Gönderen Konu: Bu adama ne denir ?  (Okunma sayısı 4115 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 335000
  • Model Yılı: '06
  • 64 kere teşekkür etti
  • 75 kere teşekkür edildi
Ynt: Bu adama ne denir ?
« Yanıtla #40 : Kasım 23, 2014, 01:13:31 »
Itibarımız arttı derken?
Itibarımız fakirleşen halkla,borçlanan çiftçiyle,yığınla uni. mezunu olup işsizlikten kırılan gençlerle,yabancıya satılan arazilerle,yandaşa peşkeş çekilen devlet kurumlarıyla,sökülen ağaçlarla imf'ye verilen borç değilde dünya bankasına artan borçla,örtülü ödenekle,biber gazıyla,yandaş medyayla,açılımlarla,akil insanlarla,ayakkabı kutularıyla,gemiciklerle,kol saatleriyle,kaçAK saraylarlamı arttı?
Tam anlayamadımda?

Aynen dediğin gibi arttı gerçekten .

Halk ciddi oranda zenginleşti belgeleri ile ispatlarım. Son 8 ayda 5 bin kişinin banka hesapları elimden geçti.
Üniv. mezunu arkadaşlar hayatlarında hiç çalışmadıkları için çalışmadan maaş almak istiyolar. Daha bu hafta benim yaptığım işin 10 da birini yapmadan iş bırakan genç yakınımdır. İşe yerleştirdiğim lise mezunları 2 hafta dayanıyor. Çıraklıktan yetişenler devam ediyor. Halkın geçim sorunu yok. Çalışmıyor gençlerimiz.

Çiftçi nasıl borçlanmış anlamadım. 5 sene önce bedenen çalışan çiftçi makineleşti yarı parasını devlet hibe yaptı. Tarlalara dönüm başına destekleme parası alıyor. Çiftçi gayet mutlu. Bi biz denk gelemedik dertli çiftçiye.

Devlet kendi arazisine kendi ülkesindeki araziye bina yapmış. Bu nasıl kaçak diye isimlendirilebilir anlayan açıklasın.

İsrail filistine binlerce konut yapar kaçak olmaz. Cumhurun başı kendi ülkesinde devlet binası yaptırınca nasıl kaçak oluyor.

O biber gazı şelbet gibi gelir. Kime hizmet ettiğini bilmeyen aklını kiraya vermiş uzaktan kumanda ile hareket edenlere şelbet sayılır. Hak ettikleri çok başkadır. M. Kemal Paşanın zamanında olacaklardı ne hakettiklerini o gösterirdi. Şimdiki yöneticiler onun kadar dirayetli değil. Yabancılar sıkıntı yapar diye insan hakları vs diye, dünya arenasında itibarımız var diye gereğini yapmıyorlar. Zamanında Paşanın bu tiplere neler yaptığını bir araştırın.

ABD ve Avrupa İrana ambargo koymuş. TR nin ticareti çok etkileniyor. TR birileri mutlu olsun diye zarar edecek değil. İranla ticaret yapıyor para bankalardan gönderilemiyor bavullarla yada altın olarak gidip geliyor diye ABD ve avrupanın rahatsız olmasını anlıyorum da TR de ki T.C. kimliği taşıyanların rahatsız olmasını bir türlü anlayamadım. O kadar parayı bankaya yatıramazsın ABD ve avrupanın para takip sistemi anında yakalar. İrana havele edemezsin banka üzerinden ambargo var. Nasıl olacak bu iş. Mecbur bakanalar bu işi böyle yapacak. Devletin tepesindekilerin evine saklanacak para gerekirse ama o ticaret yapılmalı.

Akil insanlarla işler düzelecek tabii. Ne yapsaydı devlet kendi halkını kurşuna mı dizssin. Elbet orta yol arayacak. Bunun için devlet var.

Elbette yandaş medya ile olacak. Ülkeyi satan medya ile, israile çalışan cnn ile olacak hali yok ya. Yada cnn e çalışan ismi farklı olan zamane medyasıyla olacak deyilya.

Hey gidi heyyy. O gemilerin o şirketin ne sıkıntılı işler için devlet adına kullanıldığını bilsen, senin adına kuracağız bu şirketi bu işleri yapan sen görüneceksin deseler ülkeyi terkedersin riskin korkusundan. Adamlar kelle koltukta ülkeye hizmet için o gemileri kullanıyor. Devlet bazı şeyleri açıktan yapamaz. Birine yaptırır. Mesela eskiden Çatlı vardı. Anlayasınız diye söylüyorum.

Zamanında almanyadan aldığımız silahları PKK ya karşı kullanmayacağımıza dair sözleşmeyle alırdık. Rezilliği ispatlarım isterseniz. Bu ülkenin tanklar israilden başkasına tamir ettirilemezdi.

Hey gidi heyy. Şimdi tank tüfek uçak füze -uydu uçak araba yapıyoruz. Bunlar sizi rahatsız mı ediyor. Yoksa anlatmak istediğiniz başka bişey mi idi.

Ülkemizin itibarı da gücü de ekonomisi de sağlığı da gayet iyidir siz rahat uyun.
2006 2.0 Dizel D-4D Avensis Elegant

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Kasım 23, 2014, 01:13:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Kasım 23, 2014, 01:22:30 »
Sanal alemde halkın zaaflarını profosyonelce kullanıp algı oluşturan ciddi bir ekip var.
Evettt  varlar.....Yanı başımız da her yerdeler...
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.6 xei
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 111111
  • Model Yılı: '99
  • 2 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Kasım 23, 2014, 01:33:08 »
Itibarımız arttı derken?
Itibarımız fakirleşen halkla,borçlanan çiftçiyle,yığınla uni. mezunu olup işsizlikten kırılan gençlerle,yabancıya satılan arazilerle,yandaşa peşkeş çekilen devlet kurumlarıyla,sökülen ağaçlarla imf'ye verilen borç değilde dünya bankasına artan borçla,örtülü ödenekle,biber gazıyla,yandaş medyayla,açılımlarla,akil insanlarla,ayakkabı kutularıyla,gemiciklerle,kol saatleriyle,kaçAK saraylarlamı arttı?
Tam anlayamadımda?
bu yazıyı nasıl bir egoyla yazdın  az çok tahmin ediyorum, bu forum da siyaset gitmez be abi, laf lafı açar uzar gider. bu gibi şeylerde bizi ötekileştirir.
(1.3 xl1993) (1.6 xei ac 1996) (1.6xei 1999)

Kadın mezarlığa girerken başını kapıyor, dışarı çıkarken açıyor. Ölüye karşı kapayıp, diriye karşı açmak akıl almaz...N.Fazıl KISAKÜREK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Kasım 23, 2014, 01:59:56 »
Yavru kutup ayısı babasına sormuş  -  Baba annem kutup ayısı değil mi ? Baba - Evet yavrum annen de kutup ayısı....Yavru kutup ayısı tekrar sormuş - Peki baba dedem amcam teyzelerim halalarım da kutup ayısı değil mi ? Baba cevaplamış - Evet oğlum hepimiz sülalemiz kutup ayısı ....Yavru kutup ayısı babasının son cevabı üzerine demiş ki - Iyi de baba ben hala neden üşüyorum ... demiş.....

Düzenleme: Uygunsuz kelime silinmesi.
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 64 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Kasım 23, 2014, 08:33:21 »
Tühh yavru ayıcık. Üzüldüm ona. Pisikolojisi bozulmuş galiba. Yada birileri ona sürekli üşüyosun üşüyosun diye diye hipnoz yapmış kendini üşüyor sanıyor.

Kansızlık da olabilir. Kansızlıktan canlılar üşür.

Bi doktora gitmesi lazım. Gidemiyorsa ambulans da çağırabilir.

Doktor diyince aklıma geldi.

Eskiden o neydi yau. SSK hastanelerinde sıra bekleyen varmı içinizde. ilaç için biri doktor için biri aynı anda iki sırayı tutardık. Yoksa mesai biter ilacınızı alamazssınız. Sene 2002 çok eski değildi bunlar. Devlet hizmeti sağlık sektörründe çok tuhaftı. Hiç bir devlet memuru özel iş yeri açamazken doktorların ayrıca dükkanı yani muayene hanesi vardı. Oraya gidip önce para verirsin sonra hastanede işlerin jet hızıyla çözülürdü. Şimdi ne oldu. Her yer özel hastane, bedavaya fiyatla özel hizmet. 30 TL mi farkı var. Devlet hastaneleri de özelleri geçti. Hizmet hakkaten güzel.  Muayenehane kalmadı piyasa da. Eskiden diş tedavisi tamamen özel di. paralıydı. Şimdi her yerde diş hastanesi var. Olmayan yerlerdeki hastanelerde 7-8 diş muayenehanesi var. 2006 da yirmi yaş dişimi 100 TL ye özel muayenehanede kasap dükkanı gibi bi yerde çektirmiştim. Diğerini 1 ay önce devlet hastanesinde çok nezih şartlarda ücretsiz çektirdim.

Eskiden ambulans sesini sadece Amerikan filmlerinde duyardık. Şimdi her ilçede acil müdahele ekibi var. Küçücük ilçede bölge trafik benzeri bişey kurdular. Bölge trafik de kurdular o ayrı. Kurulan yere öylesine gitmiştim. 20 tane ambulans varmış. 12 si yolda iş başındaymı. 8 i bekliyormuş. Bu merkezden yakın çevreye hizmet veriliyor. İlçe merkezinden her gün 4-5 defa ambulans geçiyor bağıra bağıra. Filmlerdeki gibi.

Bir zamanlar devlet büyükleri tedavi için abd ye falan giderdi. Turgut Özal ABD de stent taktırmıştı. By pas felan olmuştu. Babama geçen sene İstanbulda 2 tane stent taktılar. Ücretsiz. 10 TL bile para vermedik.  Arkadaşımın annnesi kendini kötü hissttmiş. Yığılıp kalmış. ambulans 10 dk da geldi. Hastaneye uzmanı biz yoldayken çağırdılar hastaneye bilgi vererekten. Kadıncağızın ambulansda kalbi durmuştu. Hemen işlemleri yapıldı. Sabah by pass yapıldı. Kaburgalarını kesip açmışlar kalbini. İyileşiyor. Kendini çok iyi hissediyor. ABD ye gitmeye gücümüz yetmezdi ama devlet o hizmeti küçücük ilçede bize veriyor.

Kutup ayısı yavrumuzun da bi görünmesi lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Kasım 23, 2014, 08:47:22 »
Hükümetlerin teknolojik gelişmelerde katkıları vardır ama bunu tamamen hükümete pay biçmek art niyettir. 2000den önceki teknolojiyle akp sonraso teknolojik durum farklı. Çünkü şirketler para babaları argenin önemli olduğunu idrak ettiler. Haliyle bunun sonucumda teknolojik olarak geliştik.

Devlet kendi arazisine yapsın binayı yapmasın mı diyen var. Ama ankaranın belkide ender yeşillik alanı soyulmuş soğana çevirip kattrilyonlsr harcanarak saray yapmak müsrifliktir. Versay sarayının Buckingham sarayının 3 katı.

Milletin refah düzeyi artmış. Nasıl bu kadar fakir var o zaman? Ermenekteki ölen madencinin babası recep dede de mi zengin. O yüzden mi lastik yeni ayakkabıya layık görüldü. Ayakkabı kutusunu da o nedenle mi kullanıyorlar. Zengin kısımların arasımda durmaktan fakirleri göremiyorsunuz.

Ddoğudaki terörist eylem yapınca bireşy yapamayıp emekli memur hakkını aradığında. Mahalleli beton istanbuldaki Son yeşilliği kurtarmak istediğinde döversen biber gazı sıkarsan plastik mermi atıp gözlerini çıkartırsn o inssnlık değil hayvanlık olur. O davranışı hakeden okararı verenler olur.

Yandaş medya konusunda konuşmak isteyeni susturacaksın, saygı sınırları içinde eleşttenlerin işine Son vereceksin. Oldu gülüm. Nprmal düzgün protesto eden vatanaş bile hiç yoktan içeri alınıyor nasıl demokrasi bu. Faşizmdir. Protestoda sınırı aşanlara birşe demiyorum hakediyor onlar.

İktidsrın her bildiği doğru değildir. Bilim adamları nın raporlarına rağmen kendileri istedikleri için yapılan avm binalar var. Çünkü ağaç düşmanı paragöz din tüccarlarıyla karşıyayız.
En Son olarak hırsızlığı savunan milletler zaten ölmüştür. Savunmak için her türlü saçmalığa inananları anlamak güç. Meclis feneri davası gün gibi ortadaykem ama balık hafızalar unutmuştur.

İskandinavyastandartlarınasahip olsak anlayacağım. Başkaülkelerde de bulundum yaşam standartlarını dgördüm. Bizler hiç de onlara yakım bile değiliz. Anlatacak şey çok da hırsızlığı savunanların gözleri kör olmuş yanarım ona yanarım

Ekleme :eskisi ggüzel değildi amazamanın o koşullarına göre kıyaslama yapılması gerekir tarih biliminin kuralıdır. 
Ölen madencilerin 1000 sene önce benzerlerini söylemek komikliktir.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 64 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Kasım 23, 2014, 08:55:18 »

Kendi imkanlarını elindekiler satmadan istihdam elde edilseydi imf den krediye gerek kalmazdı (eş dost akrabayı kurum kuruluşlara yerleştireceğine Hakkı olan gerçekten mesleği olan kişileri alsın iş bitiren insanları alsındı)

Krediyi güzel bir şey sanıyorsan yanılıyorsun faizini nasıl ödeyeceksin neyle ?  bırak kurum senin kapında yatsın ondan para alman için...

Tekelin satılması tütün fiyatlarını yükseltmez bence kendi içinde bizde kalsaydı da yine tütünü fiyatını yükseltseydi benim eşimin aile tarafı yunanistan'da bu işle uğraşıyor çok iyi biliyorum rençberliğini  affola mazot anasını gözü Türkiye'de tütünü iyi satsan ne olur ?? tarlaya attığın tohumu, ürünü,  gübreyi vs. pahalı verdikten sonra tütün pahalı olsa ne olur allah aşkına ?

çünkü o kadrolu işçi kesin birinin yakını akrabasıdır. Müsamma gösteren halk devlet bence sen bunu burada anlatacağına şikayet etseydin (yanlış anlamadan oku) devlette bu arkadaş için dava açıp gerekli cezai işlemi yapıp gerekiyorsa işinden etseydi buda örnek olarak medya aracılığı ile gösterilseydi sen aynısını yapar mıydın ?

telekom için aynı şekilde sen şikayetini yapıp devlet yine müdahale etseydi o adam bir daha rüşvet isteyebilir miydi ?

çok ta ii bir film var tavsiye ederim v for vandetta (v nin intikamı) diye geçer o filmde çok güzel bi söz vardır.

Hükümetler halktan korkmalı halklar hükümetten korkmamalı diyor bi izle anlarsın kardeşim...

Üstad doğru yazmışın da siyasetin olduğu hiç biyerde bunlar uygulanamaz. Ben kendi devlet kurumumum için burda sıkıntı var diye bizi denetleyin diye 3 defa müfettiş çağırdım. Korkudan müfettiş gelmiyor. Denetleme mekanizması yok. Kurulamıyor.

Bi de devlet memuru olup işe koşmadığı söylenen kişiler varya o iş öyle değil. İşler özelleşince o işe gitmediği düşünülen elemanlar sahada çalışanların amiri olarak devam ediyor. İşe koşup gidilmemesinin sebebi personel eksiği. Kurumun şefi müdürü sahada bizzat çalışmaz. Şefler vardı amirler vardı ama saha personeli yoktu. O işler özele verildi. O zamanlar devletin personel alacak sorumluluğa girecek parası yoktu. Şimdi var. İşler yürüyor.

Mazot pahalı devlet bu yüzden çiftçiye mazot desteği veriyor. Tarladan ürün almayan bu parayla geçinebiliyor.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 23, 2014, 09:33:03
Hükümetlerin teknolojik gelişmelerde katkıları vardır ama bunu tamamen hükümete pay biçmek art niyettir. 2000den önceki teknolojiyle akp sonraso teknolojik durum farklı. Çünkü şirketler para babaları argenin önemli olduğunu idrak ettiler. Haliyle bunun sonucumda teknolojik olarak geliştik.

Devlet kendi arazisine yapsın binayı yapmasın mı diyen var. Ama ankaranın belkide ender yeşillik alanı soyulmuş soğana çevirip kattrilyonlsr harcanarak saray yapmak müsrifliktir. Versay sarayının Buckingham sarayının 3 katı.

Milletin refah düzeyi artmış. Nasıl bu kadar fakir var o zaman? Ermenekteki ölen madencinin babası recep dede de mi zengin. O yüzden mi lastik yeni ayakkabıya layık görüldü. Ayakkabı kutusunu da o nedenle mi kullanıyorlar. Zengin kısımların arasımda durmaktan fakirleri göremiyorsunuz.

Ddoğudaki terörist eylem yapınca bireşy yapamayıp emekli memur hakkını aradığında. Mahalleli beton istanbuldaki Son yeşilliği kurtarmak istediğinde döversen biber gazı sıkarsan plastik mermi atıp gözlerini çıkartırsn o inssnlık değil hayvanlık olur. O davranışı hakeden okararı verenler olur.

Yandaş medya konusunda konuşmak isteyeni susturacaksın, saygı sınırları içinde eleşttenlerin işine Son vereceksin. Oldu gülüm. Nprmal düzgün protesto eden vatanaş bile hiç yoktan içeri alınıyor nasıl demokrasi bu. Faşizmdir. Protestoda sınırı aşanlara birşe demiyorum hakediyor onlar.

İktidsrın her bildiği doğru değildir. Bilim adamları nın raporlarına rağmen kendileri istedikleri için yapılan avm binalar var. Çünkü ağaç düşmanı paragöz din tüccarlarıyla karşıyayız.
En Son olarak hırsızlığı savunan milletler zaten ölmüştür. Savunmak için her türlü saçmalığa inananları anlamak güç. Meclis feneri davası gün gibi ortadaykem ama balık hafızalar unutmuştur.

İskandinavyastandartlarınasahip olsak anlayacağım. Başkaülkelerde de bulundum yaşam standartlarını dgördüm. Bizler hiç de onlara yakım bile değiliz. Anlatacak şey çok da hırsızlığı savunanların gözleri kör olmuş yanarım ona yanarım

Ekleme :eskisi ggüzel değildi amazamanın o koşullarına göre kıyaslama yapılması gerekir tarih biliminin kuralıdır. 
Ölen madencilerin 1000 sene önce benzerlerini söylemek komikliktir.

Çok ilginç ki bu teknoloji 2000 öncesi ve sonrası diye bu kadar hızlı değişmiş. Bu dediğiniz mümkün değil. Teknolojiler öyle icad edilir edilmez piyasaya çıkmıyor. İçten yanmalı motorun icad edildiği zamana baak etkin kullanılmaya başlandığı yıllara bak. Her konuda bu detaya bak. Öyle 3-5 senede teknoloji değişimiyle ilgili değil bu iş. Sadece imkanların farkında olup kullanamamak sebebiyle 2000 öncesi bu ülke sıkıntı çekiyordu.

Birazdan Ankara ve İstanbulun uydu görüntülerini atarım foruma. Bol bol hatta tüketemeyeceğimiz kadar yeşillik olduğunu görebilirsiniz. Koca devlet ana cadde üzerinde trafiği keserek devlet protokolü yapardı. Yabancı devlet başkanlarını karşılardı bu sizi hiç utandırmadı mı. Bşbakanlık binasına gittiniz mi hiç. Ben çok gittim. İlk gittiğimde Abdullah Gül Başbakan dı. Sonrakinde RTE başbakandı. GÜLÜN danışmanına dedim ki buraya gündüz bakım yapılamıyor galiba. Ben arkadaşlarımı toplym geceleri çalışıp şurayı biraz toparlayalım dedim. Bana dedi ki 2006 yılında proje var yeni bina yapılacak o yüzden buraya para harcanmayacak. Kaç yıl o binada çalıştılar. Daha sonra bir boya firmasını sponsor yapıp koca da bir reklam tabelası asma izni karşılığı binaya az bi bakım yapıldı. 5 yıl felan kullanıldı.

Bakinham sarayı nedir üstadım. İllaki birilerinden emsal izin felan mı alacaz. Bu bizim ülkemizin sarayı. Odaları dinlenemeyen özel yapı. Savaş durumunda devletin başının çalışabileceği bir yapı. Lazım sa yapılır.

Ben Ermenekte 4 yıl çalıştım. Hacı şekerleri tanırım. İyi insanlardı. Keşke başlarına bu iş gelmeseydi. O yaşlı amca varya Ermenekteki işçinin babası. TV de duydum ne derdiniz var diyor. Ben eskiden de gara lastik geyerdim. Şimdi bunu niye dert ediyonuz diyor. Devletim bana ayakkabı yollamış ama onlarla ahıra gidilmez diyor. Hayvanın pogunu iskarpinle mi temizleyecem diyor. O ayakkabıyı fakir olduğu için değil gerekli olduğu için giydiğini anlatıyor. Ama siyaset yapmak isteyenler adamın izni olmadığı halde yapıyor.

AVM işi tamamen hikaye. Nedense bu avm leri biz bi türlü göremedik. Mevcut olanları da kapanıyor zarar ediyor. Millet niye avm yapsın.

Hırsızlık işi de çok komik. Sanki paraya muhtaç da hırsızlık yapacaklar. Devlette işler böyle döner. Açıktan yapamadığın işleri böyle yapmak zorundasın. Yoksa savaş suçlusu olursun. RTE yi savaş suçları mahkemesinde yargılamak istediler. Niye mi orta doğuyu etkisi altına alıyor bu çok sakat olacak diye.

Aynı şekilde bir zaman Menderesi aradan çıkardılar. Menderesin bir adamı vardı. Menderes o zaman Yahudilerin yaptığını yaparak bu ülkenin bağrından çıkmış bir iş adamı üretmeye çalıştı. O kimdi : Nuri DEMİRAĞ. Bir araştırın Demirağın hayatını. Adam dünyanın ilk aliminyum monoblok gövde rijit yapılı uçağını üretti. Yurt dışından sipariş aldı. Meclisten kanun çıkarıp adamı engellediler. Teknoloji dışarı çıkmasın diye satışına yasak koydular be. Hey gidi dünya. Adamın ilk pilot okuluna el koydular yolsuzluk var diye. O okulun yerinde şimdi Atatürk hava limanı var. Demirağ o araziyi kendi parasıyla satın almıştı. Tabii bu yatırımları kendi parasıyla yapamaz gücü yetmez. Menderes devletin parasıyla el altından finanse etti.

Baktılar ki Menderes bu ülkeyi kalkındıracak iş fena. Hemen tabureye tekmeyi vurdular.

RTE de aynısını yapıyor. El altından birileri finanse edilecek se bu ülke için BMC yi Türkiye için çalışacak birinin alması gerekiyor da parası yoksa, bu işler yapılacak

Koçun hayat hikayesini, türkiyedeki yerli sandığını bir çok firmayı araştırın. Geçenlerde 2 yaşlı insan öldürüldü İstanbulda. Ören Bayan firmasının sahipleri. Niye mi. İsrailden aldıkları Yahudi sermayesi ile kurdukları şirketten kazandıkları paranın bir kısmını israile ödemeleri gerekiyor. Ören bayanı satmışlar. Para yok. Yahudi sıktı kafalarına. Öteki fabrika sahiplerine göz dağı verildi. Teknorot dan tutun daha bir çok TR deki firma israile çalışır. Türkiyeye çalışacak büyük firma üretmek için ne yapcaz başka çare var mı ?