0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Farda kırık mı var? Farda bişey yoksa sadece tampondaki sıyrık pasta cilayla bile gide gibi duruyor endişeye gerek yok yani. Mini onarımdan hallettirebilirsiniz
Kaskoda yanlış hatırlamıyorsam yılda bir defa cam ya da far gibi hasarlar kasko bozulmadan karşılanıyor.Tamponu ise mini hasar kapsamında yaptırabilirsiniz. Belki farı da mini hasar kapsamında yaptırabilirsiniz.Benim kaskomda yılda 4 defa tampon tamiri, 4 defa da plastik onarım hakkım var. Geçen hafta ön tamponu komple boyattığımda 2 tampon tamiri 2 de plastik onarım hakkım kullanıldı.
Sadece tampon bisey yok girer
Mini onarimda tamponda yirtilma varsa tamir edip lokal boyuyolar tamponunuzu ama cizikler pasta cilayla gecicek gibiyse boyasizda olabilir far kirildiysa far degisir hocam buda demek olurki mini onarima girmez farin cami falan degismiyo cam yok gerci plastik var buda hasar kaydi olarak size doner o farda 1.500 tlden asagi degildir bizim e12 nin fari 350 lira
VW ya da Toyota ile ilgili değil. Kaskonuzla ilgili bir durum. Poliçenizde hasar kapsamları genel olarak yazar.
Anladim biraz goz attimda camla ilgili birseyler yaziyor far yok sanirim ne yapmami önerirsiniz ?Mesaj Birleştirildi: Kasım 17, 2014, 15:30:55 far fiyati 1.300 tlyms servisi aradim benim kasko sirketi toyotayla anlasmaliymis toyota servisinde yapilacak ne olursa kaskoyu bozdurup fari tanponu vs orjinal degisim yapamiyor muyuz veya ne yapmami onerirsiniz
Tampon değişimi araçta değer kaybı oluşturabilir. Tamponunuz mini kasar kapsamına %99.9 girer. Tamponu mini hasar servisinde yaptırın.Farı değişimi kaskoyu bozmuyorsa serviste değiştirin.
Cuma günu randvu aldim servise gidip hepsini öğrencem insallah tampon mini onarima girer bakiocak herseye
Tampon mini onarıma girer gibi Yağız. Senin hasar ufak, ancak servisler genelde komple değiştirme taraftarıdırlar, hatırlatayım istedim. Senin yerinde olsam servise gitmem direk mini onarıma sokardım ancak farda kırık varsa göster tabi.
Geçmiş olsun, kasko detaylarını iyi okuyun, farklılıklar oluyor çünkü. Örneğin hasarsızlık kimilerinde bozulur, kimilerinde bir üst dilimden devam eder. Bu arada türkçe konusunda lütfen biraz daha özen gösterelim.
Geçmiş olsun. Farda çatlak var ise mini onarıma girmeyeceğini düşünüyorum.
bizim bir arkdasın volkswagen polo aracı vardı ön camı kırılmıstı ücretsiz değişmişlerdi toyota'da öyle bişey varmı acaba ?
kaskoda her yıl 1 tane cam değiştirme hakkınız var onunda sahtekarlığını yapıyolar ya artık neyse....
Benim kasko axa genisletilmis mavi kasko far degisimi hakkimiz yok mu acaba ? Bazi kaskolarda oluyormus sanirim nasil bir sahtekarlik Okan Bey? Ben yapmamda uzak olsun öyle işler bize