0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beğeneyim hemen Seçkin. Kazanırsan setin yarısını alırım
set falan yok ben paylaştım gönderdiklerini bende beğeniyim resmi gönderdikleri ürünler denemelik 1 araba ya çıkarır ya çıkarmaz bez ile ped bi güzel öyle çok uğraş vermeye deymez yani ben baya uğraştım böyle olduğunu bilmiyodum
fotoğraf yarın sabah yayınlanacak arkadaşlarbizdeki 4 arabayı çıkarmaz ama civic hariç hepsine yaparım diye ümitliydim. olmadı bi tek aurise yaparım en çok isteyen o
Seçkin kardeşim fotoğrafı bende beğenicemde Okanın dediği gibi ya etiket olayında sıkıntı var,ya da senın dediğin gibi yarın paylaşılacak..Fakat hevesini kırmak istemem sakın yanlış anlama sözlerimi eline emeğine sağlıkta Bej,gri,beyaz,füme vs.gibi renklerde afedersin odun soksanda boş tabiriyle naparsan yap oraya iki üç tane concon renkli arkadaş katıldığında senin parlaklığın gün yüzüne çıkacağını sanmıyorum bundan dolayı gri renk aldığım arabama lanet okuyorum Yinede bol şans..
meguiarsın etikenlediği resimlere bakıyorum sizin araç yok resmin üzerine etiketliyceksiniz sanırım altına ismini yazdınız düzletin yoksa yayınlanmaz araç valla 1 aracı bile zor çıkarır o ürünler 3 adet poset seklinde sampuan cila pasata gibi bişey lastik cilası 2 adet ped bide bez yolladılar ben daha kullanmadım arkadaşıma sözüm var onun arabasını yapıcam o ürünlerle
resmi paylaşınca haberimiz olsun yardım ederiz tabiki bi resmi bulup beğenecez elimize yapışmaz arkadaşımıza katkı destek olsun sen haberdar et takipteyim konuyu
Hemen bombaliyoruz orayi
Aaaa Oktay abi tabiki de ben cila mı isterim,öyle şaka maka yok
Seçkin yarismayi kazandı mallari alip siniri geçti gibime geliyor