0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu mantıkla katılamam ya da TCT'nin o mantığı güttüğünü kabullenemem, zira biz burada böyle görmedik.Şimdiden başarılar...
Ogün abi tekrar mi giriyo
şuan stratejik savaş var o değilde aklıma marketlerde peynir yada sucuk reyonlarının önündeki ikramlar aklıma geldi. meguiarsta bunu yarışma haline çevirmiş sadece biz zaten o peynirin sucuğun tadını biliyoruz ama birde bunu deneyin hele diyorlar ajlık çuk kütü bişi
aklına o geldi demi direk kaan biz kilolu insanlarız bu saatte sucuk dedin sucuk yapmaya gidiyorum bak
abi yapma bunu yapma bunu ben yurtta duvarları kemiriyorum sen sucuk pişirmeye gidiyorsun
Ogün abi beni tanımadıkları için tavrımı tam anlayamadılar hislerime tercüman oldun Bu ara bir buluşma ayarlayalım polisaj makinesi siparişini yarın veririm büyük ihtimal birer kat daha girişelim araçlara Ben geçen sene yurttayken gece 3 de inip sucuklu menemen yaptığımı bilirim
listeyi güncellesek ve yarışmaya katılmak isteyenler buraya yazsa 3 konu birden birleşse daha sağlıklı olcak yüksel abinin de dediği gibi katılcak olanların haberi bile yok
25 kasım ali abi1 aralık necati abi9 aralık oğuzhan abi16 aralık muratcan akman23 aralık aurisle ben tekrar katılcam30 aralık yasinisteyen eklesin kendini
Necati abi ile oguzhan arasina yukseli alalim derim ben arkadaslar.oguzhana bi pasta cila atarım ben bu isi sevdigimi bilir okan sana zahmet olmaz ise guncel listeye o araya yukseli alirmisin ben telefondayim haftalar oncesinden fotosunu atti bana yukselben oguzhan kardesim ile bi cay icer meyve suyu ismarlar arabasini cilalarim zevkle
Bende katilmak isterdim [emoji20]
Evet ama nasil katilmam gerekiyor sartlar nedir ?