0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Derin derya Allah kolaylık versin size Bu işin içine giren kolay kolay çıkamaz,hele arabanın o parlak halini görünce hiç şansınız yok
Atas proteo kullanıyorum. Süngere bile gerek kalmadan sıkıp basınçlıyla yıkayınca tüm kirler akıyor ve extra cilalı olduğundan kurularken aynı anda hızlı cilada atmış oluyorsunuz. Siz dls kullanmışsınız anlaşılan
Bez vb sürmeden yıkamak için olan kimyasallarda kostik olmamasına dikkat etmek lazım. Yoksa fayda değil, zarar verir boyaya.
bence kullandığınız ataş ürünü birçok markadan daha prof. ben 4 seneye yakındır kullanıyorum şimdiye kadar arabayı süngerle yıkamadım. ağır kir varsa atas dls150 kullanın arabanın beyazladığını fark edeceksiniz ama koruma gitmesin derseniz proteoya devam.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=60315.0
Aracımı kendim yıkamayı çok seviyorum ancak uygun ortamı bulmak sorun olabiliyor. Aracımı yıkattığım yerde özellikle iki defa tazyikli su kullanmaktalar. Özellikle aracımın çok kirli olduğu durumlarda. Ancak peluşun boya üzerinde çizik oluşturacağını düşünüyorum, yanlış mı düşünüyorum?
Mustafa bey peluş var peluş var . Benim kullandığım aslında peluş değil arkadaş yıkarken gördü peluş dedi öyle kaldı Kullandığım ürün mikrofiber araç yıkama eldiveni . Yer konusunda ise forumda herhalde en şanslı kişiyimdir . Ama bir çok kişi yer konusunda sıkıntı çekiyor fakat isteyen öyle yada böyle kendi yıkıyor zaten bu bir virüs bulaştı mı kurtuluş yok .
Normal yıkasak iyi. Bende şu an bir oto yıkama dükkanı açacak kadar ürün var . Kompresör polisaj tornador basınçlı yıkama v.b . Beni araba yıkarken görenler Allah akıl fikir versin diyor.