Gönderen Konu: ilk kazamızı yaptık malesef..kasko'yu bozdurmak istemiyorum mini onarıma girermi  (Okunma sayısı 17678 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 536
  • Model Yılı: '14
  • 39 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: KAZA YAPTIM KASKO'YU BOZDURMADAN MİNİ ONARIMA GİRER Mİ?
« Yanıtla #20 : Kasım 20, 2014, 19:48:22 »
far onarımının olcağını sanmıyorum kasko zaten sizin aracınızın hasarını karşılamak zorunda işi bu zaten  :) camını çatladı örneğin gittiniz kaskonuzda var senede 1 kere değiştirme hakkınız var size diyolarki muaddil cam var onu takarsam ücret almam ama servisteki orjinal camı takarsam 250 lira fark alırım olay bu  :)  far mini onarıma girmez kırıldıysa yenisini sipariş ederler yenisi takılır bu sırada tampon için ne karar verirler bilmem belki boyarlar belki mini onarımda halledip verirler
Ne anlami kaldi o zaman hakkımızın far 1.300 tl orjinali tamponda hic birsey yok resimde görünüyor zaten ufak bir kırik icinde kaskoyu far icin bozdurmakta istemiyorum
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 20, 2014, 19:48:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 20, 2014, 19:50:37 »
Ne anlami kaldi o zaman hakkımızın far 1.300 tl orjinali tamponda hic birsey yok resimde görünüyor zaten ufak bir kırik icinde kaskoyu far icin bozdurmakta istemiyorum
demem o ki farı kendi düşüncem tabi böyle olduğunu biliyorum en azından siz yine kaskonuz ile görüşün fara hasar kaydı girerler kaskodan karşılanır tampon mini onarımdan halledilir veya ikisinide kasko karşılar tekrar geçmiş olsun
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun Rabbim daha büyük kazalardan korusun. Yanlış hatirlamiyorsam Kaskonuz bozulsa bile 4oo yada 45o tl fark etmesi lazım. Rapor falan tutmadiniz mi?
Serviste şimdi far değişir tampon boyama işçilik zart zurt derken 2ooo-25oo tl fatura çıkarır.  Buda tramer kayıtlarında gözükür. Satarken sıkıntı oluyor. 2 parça boyalı diyorsun alıcı hemen bi cekiniyor. Sanki arabada 1-2 parça  boya olunca araba mındar olmuş gibi
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
Kaskoyu zaten bu gibi durumlar için yaptırıyorsunuz.. Kaskolu aracın kaskosu bozulmasın, bi sonraki sene 3-5 az ödeyeyim diye cepten ilave para ödemeyi benim mantığım almıyor |-\

Hele ki far dedikleri gibi 1000 TL civarı ise korkmayın bozdurun kaskoyu.. Tamponda ise birşey yok görünüyor, servis onarmaz muhtemelen değişime gider..Tamponu mini hasardan yaptırın.. Mini hasar onarımı kasko poliçenizde yazar..

Geçmiş olsun tekrar, en büyük kazanız bu olsun..

2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 21, 2014, 09:50:28 »

Farın tanesi mi çifti mi 1300tl? 2 Sene önce akrabamın 2009 model A4'ünün farlarını bilinçli olarak çizdikleri için değişmişlerdi ve tanesi 1750tl idi. Auris gibi bir model için çok yüksek bir fiyat.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 21, 2014, 09:51:54 »
Farın tanesi mi çifti mi 1300tl? 2 Sene önce akrabamın 2009 model A4'ünün farlarını bilinçli olarak çizdikleri için değişmişlerdi ve tanesi 1750tl idi. Auris gibi bir model için çok yüksek bir fiyat.

Farın adedi o fiyat Mustafa Bey.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Kasım 21, 2014, 10:38:45 »
Farın adedi o fiyat Mustafa Bey.

Yüksek bir rakam. A4'ün yanılmıyorsam adaptif fardı ve ona rağmen 1750tl idi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
Yüksek bir rakam. A4'ün yanılmıyorsam adaptif fardı ve ona rağmen 1750tl idi.
İsterseniz bir de şimdi sorun a4 farının fiyatını  ;) 2500 falan derler herhalde
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 39 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun Rabbim daha büyük kazalardan korusun. Yanlış hatirlamiyorsam Kaskonuz bozulsa bile 4oo yada 45o tl fark etmesi lazım. Rapor falan tutmadiniz mi?
Serviste şimdi far değişir tampon boyama işçilik zart zurt derken 2ooo-25oo tl fatura çıkarır.  Buda tramer kayıtlarında gözükür. Satarken sıkıntı oluyor. 2 parça boyalı diyorsun alıcı hemen bi cekiniyor. Sanki arabada 1-2 parça  boya olunca araba mındar olmuş gibi

Sağolun Amin tabi buna şükür
rapor tuttuk bende işte o yüzden cekınıyorum bıraz abartılacak birşeyde yok ne yapsam emin değilim bekliyorum o yüzden acele etmıyorum

Mesaj Birleştirildi: Kasım 21, 2014, 21:03:33

tanesi 1.300 TL Mustafa Bey bende şaşırdım cok fazla

Mesaj Birleştirildi: Kasım 21, 2014, 21:04:47
Kaskoyu zaten bu gibi durumlar için yaptırıyorsunuz.. Kaskolu aracın kaskosu bozulmasın, bi sonraki sene 3-5 az ödeyeyim diye cepten ilave para ödemeyi benim mantığım almıyor |-\

Hele ki far dedikleri gibi 1000 TL civarı ise korkmayın bozdurun kaskoyu.. Tamponda ise birşey yok görünüyor, servis onarmaz muhtemelen değişime gider..Tamponu mini hasardan yaptırın.. Mini hasar onarımı kasko poliçenizde yazar..

Geçmiş olsun tekrar, en büyük kazanız bu olsun..

sağolun Fehmi Bey Far fiyati 1.300 TL tampon'uda mını hasardan yaptırmayı dusunuyorum tabi girerse yarın servise gideceğim kırık farla gezıyorum 1 haftadır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
rapor tuttuysan ve suclu karsı taraf ıse  eger bence hıc ugrasma dusunme bı an once ver servıse yapsınlar. sonucta degısen 1 far olcak.tampom tamır gorecek. aracı satacagın zaman servıs kayıtlarında her sey gozukuyor. hem bosuna mı kaskoya para oduyoruz bozulursa bıle en fazla 400 tl fark eder. ama yıne de sız bılırsınız
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 39 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
rapor tuttuysan ve suclu karsı taraf ıse  eger bence hıc ugrasma dusunme bı an once ver servıse yapsınlar. sonucta degısen 1 far olcak.tampom tamır gorecek. aracı satacagın zaman servıs kayıtlarında her sey gozukuyor. hem bosuna mı kaskoya para oduyoruz bozulursa bıle en fazla 400 tl fark eder. ama yıne de sız bılırsınız

rapor tuttuk suçlu karşı taraf değil benim bir anlık dalgınlık dikkatsizlik saniyelik bir olay işte ben vurdum arkadan servise gittim bugün far değişcek tampon'da onarılcak yanlız tampon serviste onarılmıyor sadece servis parca değişimlerini gibi şeyler yapılıyor autoking'de tampon onarımı yapılcak serviste far değişcek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
En güzelini yapmışsın ver servise aklın kalmaz bi far değişimi arabanın orjinalligini bozmaz. Geçmiş olsun tekrar
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 39 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
En güzelini yapmışsın ver servise aklın kalmaz bi far değişimi arabanın orjinalligini bozmaz. Geçmiş olsun tekrar

Sağolun Eyüp Bey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 39 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Servisten çıkti araç tampon autokingde onarim yapildi tampon gayet güzel oldu far'da serviste değişti yanliz far'ın kenarlarinda leke gibi baloncuk gibi şeyler var kafam takıldi biraz gecer mi onlar canimi sıktı leke gibi duruyor bakinca net belli oluyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Bir müddet bekle hava kalmış galiba, geçmez ise tekrar git servise.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 39 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Bir müddet bekle hava kalmış galiba, geçmez ise tekrar git servise.
Komple far değişmiyor mu? Nasil hava girmiş olabilir ki Aytac Bey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
Sanki farin ust kismi leke olmus gibi gecer o yikaninca falan zamanla kabutla far arasinda okadar ara var mi ya benim aklim ona takildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 39 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Sanki farin ust kismi leke olmus gibi gecer o yikaninca falan zamanla kabutla far arasinda okadar ara var mi ya benim aklim ona takildi

Dikkat etmedim ona var sanirim yakindan cektigim icin öyle çıķmış olabilir bezle falan sildim leke gibi durmuyor yeni degisti far sadece cam degismis olamaz heralde  komple degisti cunku öyle birsey yapmalari mumkun mu servisin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
Dikkat etmedim ona var sanirim yakindan cektigim icin öyle çıķmış olabilir bezle falan sildim leke gibi durmuyor yeni degisti far sadece cam degismis olamaz heralde  komple degisti cunku öyle birsey yapmalari mumkun mu servisin
Oyle bisey olamaz komple degismistir  biraz bekleyin gecmezse goturursunuz servise garantili sonucta :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 39 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Oyle bisey olamaz komple degismistir  biraz bekleyin gecmezse goturursunuz servise garantili sonucta :)

Pazartesi aldım aracı zaten yenı dıkkat ettim 1 hafta oldu zaten daha beklememın bır anlamı var mı nıye böyle olmuş olabilir fikriniz var mı?