0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
far onarımının olcağını sanmıyorum kasko zaten sizin aracınızın hasarını karşılamak zorunda işi bu zaten camını çatladı örneğin gittiniz kaskonuzda var senede 1 kere değiştirme hakkınız var size diyolarki muaddil cam var onu takarsam ücret almam ama servisteki orjinal camı takarsam 250 lira fark alırım olay bu far mini onarıma girmez kırıldıysa yenisini sipariş ederler yenisi takılır bu sırada tampon için ne karar verirler bilmem belki boyarlar belki mini onarımda halledip verirler
Ne anlami kaldi o zaman hakkımızın far 1.300 tl orjinali tamponda hic birsey yok resimde görünüyor zaten ufak bir kırik icinde kaskoyu far icin bozdurmakta istemiyorum
Farın tanesi mi çifti mi 1300tl? 2 Sene önce akrabamın 2009 model A4'ünün farlarını bilinçli olarak çizdikleri için değişmişlerdi ve tanesi 1750tl idi. Auris gibi bir model için çok yüksek bir fiyat.
Farın adedi o fiyat Mustafa Bey.
Yüksek bir rakam. A4'ün yanılmıyorsam adaptif fardı ve ona rağmen 1750tl idi.
Geçmiş olsun Rabbim daha büyük kazalardan korusun. Yanlış hatirlamiyorsam Kaskonuz bozulsa bile 4oo yada 45o tl fark etmesi lazım. Rapor falan tutmadiniz mi?Serviste şimdi far değişir tampon boyama işçilik zart zurt derken 2ooo-25oo tl fatura çıkarır. Buda tramer kayıtlarında gözükür. Satarken sıkıntı oluyor. 2 parça boyalı diyorsun alıcı hemen bi cekiniyor. Sanki arabada 1-2 parça boya olunca araba mındar olmuş gibi
Kaskoyu zaten bu gibi durumlar için yaptırıyorsunuz.. Kaskolu aracın kaskosu bozulmasın, bi sonraki sene 3-5 az ödeyeyim diye cepten ilave para ödemeyi benim mantığım almıyor Hele ki far dedikleri gibi 1000 TL civarı ise korkmayın bozdurun kaskoyu.. Tamponda ise birşey yok görünüyor, servis onarmaz muhtemelen değişime gider..Tamponu mini hasardan yaptırın.. Mini hasar onarımı kasko poliçenizde yazar..Geçmiş olsun tekrar, en büyük kazanız bu olsun..
rapor tuttuysan ve suclu karsı taraf ıse eger bence hıc ugrasma dusunme bı an once ver servıse yapsınlar. sonucta degısen 1 far olcak.tampom tamır gorecek. aracı satacagın zaman servıs kayıtlarında her sey gozukuyor. hem bosuna mı kaskoya para oduyoruz bozulursa bıle en fazla 400 tl fark eder. ama yıne de sız bılırsınız
En güzelini yapmışsın ver servise aklın kalmaz bi far değişimi arabanın orjinalligini bozmaz. Geçmiş olsun tekrar
Bir müddet bekle hava kalmış galiba, geçmez ise tekrar git servise.
Sanki farin ust kismi leke olmus gibi gecer o yikaninca falan zamanla kabutla far arasinda okadar ara var mi ya benim aklim ona takildi
Dikkat etmedim ona var sanirim yakindan cektigim icin öyle çıķmış olabilir bezle falan sildim leke gibi durmuyor yeni degisti far sadece cam degismis olamaz heralde komple degisti cunku öyle birsey yapmalari mumkun mu servisin
Oyle bisey olamaz komple degismistir biraz bekleyin gecmezse goturursunuz servise garantili sonucta