0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamamen vizyon meselesi.
Ama şimdi iyiki siyah renk işaretlemiş diyorum. Bej olanlar hemen kirleniyor. Hyundai iyiymiş onca olaydan sonra yine arayip soruyorlar sizi
Ben de zırt pırt arayıp mesaj atıp rahatsız ediyolar diye şikayetçiyim toyotadan Sizin numaranız gerekli yere ulaşmamış olabilir belki Zafer Bey. Toyota gibi sevgilisi olsun ister adam yoksa
Toyota bizi de arar eder sağolsun Hyundai de ayrı bir arsız o ayrı konu, eski aracımız hyundaiydi, satalı 2 sene oldu geçen hanımı aramışlar sigorta gununuz geldi diye, biz onu sattık demiş, olsun yenisini de biz yapalım diye ısrar etmişler
Mesaj Birleştirildi: Kasım 20, 2014, 22:01:35İlk aldığımda Toyota genel merkezden arandım bayi hakkındaki memnuniyetimle alakalı anket yapmışlardı demek ki telefonum Toyota genel merkezde mevcut bayide zaten mevcut Mesaj Birleştirildi: Kasım 20, 2014, 22:09:35
Enteresan bişey olmuş ve size ayıp etmişler yani. Hyundaı gibi uğraştırmadığınız için mi atmadılar acaba mesajları
Kendileri bilir bende bu kez tercihimi başka marka yönünde yaptım. 1.4 D4D Corolla Advance tercih ettiğim araçla fiyat olarak aynıydı ama bir tek fiyatları öyle diğer her konuda tartışılır.
hiç aranmamış olmanız çok ilginç.
Memnuniyet konusunda aranma meselesi bayi ile alakalı. Bende geçen sene aracı sıfır aldım, daha sonra aradılar, servisin yaklaşımı da şu ana kadar gayet olumlu.
Boşver abi zaten bu kasa Corollayı ben de sevmiyorum yani şekli pek hoşuma gitmedi. Tabi sen yine hünerlerini sergilerdin bişeye benzetirdin ama değişiklik güzel oldu.