Gönderen Konu: Bu adama ne denir ?  (Okunma sayısı 4112 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
Bu adama ne denir ?
« : Kasım 22, 2014, 01:03:09 »
facebook u mesajlaşmak resim paylaşmak için kullanmam. bilgi almak amaçlı kullanıyorum.

her türden sayfaya üyeyim. sıkı takip ediyorum.

şimdi yakın tarih isimli grubun paylaştığı bir resmi vermek istiyorum.

başlık "Son günlerin Ayakkabı Polemiğine itafen.."

lütfen söyleyin. bende mi sorun var ? ayakkabı bir reklam mı ? yine mi provakasyon yapıyorlar ?

Toyota Club Türkiye

Bu adama ne denir ?
« : Kasım 22, 2014, 01:03:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ynt: Bu adama ne denir ?
« Yanıtla #1 : Kasım 22, 2014, 01:11:11 »
Bilardo olayı gibi ha :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 252 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Kasım 22, 2014, 01:20:46 »
Bilardo olayı gibi ha :)

abi çete gibi bişey görüyorum karşımda , bunların avukatları ve lafçıları var. haklı çıkmak için mutlaka bir şey söyleniyor. gündem yaratıyor istediğini yapıyor. ve gerçekten amacına ulaşıyor. çalışmalarını tebrik ederim ama insaf , adamın ayağında hakkaten ayakkabı yok sosyalde yandaşları olayı nereye çekiyor.
bilardo hakkaten zeka işi. durumu açıklamaya yeterde artar bile ! biz ne zaman böyle olduk ki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 58000
  • Model Yılı: '05
  • 38 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 22, 2014, 10:02:14 »
bu ülkede yaşamaktan utanıyorum.

yaptıklarına inanamıyorum, herşeyi şaşkınlıkla izliyorum. gelecek denilen birşey kalmadı.

Rabbim mahşer gününe saklıyor bence bunların(hükümetin) akıbetini...
Dünyada Ölümden Başkası Yalan Ey İnsanoğlu!

1.00 Terra MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 22, 2014, 10:21:06 »
Sanal alemde halkın zaaflarını profosyonelce kullanıp algı oluşturan ciddi bir ekip var.
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 22, 2014, 10:40:37 »
bu ülkede yaşamaktan gurur duyuyorum. yapılan her yeni eser de beni mutlu ediyor.
ama bu ülkeyen çakılan tek bir çividen rahatsız olan insalarıda anlamakta güçlük çekiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 38 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 22, 2014, 11:00:30 »
İşte sorunda bu zaten, bu ülkeye yeni hiçbir yapılmadı.

varolan tüm değerler yitirildi, satıldı, yıkıldı..

hiçbir şekilde gurur duymuyorum. ülkemizin işi 1938 yılından sonra bitti zaten.

1.00 Terra MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 252 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Kasım 22, 2014, 11:33:36 »
yalnış taraftan bakmayın , yapılanlar göz boyama.

her açılışta yüz kadar yeni tesis yapıldığını sanıyorsunuz.

ve birileri yaptıklarının tam tersini söyleyerek sizi kandırıyor.

bir tarafın meselesi değil bu , memleket meselesi. bağımsız bir ülke istiyoruz. sömürülüyoruz. lütfen biraz anlayın bizi durum iyi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 38 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 22, 2014, 11:41:44 »
Aynen de öyle Anıl Bey..

1.00 Terra MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 22, 2014, 12:34:27 »
“Komşusu açken tok yatan kimse bizden değildir.” Hz.Muhammed (SAV) (Hâkim, II, 15; Heysemî, VIII, 167)

Hepimiz üzüldük o madenci babasının haline, ama hangi birimiz sağımıza solumuza bakıpta onun gibi ihtiyaç sahibi birisi varmı diye yardıma koştuk? Akrabalarımızda, komşularımızda, çevremizde bir sürü bu şekilde insan var iken kendimizi sorumlu hissettik?

Başkalarına kinlenmek, sinirlenmek, söz söylemek en kolay iş, inanıyorum ki o adamcağızın bir sürü akrabası, konusu komşusuda DEVLET e sinirlenmiştir ama kendisine hiç sinirlenmemiştir. O bu durumdayken ben neredeydim diye...

Satılan yıkılan vb şeyler yapılan herşey zamanla yerine konulur ama insani değerlerin yerine konması çok daha fazla zaman alır...Allahu teala bizleri doğru yola iletsin...

THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • *_ KuRaL_2 _*
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '07
  • 120 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 22, 2014, 12:45:52 »
Söylenecek çok söz var aslında yukardaki ATATÜRK resmi için (bilerek büyük yazdım uyarmayın lütfen)
o yıllarda gerçekten yokluk her anlamda hisedilen birşeydi bu resimdeki ufak çocuğun ayağında ayakkabı olmaması gayet normal bilakis Türkiye'yi kurtaran kuran adama bakalım illaki biraz daha üst duruyor yeni ayakkabılarla işte tam olarak herkesin böyle görünmesini böyle olmasını isteyen örnek biri gibi elinden gelenin çok çok fazlasını da yaptı tartışmasız.

ama şimdilerde durum böyle değil yoksulluk yine var tabi ama o zamanki gibi değil devir/çağ değişti herşey daha farklı artık bu zamanda normal değil birinin lastik ayakkabı giymesi arkadaşım!  pırıl pırıl ayakkabı giymek normal artık fakat bu yapılanlar normal değil bence ama elimizden ne geliyor ki çoğunluk bişleyleri istediği zaman azınlığın hakkı pek kalmıyor. kurunun yanında yaşta yanar misali onlar kuru biz burda konuşanlar yaş işte
gerçi çok daha falzaca konuşulacak detaylı bir sürü konu var ama neyse...
Toyota Avensis  (2007)
110bg Gümüş Gri
Benzin + Lpg
Güzel Dostlar, Güzel İnsanlar Güzel Sohbetler; www.toyotaclubtr.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Kilometre: 63000
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 22, 2014, 12:49:05 »

Arkadaki palmiyelere bakınca, sıcak ve deniz kenarını düşünüyor insan..,

Belkide gerçekten öyledir..!?

Atatürkün, Hatay - (denizkenarı) Dörtyol ilçesinin kumsalında, doğal olarak ayakkabısız oynayan çocukları sevmesi esnasında çekilmiş fotoğraflardan birkaçtanesi, günümüz olaylarında tersine kullanmak isteyen odakların bu tip girişimleri başarılı olamaz.

http://www.isteataturk.com/haber/2205/dortyol-gezisinde-afet-inanla-bir-cocugu-severken-hatay-15021931

Anıl bey! madem bir çok kaynaktan bilgi alıyorsunuz, kaynaklarınızı daha fazla çeşitlendirmelisiniz. Bu ülkeye zararı dokunan insanlar içinde Atatürkü bulamazsınız. Sizlerinde hala Atatürkten şüphe duymamanız, bütün dünyanın kıskandığı, bize böyle güzel bir ülke ve Cumhuriyet bırakan bu muhteşem insanla gurur duymalıyız.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 22, 2014, 13:15:13 »
10 yıldır ülke satıldı satıldı satılıyor ama bir türlü satılamadı nedense ?
tam tersine itibarımız arttı.
ımf ten kredi almadan memur maaşı ödenmiyordu, benim istediğim mali kuralları koymazsan kredi vermem diyen kurumun kapılarında yatardık.
tekel satıldı. çokta iyi oldu şimdi benim köylümün sattığı tütün para eder oldu. kapısına traktör aldı ayağına ayakkabı.
telekom satıldı çokta iyi oldu. rüşvet vermeden internet,telefon bağlatamadığımız günleri unutmadım.
kamu kurumlarında işçiler sözleşmeli hale geldi. çokta iyi oldu. gözlerimle gördüm. yağmur var sel var. vatandaşın evini su basmış. kadrolu işçilerin çay keyfi bitecek sonra göreve.
ben memnunum ülkenin yarısı memnun. bırakın demokrasiyi yaşasın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Kasım 22, 2014, 13:20:39 »

Atatürkün, Hatay - (denizkenarı) Dörtyol ilçesinin kumsalında, doğal olarak ayakkabısız oynayan çocukları sevmesi esnasında çekilmiş fotoğraflardan birkaçtanesi, günümüz olaylarında tersine kullanmak isteyen odakların bu tip girişimleri başarılı olamaz.

http://www.isteataturk.com/haber/2205/dortyol-gezisinde-afet-inanla-bir-cocugu-severken-hatay-15021931

Anıl bey! madem bir çok kaynaktan bilgi alıyorsunuz, kaynaklarınızı daha fazla çeşitlendirmelisiniz. Bu ülkeye zararı dokunan insanlar içinde Atatürkü bulamazsınız. Sizlerinde hala Atatürkten şüphe duymamanız, bütün dünyanın kıskandığı, bize böyle güzel bir ülke ve Cumhuriyet bırakan bu muhteşem insanla gurur duymalıyız.

Affınıza sığınarak, bu seferlik size Tekin abi diye hitap edeceğim, kendimi size çok yakın hissettim.. Tekin abi çok güzel ifade etmiş, artık bunun üzerine söylenecek söz yok aslında..
Bizim için yaptıklarından dolayı minnet duymak bir yana, neredeyse 100 yıl önce vefat etmiş olan Ata'mı bugün hala karalamaya çalışanları cidden anlayamıyorum..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • *_ KuRaL_2 _*
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '07
  • 120 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 22, 2014, 13:34:50 »
ımf ten kredi almadan memur maaşı ödenmiyordu, benim istediğim mali kuralları koymazsan kredi vermem diyen kurumun kapılarında yatardık.
tekel satıldı. çokta iyi oldu şimdi benim köylümün sattığı tütün para eder oldu. kapısına traktör aldı ayağına ayakkabı.
telekom satıldı çokta iyi oldu. rüşvet vermeden internet,telefon bağlatamadığımız günleri unutmadım.
kamu kurumlarında işçiler sözleşmeli hale geldi. çokta iyi oldu. gözlerimle gördüm. yağmur var sel var. vatandaşın evini su basmış. kadrolu işçilerin çay keyfi bitecek sonra göreve.

Kendi imkanlarını elindekiler satmadan istihdam elde edilseydi imf den krediye gerek kalmazdı (eş dost akrabayı kurum kuruluşlara yerleştireceğine Hakkı olan gerçekten mesleği olan kişileri alsın iş bitiren insanları alsındı)

Krediyi güzel bir şey sanıyorsan yanılıyorsun faizini nasıl ödeyeceksin neyle ?  bırak kurum senin kapında yatsın ondan para alman için...

Tekelin satılması tütün fiyatlarını yükseltmez bence kendi içinde bizde kalsaydı da yine tütünü fiyatını yükseltseydi benim eşimin aile tarafı yunanistan'da bu işle uğraşıyor çok iyi biliyorum rençberliğini  affola mazot anasını gözü Türkiye'de tütünü iyi satsan ne olur ?? tarlaya attığın tohumu, ürünü,  gübreyi vs. pahalı verdikten sonra tütün pahalı olsa ne olur allah aşkına ?

çünkü o kadrolu işçi kesin birinin yakını akrabasıdır. Müsamma gösteren halk devlet bence sen bunu burada anlatacağına şikayet etseydin (yanlış anlamadan oku) devlette bu arkadaş için dava açıp gerekli cezai işlemi yapıp gerekiyorsa işinden etseydi buda örnek olarak medya aracılığı ile gösterilseydi sen aynısını yapar mıydın ?

telekom için aynı şekilde sen şikayetini yapıp devlet yine müdahale etseydi o adam bir daha rüşvet isteyebilir miydi ?

çok ta ii bir film var tavsiye ederim v for vandetta (v nin intikamı) diye geçer o filmde çok güzel bi söz vardır.

Hükümetler halktan korkmalı halklar hükümetten korkmamalı diyor bi izle anlarsın kardeşim...
Toyota Avensis  (2007)
110bg Gümüş Gri
Benzin + Lpg
Güzel Dostlar, Güzel İnsanlar Güzel Sohbetler; www.toyotaclubtr.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Kasım 22, 2014, 13:37:42 »
Ülkeden geçen peşmergenin benzin masraflarini bizim ülkemiz karsilamadi mi teroristler davul zurnayla karsilanmadi mi o pesmergeler teroristler bizim askerlerimizi oldurmedi mi yakinda ulkenin yarisi farkli bi devlet veya eyalet gibi bisey olucak imf borcu kapandi kabul diger borclar ne durumda satilan giden demir isletmeleri bi ton sey var siz gormek istediginiz tarafi gormeyin bu ülkede hiç bir vatandasin degeri yok sadece yolunmak icin yasiyan  kazlariz
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 252 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Kasım 22, 2014, 13:40:34 »
Aklımı özgür bıraktım. Her olayı , her kişiyi sorgularım. Bir kaynaktan haber almak , araştırmamak günümüzün hastalığıdır.

Sizler çoğunlukla büyük şehirde oturuyorsunuz. Fakir dediğiniz insanlar çöplerden bile para kazanıyorlar. Ben veteriner hekimim. Kliniğimi yaptığım zamanda çevredeki köyleri gezmek benim işimdir. İnsanların nasıl para kazanmaya çalıştığını biliyorum.
Dükkanımı borç ile kapattım ama gidip adamın elindeki hayvanı almadım.Elimden gelen buydu, ben zenginleşirken hemşerimin ekmeğini almadım. Borçların peşinden koşmadım.
Bu ayakkabı gazetelere çıktığı için meşur oldu. Türkiyede her köyde bu amcadan var.
Canımı sıkan ise insanların daha fazla fakirleşmesi. Halkı için çalışan kimse göremiyorum. Sadece bugün değil.
Köylü , kırsal kesim insanı bence bilerek fakirleştiriliyor. büyük şehirlere göçe zorlanıyor. Ben ise herkesin yaşamaya hakkı olduğunu düşünüyorum.

facebook youtube gibi kanallarda her türden bilgi var. karşılaştırma yapmak , tarafsız düşünebilmek çok önemlidir.  Bir kitap ancak 1 haftada biter. bir açıkoturum 3 saattir. kitap bir kişinin kendi görüşleri ile oluşmuş iken internet zıt fikirli insanların bir araya geldiği ortamları zaman sorunu olmadan bize sunmaktadır. 

Atatürk ü anlamak günümüz için çok önemli. Yaptıkları ortada , aklı , ileri görüşlülüğü ortada. Ben biliyorum. Bilmeyen çok fazla. Bir ingiliz ajanı olduğu , bizi bir gecede cahilleştirmesi , mason olması , ingilizle savaşmaması , halifelik ve hilafeti kaldırması gibi konularda söyleyeceklerimiz daha güçlü tabana oturtulmalı. okumaya ve okutmaya teşvik etmeliyiz.

o gün geldi. Atatürk savunucularına gaz var , itirazı olana hapis var , 100 yıllık parantezi saklayan yok , Allahın kurallarının üstün olduğunu saklayan yok.  Amerikan veya ingiliz mandasına girmenin daha hayırlı olacağını düşünen çok. Demokrasi aracından inme vakti geldi.

Yeni Türkiye nin bir osmanlı imparatorluğu gibi dünyaya hükmedeceğini düşünen kardeşlerim ancak 13 14 . yüzyılda yaşamaları gerektiğini bilmiyorlar. Dünyanın yeni halini anlamadan büyük olunmaz.

1:15:06 dan sonrası.
http://youtu.be/7X0oEkWN0EY?t=1h15m4s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Kasım 22, 2014, 13:42:02 »

Kesinlikle katiliyorum insanlari anliyamiyorum bu kadar şey yapmiş bir adamdan daha ne istiyorlar o adam senin bugun bile yasamini sağladi o olmasa belki azinlik olcaktik ve          onun getirdigi alfabeyle onu sevmedigini ve kufur edenleri anliyamiyorum buyuk  çelişki içerisindeler
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Kasım 22, 2014, 13:44:27 »

Kendi imkanlarını elindekiler satmadan istihdam elde edilseydi imf den krediye gerek kalmazdı (eş dost akrabayı kurum kuruluşlara yerleştireceğine Hakkı olan gerçekten mesleği olan kişileri alsın iş bitiren insanları alsındı)

Krediyi güzel bir şey sanıyorsan yanılıyorsun faizini nasıl ödeyeceksin neyle ?  bırak kurum senin kapında yatsın ondan para alman için...

Tekelin satılması tütün fiyatlarını yükseltmez bence kendi içinde bizde kalsaydı da yine tütünü fiyatını yükseltseydi benim eşimin aile tarafı yunanistan'da bu işle uğraşıyor çok iyi biliyorum rençberliğini  affola mazot anasını gözü Türkiye'de tütünü iyi satsan ne olur ?? tarlaya attığın tohumu, ürünü,  gübreyi vs. pahalı verdikten sonra tütün pahalı olsa ne olur allah aşkına ?

çünkü o kadrolu işçi kesin birinin yakını akrabasıdır. Müsamma gösteren halk devlet bence sen bunu burada anlatacağına şikayet etseydin (yanlış anlamadan oku) devlette bu arkadaş için dava açıp gerekli cezai işlemi yapıp gerekiyorsa işinden etseydi buda örnek olarak medya aracılığı ile gösterilseydi sen aynısını yapar mıydın ?

telekom için aynı şekilde sen şikayetini yapıp devlet yine müdahale etseydi o adam bir daha rüşvet isteyebilir miydi ?

çok ta ii bir film var tavsiye ederim v for vandetta (v nin intikamı) diye geçer o filmde çok güzel bi söz vardır.

Hükümetler halktan korkmalı halklar hükümetten korkmamalı diyor bi izle anlarsın kardeşim...
kardeşim yanlış anladın. IMF kredi verirken bize 15 yıl evvel, koşulları vardı. ımf diyordiki benim söylediğm mali politikayı uygulyacaksın . hatta benim gönderdiğim adamı maliye bakanı yapacaksın.

bu ülke bölünecek ? nasıl inanırsın böyle birşeye  ?
dahada genişleyeceğiz merak etme.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Kasım 22, 2014, 13:47:01 »
Yiğidi öldürün ama hakkını verin diye bir atasözümüz var. Hükümet imf ye borcu bitirdi, yollar köprüler yaptılar, eyvallah. Güzel şeyler var. Gökhan beyin dediklerinin çoğuna katılıyorum. Ama heryeri satarak bunlar yapıldı. Dış borc katlanarak artıyor. Buğdayı bile utanmasak dışarıdan alacağız, et aldığımız gibi.

Başörtülü insanlara hakları geri verildi, sevindim, ama başı açıkların hakkı alındı nerede adalet. Adalet kendi oğullarına çalışıyor sadece çünkü.

Aynı şekilde açılım dediler şehit sayımız arttı. Bölücübaşı sayın oldu da gazi dede hain oldu. İstanbulda d.bakırda molotofla ateşe verildi otobüsler masum vatandaşlar öldü kimsenin gıkı çıkmadı da padişahımız sigara içen cafede oturan vatandaşı görünce sinirlendi.

Doğu türkistanda kırımda bosnada azerbaycanda türk kardeşlerimiz zor günler yaşarken kimsenin gıkı çıkmadı da fikistin de filistin. Sanki filistine bi yardım yapabiliyorlar bas bas bağırmaktan başka. Adamlwr yine de mescidi aksaya girdiler akp hükümeti durdurabildi mi ancak kınarlar. Ya da "şehven" hata yaparlar pardon sehven!

Mesaj Birleştirildi: Kasım 22, 2014, 13:50:51
+Bu ülkenin kurucusu, yabancı p.çi olmamızı engelleyen,  hristiyan olmamızı engelleyen Atatürk e saygısızlık yapabilecek noktaya gelindi. Osmanlıyı sanki Atatürk çökertti muamelesi yapılıyor. Her kurucuya saygı duyulması gerekirken kendisini onla kıyaslatmaya çalışması bile hırsın negatif duyguların kendisine yenilmiş olduğunu gösterir. ALLAH kibirlenmeyin buyurur. Ama malesef her başa geçen kibirlendi şu ülkede Atatürk dışında
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.