0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Makita dicemde diyemiyorum 250 lira en az diye biliyorum cunku
Polisaj makinasında ağırlık çok önemli. 5 saat o makinayı kullanınca kolda derman kalmıyor.
Kardeşim bende Max Extra MX 6160 var tavsiye ederim . Yalnız pedlleri 125 lik alırsan daha iyi olur ben 180 lik aldım yine iyi ama az bastırınca makinenin devri düşüyor ondan biraz daha yüksek devire ayarlamak zorunda kalıyorum . 125 lik pedler ile muhtemelen bunu yaşamazsın .
Mahmut abi einhell mi alıyım max extra mı?http://m.n11.com/max-extra-mx-6160-polisaj-makinasi-1300-watt-P30633428Ne alırsan alıyım yanında 120 lik ped almam gerekecek illaki
Kardeşim hangisini alırsan işini görür . Ama nette yazılan ağırlıklar doğru ise kesinlikle max extra derim zaten ikisi aynı güçte makineler polisaj da yatay panellerde çalışırken ağırlık çok sıkıntı olmaz ama kapı çamurluk gibi dikey panellerde ağırlık önemli .
Einhell 2.2 diyen de 4.28 diyen de var. Aklımda einhell var satıcıyla irtabata geçiyim o zaman 4.28 kg ise max extra alıyım
N11.comdan 124 tl ye max extra siparişi verdim satıcı pazartesi elime geçeceğini söyledi.
Kardeşim hayırlı olsun. Çok iyi fiyata almışsın. Buna birde 120 lik pad takımı aldın mı senin işini fazlası ile görür.
45 tl kuponum vardı 169 dan düştü fiyatı. Ped takımına ne önerirsin abi?
Meguiar 8000 ve 7000 öneririm bana sorarsan bomba
Kardeşim bende 3m var memnunum sadece biraz büyük diye makine bayılma yapıyor ama idare ediyorum. Şimdi alacak olsam 3m almam çünkü çok pahalı erdem boyada satılan 3 lü takımlar iyi gibi ama hiç kullanmadım bilgin olsun .