0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Büyük ihtimal ile direksiyondaki spiral cable sorunu olabilir.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=53223.40Ahmet abi (yukarıdaki konuya istinaden) spiral olsaydı eğer (kendi aracımda bahsediyorum) 6-7 ay oldu sorun çıkartırmıydı ?
benim kornaya bir kaç saniye basılı tutunca ses değişiyor ve çok komik bir duruma düşüyorum nasıl yani? diyeceksiniz şöyle, (öküz tabiri ile belirttiğimiz sürücüler ki bunlar trafikte araba kullanmayı bilmeyen insanlar diyorum) bir anda önüme hatta üstüme çıkmaya çalıştıklarında veya daha adamı çileden çıkaracak durumlarda sinirli bir şekilde kornaya uzunca "ne yapıyosun? " manasında düşününki suratımdaki ifadeyi ama dııııııııt diye çalan korna birden dıııiiiüütttt diye cılız ve komik bir sese dönüşüyor benbile uyuz oluyorum kaldıki adamın ifadesini hayal edin serviste kaç kere dediysemde korna bana inat aynı şeyi yapmadı kontrollerde. servisteki usta böyle kullan iyice bozulsun demeye getirdi garantiden değişiriz, bişey göremediği için. neyse zaten yeni aurisin korna sesi bana çok absürt ve dalga geçilecek bir ton gibi geldiği için sordum ustaya "diğer modellerdeki kornayla bunu değiştiremezmisiniz?" usta olmaz dedi şase numarasına göre parça çıkıyor ne çıkarsa onu takarlar falan. bende para verip alır kendim takarım diye düşündüm ve galerideki bütün araçların kornalarını düt lettim gel gelelim sonuç ney? yaristen hilux e kadar bütün modellerin kornası aynı hella marka bilmem ne! modeli. toyotanın fabrika çıkışı kornasını beğenmiyorum. daha tok sesli ve "De Get Ulennnnn " diyebilen ses tonu model bilen varmı?
Abi okurken baya bir güldüm korna o an hislerinizi ifade etmesi gerekiyor galiba sizin icin sahinlere takilan ferrari korna takin