0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben verrsoyu hic sevmiyorum. Satar ken nasıl bir stil uygulamaliyim .zeki abi arabalari degiselimmi.accorddan sonra verso şok etkisi yapabilir
Ben hep derim yazana değil alana bakacaksın .Üfürmek kolay insanlar artık o kadar saf ve salak değil araştırıyor görüyor ne olduğunu .Ben kendi aracımı almak içi 1 ay kadar sahibini bekledim ilana koyduğunda 31750 yazmıştı tamam yaşına göre km si düşük kazası belası olmayan servis bakımlı bir araç ama bir aracın bir değeri vardır dedim 2 kere görmeye gittim tamam araba benim kriterlerimde ama fiyat yüksek sahibine 28500 teklif ettim düşün taşın dedim eger satıcıysa iyi para dedim bekleyecem dedi bekle bende beklerim dedim 15 gün sonra aradım ne yaptın dedim abi 30 bin verdiler felan dedi bende çok iyi rakam ver dedim zarfını yemedim 1 hafta daha bekledim bak araba buldum fazla naz aşık usandırır pazar buluşup anlaşalım dedim oda tamam dedi 29 a hallettik şimdilerde .Eder mi bilmem ama sanayide usta abi 35 eder senin araban dedi geçen 2 parça boyalısını km side 120 milerdeydi 32,500 e satılmış dedi
Ben 1 hafta önce 1.4 M/M advance si ciplak fiyatı 72bine aldim.aksesuarlariyla 74.750 te geldi.1.6 advance multidrive s i de ekstralari hariç 63750 te birakmislardi.bayi bile pazarlikta düşüyor epey.zorlamak lazim
http://sahibinden.com/179661080Toyota corolla 1.33 life modeline 51.500 yazmış, sıfır fiyatı 49.950 iyicene uçmuşlar...:-)