0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Normal yıkasak iyi. Bende şu an bir oto yıkama dükkanı açacak kadar ürün var . Kompresör polisaj tornador basınçlı yıkama v.b . Beni araba yıkarken görenler Allah akıl fikir versin diyor.
ne güzel... ben im de imkanım olsa kendim yıkarım hep.. stresi vs alır götürür valla.. yer itibariyle imkanım olmadığından oto yıkamacıya mahkum:(
Ogün'den sonra artık Adana'ya da yolumuz düşerse sana da uğramak lazım Mahmut.
Başım gözüm üstüme .
Neden insanların arabalarını sevip onunla vakit geçirip sürekli temiz tutmaya çalışmaları hep bu şekilde tuhaf düşüncelere sebep oluyor başkalarına anlamıyorum arkadaş Hafta sonu yağmur olmazsa bi cila da ben patlatıcam Yer problemim yok da saklamak için yer problemi büyük garajımız yok bir senedir Acayip moralim bozuluyo arabayı her gece dışarıda yağmur çamur güneş altında kalırken
Kendimizden çok düşünür olduk, berbere gitmeyi unutuyoruz cilayı unutmuyoruz
Günümüz modern oyuncakları.Cep telefonu 1, otomobil 2Mesaj Birleştirildi: Kasım 20, 2014, 14:39:09Yine de otomobil işini ayırmak gerekiyor. Eskinin atları ne ise bu günün otomobilleri de o.
Atalarımızdan yadigar kalan, At (otomobil)- avrat- silah (telefon) üçlemesine aynen devam diyorsun yani..
Sedat abi est dış yıkama için 1e10 çok fazla ben est yi tornador ile sadece motor jant ve kapı aralarında kullanıyorum çok güzel oluyor . Dış yıkama için ise daha önce dls 125 kullanıyordum fakat son zamanlarda turtle wax ın cilalı bir şampuanı var onu peluş ile uyguluyorum çok daha iyi temizleniyor . Fırçasız yıkama temizlesede araç çok kirli ise mutlaka peluş ile ovalamak gerekiyor .Birde tavsiye aracını fırça,peluş,sünger ile yıkayanlar çift kova kullanırlarsa harelenme çok daha geç olur .
est yi wax tazeleyeceğim zaman kullanıyorum ki iyi temizlensin sürekli kullanmıyorum