Gönderen Konu: Toyota Türkiye satış sonrası davranış vs bu hususta diğer markaların yaklaşımı  (Okunma sayısı 4253 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
Yüksel beyin de dediği gibi olay servisin veya bayinin yöneticisinde bitiyor. Nihayetinde bu tür mesajlar bilgisayardan programlandığı taktirde otomatik atılabiliyor. Çalışan diğer satış temsilcisi, bakım personeli, karşılama görevlisi falan gibi personel ise zaten oranın çalışanı olduğu için ve arasa da aramasa da aynı parayı aldığı için önemsemiyor. Her şey yöneticide bitiyor. İlgili ve alakalı bir yönetici ise arar. Yoksa hiç beklememek lazım. Ben aracımı 2010 Aralık ayında Reis Toyota'dan almıştım. Müdür çok ilgili bir arkadaşımızdı her fırsatta arardı.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 37000
  • Model Yılı: '14
  • 31 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
aracı aldıgınız zaman ve internetten yazdıgınız bir durum varsa evet bende yasıyorum hemen arıyorlar " toyota merkez biz sey icin aradık" diye ama sorunla alakalı yonlendirme yapamıyorlar robotsal konusmalar geciyor sonra bi toyota bayisine gidip yardım alabileceginiz bir kısır donguyle sinir oluyorsunuz

bir dokun bin ah işit derler ya aynen oyle sorunum var demiyeceksin paran varsa bakımını yaptır aman muhtac kalmayım diye dua et !!
2014 Corolla Touch (navisiz :( ) 1,6 Manuel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 11500
  • 18 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
Ben tersini yaptim.Araci almaya gittigim gun dogum gunumdu.Arabaya hediye ilave seyler isterken şakayla karışık dogum gunum olduğunu ilave hediyeler verebileceklerini soyledigimde satis temsilcisi bayanda kendi dogum gününde (yakin bir tarihmis.) kimsenin kendisini hatirlamadigini ve hediye vermedigini soyledi.Dogum gununde ufak bir pasta alip esimle gidip verdik ve dogum gununu kutladik.Cok mutlu oldu sanirim.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 31, 2015, 18:02:30
Belki sacma olacak ama organize olup bayram vs. Ozel gunlerde toyotaya biz toplu mail atabiliriz.Tersine muhendislik gibi.Belki ders cikarirlar ve anlarlar?
2014 Corolla 1.4 D4D Advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 37000
  • 31 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
Ben tersini yaptim.Araci almaya gittigim gun dogum gunumdu.Arabaya hediye ilave seyler isterken şakayla karışık dogum gunum olduğunu ilave hediyeler verebileceklerini soyledigimde satis temsilcisi bayanda kendi dogum gününde (yakin bir tarihmis.) kimsenin kendisini hatirlamadigini ve hediye vermedigini soyledi.Dogum gununde ufak bir pasta alip esimle gidip verdik ve dogum gununu kutladik.Cok mutlu oldu sanirim.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 31, 2015, 18:02:30
Belki sacma olacak ama organize olup bayram vs. Ozel gunlerde toyotaya biz toplu mail atabiliriz.Tersine muhendislik gibi.Belki ders cikarirlar ve anlarlar?

eskiden bir reklam vardı hatırlarsanız anlayıs farkliii  kultur farkliii
onlarda nato mermer nato kafa anlamazlar azizim anlamazlarr

2014 Corolla Touch (navisiz :( ) 1,6 Manuel