0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kardeşim öyleyse doğru yoldasın önce dediğin gibi amatör ürünlerle başla zaten virüs bulaşmış ilerde pro ürünlere istemesen de geçeceksin geçmiş olsun . Bu arada tam teçhizat olduğuna eminmisin istersen çeyizleri karşılaştırak .
detaycı abilerimizi görmek çok güzel ama detayın dibi olmuş sizde bizde anca çift kovaya vuralım kendimizi
Bu arada ultimate compound un aşındırıcı özelliği var mı boyayı yakma gibi bir durum söz konusu mu?
Kardeşim boyayı yakmak istersen suyla bile yakarsın dikkat etmen en önemli şey makineyi çok yüksek devirde kullanmaman ve aşırı baskı uygulamaman . Ben en düşük devirde başlayıp 1500-2000 arası çalışıp en son yine en düşük devirde işlemi bitiriyorum . Ara ara çalıştığın panelin sıcaklığını elle kontrol et ılık olması gerekir çok ısınırsa devri azalt . Ve çalışmaya başlamadan önce pede 2-3 fıs su sık ve makineyi boşta son devirde çalıştırıp fazla suyu atıp öyle ürünü uygula suyu sadece ilk başta sık sonraki pannellere geçişte gerek yok .En önemlisi mutlaka nette ürünün pede nasıl sürüleceğinin boyaya nasıl yedirileceğinin videolarını izle bunlar burada anlatarak olmaz . Zaten ilk önce pade fazla ürün katıp sonra dörtane nohut büyüklüğünde katman yetecek .Kardeşim ben öyle düşünmüyorum . Daha almayı düşündüğüm o kadar ürün var ki aldıkça alasın geliyor diyorum ya bu virüs bulaştı mı geçmiş ola . Sen en iyisi sanada bulaşmadan bu konudan uzak dur çift kova candır gerisi heyacandır. Mesaj Birleştirildi: Kasım 26, 2014, 14:03:26Kardeşim olması lazım elle uygulamada bile çizik çıkarttığına göre makinede dikkat et . Aslında deneme amaçlı bir araba kaputu bula bilsen ve ilk önce onda çalışma yapsan arabada çok daha iyi bir iş yaparsın ama denemek için kaputu nereden bulacan . Sen en iyisi dediğim gibi önce netten uygulama videoları izle ve sen uygulamaya geçeceğin zaman dikkatli ol deviri fazla yükseltmezsen zaten boya kolay kolay yanmaz .
http://www.sanalpazar.com/150-Mm-Befar-Polisaj-Seti3-Adet-Ped-tablaset__isp32526009O zaman bunu sipariş ediyorum abi
Hayırı olsun kardeşim . Bende bendekiler çürüsün 120 lik bulamassam bunlardan alacam .
Eyvallah abi herşey için teşekkür ederim
Kardeşim ben sadece meguairs M205 kullandığım için birşey diyemiyorum .Cumartesi işim olmaz ise birde m105 kullanacam bugüne kadar başka polish kullanmadım açıkçası kullanmayı da düşünmüyorum meguairs ten son derece memnunum .
Erdem boyadan meguiars scratchx, spr, ve fk100p wax aldım. Bunlarla boyaya zarar vermek imkansıza yakın sanada tavsiye ederim. yıkama + kil + yıkama + scratchx ( tüm arabaya atsak sıkıntı olurmu ) + srp + wax sıralama doğru herhalde değilmi ? Harelenmeleri scratchx alır diye düşünüyorum. Kullanan varmı ? Srp de sağlaması olur.
Öyle diyorsan abi şimdilik elimde olanlarla yetiniyim amatör ürünlerle ilerleyen zamanlarda dediğin ürünlere geçiş yapıyım .
Bu işin duayeni mahmut abi ona sormak lazım