şuan stratejik savaş var
o değilde aklıma marketlerde peynir yada sucuk reyonlarının önündeki ikramlar aklıma geldi. meguiarsta bunu yarışma haline çevirmiş sadece

biz zaten o peynirin sucuğun tadını biliyoruz ama birde bunu deneyin hele diyorlar

ajlık çuk kütü bişi
S.A arkadaşlar

nolmuş burda yaa
Öncelikle yönetimden özürdileyerek bir rica da bulunabilirmiyim(diger açtığımız konu başlıkları duruyor mu bilmiyorum yorgunlukdan kontrol etmedim henüz).bu meguiars ın yarışmalar ile ilgili 3.başlıgı sanırım.bunları tek bir başlık altında birleştirmek şahsi düşüncem olarak konu fazlalıgı açısından daha iyi olur düşüncesindeyim.
Yarışmaya gelcek olursak bu durumun girişini yapan yarışmacı olarak

uzun bir süre bir daha katılmıcağımı(çok fazla malzemem var ve yeni iş yerimdeki yogun tempodan dolayı yorgunlukdan)hemen belirtiyim

katılanlara tam destek tabikide.
Malzemeleri çeşitli sebeplerden dolayı(bilen arkadaşlar var)fazladan almış biri olarak,ne kadar az gözüksede malzemesi pedi 10tl olan bezi 25tl olan bir markadan bahsediyoruz ve hiçbir ücret ödemeden bunları kazanıyoruz.böle düşünmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum.sadece bir foto paylaşıyoruz ve beğeni topluyoruz.malzeme malzemedir her zaman düşüncesindeyim.bugun tek araç için malzeme almaya gitseniz 80tl nin altında maliyete ulaşamazsınız diye düşünüyorum.
Bence yarışma forum üzerinden gitmeli ve o liste forum bünyesinde tekrar güncellenmeli diye düşünüyorum.çünkü sonuçta forumun da desteğini yardımını alıyoruz yada hiç almasak bile burda birbirimize değer verip paylaşıyoruz bu konuyu.içimde kötü niyet olmadıgını zaten tanıyan sevdiğim tüm ankara ekibi ve birçok arkadaşım bilir.o listeyi güncelliyelim derim ben.ama seçkinin şu mantıgı bence dogru.ne toplıcaksak yarışmadan forum bünyesinde toplıyalım bizim,hepimizin olsun birgün ki ankara ekibi çok sık buluşur(her ay)hepimizin aracı için kullanır yada acil ihtiyacı olan yada sevdiğimiz kişilere paylaşma fırsatımız olur forumdan diye düşünüyorum.
Tabi bir de burdan şikayetimi belirtiyim.ankara ekibi buluşmayı öteliyoruz bak nerde bu team
listeyi güncellesek ve yarışmaya katılmak isteyenler buraya yazsa 3 konu birden birleşse daha sağlıklı olcak yüksel abinin de dediği gibi katılcak olanların haberi bile yok
listeyi güncellesek ve yarışmaya katılmak isteyenler buraya yazsa 3 konu birden birleşse daha sağlıklı olcak yüksel abinin de dediği gibi katılcak olanların haberi bile yok
ikinizde katılmış tecrube edinmiş insanlarsınız.seçkinle beraber katılmak isteyen arkadaşları bi organize ederseniz çok keyifli bir konu döndürürüz bu konu üstünden diye düşünüyorum.önceki konularda hala açıksa birleştirilmesi sağlıklı olur düşüncesindeyim bende.
25 kasım ali abi
1 aralık necati abi
9 aralık oğuzhan abi
16 aralık muratcan akman
23 aralık aurisle ben tekrar katılcam
30 aralık yasin
isteyen eklesin kendini
25 kasım ali abi
1 aralık necati abi
9 aralık oğuzhan abi
16 aralık muratcan akman
23 aralık aurisle ben tekrar katılcam
30 aralık yasin
isteyen eklesin kendini
Ayni listeyi tekrar yazmişsiniz bişey fark etmedi
Katilmak isteyenler tekrar yazsin yeni liste olusturalim
bu liste full ankara olmuş

bunun arasına forumdan arkadaşları koymak lazım.oguzhan ile necati abi arasını açalım bi derim ben

eger oguzhan kardeşim için mahsuru olmaz ise tabi.gene misafir ederim benim garage de oguzhanı ben
Necati abi ile oguzhan arasina yukseli alalim derim ben arkadaslar.oguzhana bi pasta cila atarım ben bu isi sevdigimi bilir

okan sana zahmet olmaz ise guncel listeye o araya yukseli alirmisin ben telefondayim haftalar oncesinden fotosunu atti bana yuksel
ben oguzhan kardesim ile bi cay icer meyve suyu ismarlar arabasini cilalarim zevkle
Bende katilmak isterdim [emoji20]
Bende katilmak isterdim [emoji20]
yurt dışındanda katılan bir kişi vardı sanırım siz yur dışındaydınız yanlış hatırlamıyosam
Evet ama nasil katilmam gerekiyor sartlar nedir ?
Evet ama nasil katilmam gerekiyor sartlar nedir ?
Sizin orda megu urunleri zaten ucuz degil mi

aracinizin meguiars urunuyle fotosunu cekiyosunuz instagramda meguiras turkiyeyi etiketliyosunuz en cok begeniyi alan araç kazaniyor
Megu ürünlerinin hepsini kullanmiyorum sadece final m34 ve w8000 , w7000 süngerlerini