0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkesin arabası kendine özel ve değerlidir. Bazı insanlar arabalarını çok sever, onunla yatar onunla kalkarlar... Bazı insanlar ise sadece ulaşım aracı olarak görür ve önemsemezler. Sizin için standart olan bir araç onun için emsalsiz olabilir. Alıp almamak sizin elinizde. Birde ikinci elde baktığınız araç ile sıfır araç aynı araç mı? Aynı özelliklerdeki araçlar mı? Birisi çıkar derki; Ben fiyatı aynı olan iki araçtan, hertürlü konforu ve aksesuarı olan araçtansa hiçbir özelliği olmayan sıfır aracı tercih ederim. Diğeri ise tam tersini düşünebilir. İnsanların zevklerine karışamazsınız. Bu ve benzeri nedenler ile insanlara alsın arabasını... Enayi arıyor... Gibi yakıştırmalar hoş değil. Bence daha esnek bakmalısınız bu konulara. Bu kadar kendinizi germeyin... ;[emoji6]
Bahsi geçen sitede temmuz ayında baktım beğendiğim araç 59500 tl rengi açık siyah km 6000km trafige çıkışı 2013 12 ayı 2013 corolla adv.multi s...Ankara arabası bayan kullanıcı sabrettim ağustos ayında 59000 tl düştü eylül 58500tl ekim 57750tl son olur daha da indirmem pazarlık kesinlikle daha olmaz diye yazmıştı bayanın eşi neyse telefonlaşıp buluştuk emek de bir galerici ağabeyimin galerisinde 57250 tl aldım sonuç iyi bir takipçi ve gerçek alıcı ve paranız cebiniz de ise alamayacağınız araba yok derim şimdi bahsi geçen sitede ki aynı marka model ve donanımda ki araçlara bakıyorum 61000 tl ucuzunu bulamadım...