0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerçekten de aracın en başarısız bileşeni korna olmuş. Corolla ile aynı sanırım. Geçenlerde Youtube'da bir Corolla test sürüşü videosu izlemiştim sunumu yapan kişi test sonunda "kornaya basarak selamımızı verip testimizi bitirelim" sözlerinin ardından kornaya bastıktan sonra çıkan sesi duyunca "Basmasaydık daha iyiydi" dedi . Gerçekten komik ve silik bir ses. Sürüş esnasında gerekli olmadıkça korna kullanan biri değilim, ayrıca trafikte yerli yersiz kornaya basan tipler de aşırı derece sinirlerimi bozar. Ancak Auris'te bu kornayı araca yakıştıramadım. Değişiklik yapma imkanımız varsa bi araştıralım bence de.
Hella kornalar takıyorlar ama ben kornayı çok sevdim valla
Kaan yaapmaa sen deme bunu..scooter motorsiklet gibi oluyo calinca o korna yaaa
Bana road runner ı hatırlatıyor bip bip sonra bir anda kayboluyor Kornaya basmasam bile fırsat buldukça sesini duymak için basıyorum ,sonra gereksiz bir gülümseme bende
sadece toyota değil örneğin yeni clio'da da aynı tonda korna var, ancak bu tip kornaların gürültü kirliliğini azaltıcı yönü olduğunu unutmayınız, bir haftalığına focus kullanmıştım sokak arasında insanlara korna çalmaya çekiniyordum, korkup irkiliyorlar diye..
Yanlız olmadığıma çok sevindim
Merhabalar. Benim arabada da korna arada çalıp arada çalmamaya başladı. İstanbul Avrupa yakasında baktırıp tamir ettirebileceğim bir yer tavsiyesinde bulunabilir misiniz?