteyen odakların bu tip girişimleri başarılı olamaz. http://www.isteataturk.com/haber/2205/dortyol-gezisinde-afet-inanla-bir-cocugu-severken-hatay-15021931Anıl bey! madem bir çok kaynaktan bilgi alıyorsunuz, kaynaklarınızı daha fazla çeşitlendirmelisiniz. Bu ülkeye zararı dokunan insanlar içinde Atatürkü bulamazsınız. Sizlerinde hala Atatürkten şüphe duymamanız, bütün dünyanın kıskandığı, bize böyle güzel bir ülke ve Cumhuriyet bırakan bu muhteşem insanla gurur duymalıyız.
10 yıldır ülke satıldı satıldı satılıyor ama bir türlü satılamadı nedense ?tam tersine itibarımız arttı. ımf ten kredi almadan memur maaşı ödenmiyordu, benim istediğim mali kuralları koymazsan kredi vermem diyen kurumun kapılarında yatardık. tekel satıldı. çokta iyi oldu şimdi benim köylümün sattığı tütün para eder oldu. kapısına traktör aldı ayağına ayakkabı.telekom satıldı çokta iyi oldu. rüşvet vermeden internet,telefon bağlatamadığımız günleri unutmadım.kamu kurumlarında işçiler sözleşmeli hale geldi. çokta iyi oldu. gözlerimle gördüm. yağmur var sel var. vatandaşın evini su basmış. kadrolu işçilerin çay keyfi bitecek sonra göreve.ben memnunum ülkenin yarısı memnun. bırakın demokrasiyi yaşasın.
Kendi imkanlarını elindekiler satmadan istihdam elde edilseydi imf den krediye gerek kalmazdı (eş dost akrabayı kurum kuruluşlara yerleştireceğine Hakkı olan gerçekten mesleği olan kişileri alsın iş bitiren insanları alsındı)Krediyi güzel bir şey sanıyorsan yanılıyorsun faizini nasıl ödeyeceksin neyle ? bırak kurum senin kapında yatsın ondan para alman için...Tekelin satılması tütün fiyatlarını yükseltmez bence kendi içinde bizde kalsaydı da yine tütünü fiyatını yükseltseydi benim eşimin aile tarafı yunanistan'da bu işle uğraşıyor çok iyi biliyorum rençberliğini affola mazot anasını gözü Türkiye'de tütünü iyi satsan ne olur ?? tarlaya attığın tohumu, ürünü, gübreyi vs. pahalı verdikten sonra tütün pahalı olsa ne olur allah aşkına ? çünkü o kadrolu işçi kesin birinin yakını akrabasıdır. Müsamma gösteren halk devlet bence sen bunu burada anlatacağına şikayet etseydin (yanlış anlamadan oku) devlette bu arkadaş için dava açıp gerekli cezai işlemi yapıp gerekiyorsa işinden etseydi buda örnek olarak medya aracılığı ile gösterilseydi sen aynısını yapar mıydın ? telekom için aynı şekilde sen şikayetini yapıp devlet yine müdahale etseydi o adam bir daha rüşvet isteyebilir miydi ? çok ta ii bir film var tavsiye ederim v for vandetta (v nin intikamı) diye geçer o filmde çok güzel bi söz vardır. Hükümetler halktan korkmalı halklar hükümetten korkmamalı diyor bi izle anlarsın kardeşim...