0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
motora giren yakıtın manyetik alandan etkilenmesi imkansız. içinde metal olması lazım. bu yüzden madem yakıt tasarrufu yapacaksınız aracın bakımlarını titizlikle takip edin ve gaza az basarak akıcı kullanmaya çalışın. bakın babam ile benim kullandığım araba arasında neredeyse %20 yakıt farkı var. çünkü babam bir kamyon görse derhal geçmeye çalışır. bayır yukarı hızlanır. ben ise tam tersine fren kullanmadan gitmeye uğraşırım. bayır çıkarken gaza fazla basmadan mutlaka yavaşlayacak şekilde ayarlarım. inanılmaz fark ettiriyor. yakıtın çoğu hızlanmada ve bayır çıkarken gidiyor. bunlara dikkat.
Babamla benim kullanışım arasında 3 litre fark oluyor abi Gaz pedalını aşağıya sabitledim ya
Deney sonucu komik olmuş Anıl tekin bey açtığı konuda "karbon içerikli tüm yakıtlarda kullanılabilir" diye yazıyordubende bu tip ürünlere çok para verme taraftarı değilim ancak bahsettiğim mıknatıslar çok güçlü ve tanesi 1 tl o yüzden denesek bile kaybettigimiz bir şey olmazSon olarak arkadaşımda bahsi geçen üründen alıp kullandı 600 km yol yaparken 660 km yok yaptı (aynı yol şartlarında)
O kısmı bilimsel değil tabi ki,ama link verdiğim konuda bilimsel sayılabilecek veriler var okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar