0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çin malı yada Çinde üretilmiş farkı yani Toyota zaten bu tarz sarf malzemeleri kendisi fabrika kurup üretmiyordur herhalde. Bir firmaya fason olarak ürettiriyor ve de denetimini yapıyordur. Tıpkı motor yağlarında ve diğer sarf ürünlerinde olduğu gibi. Üreticisi kim Toyota Filtrelerin bilen varmı ?
Aytaç bu sitedeki ürünler orjinal mi yoksa sahte mi? anlayamadım.http://turkish.alibaba.com/product-gs/toyota-corolla-verso-1zzfe-3zzfe-oil-filters-90915-10003-1774026598.htmlDenso diyor Made in japan diyor, ama çinden mi geliyor?
Toyota, filtreleri DENSO ya yaptırmıyor mu?
Sadece yorumlar var, ama hiç bir yerde teknik detaylarını göremedim hem orjinal filtrenin hemde Asakashi filtrelerin. Verimlilikleri nedir, kaç mikrondur , bypass sistemi varmı vb vb vb
İyi insan lafının üzerine gelirmiş bak.
Bu arada Ufuk hocam eskisi kadar pek takılmıyor foruma
Yillardir orijinal parcanin sadece markanin kendi kutusundaki urun olduguyla ilgili yazilar yaziyorum.Markasi arac ureticisine parca ureten firma bile olsa kalite farki olacagini, arac ureticisinin parca talebinde kendi standartlarini, parca ureticisinin kendi kutusunda ise kendi standartlarini kullandigini dile getiriyorum ama anlamayana davul zurna az geliyor hocam.
+1TOYOTA için uretilmiş, TOYOTA amblemi kazınmış AISIN yağ pompası 150,00 TL, TOYOTA kutusu içerisindeki AISIN yağ pompası 450,00 TL. Sayende millete gazlanmıyoruz abi.
Haklisiniz, uzerimdeki is yuku gun gectikce artiyor, yanlis anlasilmasin bu islerin artmasi ile ilgili olmaktan ziyade sorumluluk bilincimizin artmasi ile ilgili.Ayrica tenzi ederek yaziyorum, belki bazi arkadaslarim bana kizabilirler de ama, bazi konularda hem kendi sinirlerimi yipratmaktan hemde gereksiz muhatabiyetlerden uzak tutuyorum kendimi