0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herşeyden önce kille temizlik yaptınmı ?
Bu işler zaman ister emek ister para ister vakit ister ve kol gücü ister , güzel olmuş ellinize sağlık
Birde totoş ister öyle her önüne gelen yapamaz uzaktan çok kolay gözüküyor ama çoğu kişi ikinci panelden sonra artık pes eder.
Aynen ben cok izledim yapilirken yikamadada calismanin etkisi var tabi bunda bayada denedim biraz gucsuz biriyim makinayi tutamiyorum elimden kaciyor kolar yoruluyo omzumdada yirtik var oyuzden en guzeli pedle uygulamak benim icin
Benim bir arkadaş var benden rica etti bende olmaz çok yoruluyorum dedim bana zaten makine yapıyor ne yorulacan dedi bende makineyi verim sen yaparsın dedim yarın ben kendi arabamı yapacam pazarda işimiz olmazsa götürecem makineyi kendi aracını yapacak bakalım kaç panel yapabilecek.
Hahahaha öyle konuşanlara sinir oluyorum bu gün yikamada cila atan ustayi izliyoduk arkadasim sende yaptir 250 lira dedi cok dedim ne kadar bu isin hakki dedi 30 lira malzeme gerisi el emegi dedim ne var ozaman bunu yapmakta dedi guldum gectim anlatmaya kalksam anlamiycak zaten
Pazar gününü iple çekiyorum inşallah işim çıkmazda giderim arkadaşın yanına genelde böylelerin sonu hüsranla bitiyor .
Seçkin sen sandığımdan daha amatörsün kil olmadan olur mu . Neyse zamanla herseyi öğrenirsin bizde anamızın karnında öğrenmedik ama bilseydim seni kil yapman konusunda uyarırdım.
Makinayi kaciripta cizmez bi yerleri insallah
Abi bu alıştırmaydı prof ürünlerle yapcam en kısa zamanda aliexpresten sipariş vercem kili 3-4 dolara 3m in killeri var ona 2 gün rahat uğraşırım artık
Ultimate compound, scratx ve ag srp hareleri giderirmi . Sırf hareler için tüm araca scratcx atmak istemiyorum yer yer çizikler var lokal olarak hallolur. Srp maskeliyor sadecei üstüne wax atıldığında tekrar hareler ortaya çıkarmı acabaMesaj Birleştirildi: Kasım 29, 2014, 05:02:23Ben erdem boyayla uzun uzun görüştüm. Amatörler için srp öneriyor çünkü hiçbir şekilde boyaya zararı yok aşındırıcı olmadığı için. bende scratx srp ve fk1000p aldım scratch x hafif aşındırıcıymış o biraz düşündürüyor beni eğer hareleri almayacaksa hiç komple atmıcam onu.
hepsiburadada turtle wax 100 gr kil 39 tl bi düşün derim Ben aldım girişicem yakında
Makine kaçarsa babası da kendisine kaçar.
Kardeşim biliyorum . En iyisi böyle yavaş yavaş prof ürünlere yönelerek çok daha iyi sonuçlar elde edebilirsin. Ama sık sık yapma sonuçta boyayı inceltiyorsun.
Seckin cinden 40 tl ye 400 grm kil alirsin.100 gr 5-6 dolar
4-5 dolara aliexpresste 3m in kili var